kendini bu ay hamile sananlar buraya

evet ya dimeh cadısı yok...belki dışarda işi vardır.........millan belirtilerimi yorumla..
tansiyonum düşük,,hamilemiyim,,tansiyon hastasımıyım

benım hıc tansıyonla ısım olmaz..bılmıyorum dusunce noluyor,kalkınca noooluyor
gecen gun bıseyden korkup onuda kafamda buyutup korıdorda yururken gözume perde ındı ve küüüüt dıye kafayı yere vurdum..o sıra ya dustu ya cıktı o kesın
esım seslenmese gül bıse mı oldu ıyımısın dıye,orda baygın bekır gıbı kalırdım..

tansıyonu hıc duymadım belırtı arasında varmı dıye valla bılemeyruuuum..

Arkadaşalr reglim 3 ay 14 geldi geçen ay 10 da.şimdi hala olmadım ve kaç gündür ara ara ağrılarım var test yapıcam ama korkuyorum 14 beklesemmi yoksa test yapsammı
14 ü bekle canım...bak mesela benim bat 19 haziran ben eğer kırmızılar gelmezse 22 haziranda test yapıcam...öyle bi baraj koydum kendime...hem gün geçince test daha bir pembe çıkıyor,,gözün gönlün açılır inşallah

işte insan yaşı çok geçmeden anne olmak istiyor bende 29 yaşındayım hayalimde hem 30 yaşıma girmeden anne olmak vardı ama nasip bu işler diyorum

aynen bende 29 yasında hamıle kalmak ıstıyordum ama 15 gun once 30a gırdım

oovvv o zaman kesin hamilesin..eve kuş girmiş ha
sen ne diyon cik cik bile dedi...ben kovalamasam kalırdı bizimle ama yabaniydi biraz babasına çekmiş desem yok ya ikimizde sevimli insanlarız...hemmmde yavru kuş..kesin benim yavrum duu.......açeydim golllarııııımııııı,,gitme diyeydimmm

ben ev ıslerını hallediiim,vodkayı yikiiiiim,yemegı yapım rahat rahat oturıııım buraya kızlar..

ben ev ıslerını hallediiim,vodkayı yikiiiiim,yemegı yapım rahat rahat oturıııım buraya kızlar..

vodkamı anaaaa isme bak...bir tane daha köpek alın adını vişne koyun...vişşşne vodka viişşnee vodka olur hauahuaha...köpek görünce bana birşeyler oluyor...2 mahalle turu atmışlığım var köpekler beni çok sever bende hayvanları...

kızlar ya benim de geçen ay 2 gün geç geldi daha sonra adet oldum 5.gün bitti daha sonra 7. gün tekrar başladı 10.gün dr a gittim emzirmekten kaynaklanabilir şu an adetime 6 gün var ve bu sabah yeniden azar azar başladı sizce ne olabilir... kafam allak bullak...

bende öyle yapayım..şu aan en büyük belirti olan cam silme işlemi aklımda...hamileyken şeytan dürter iş yap diye bende onu yaşıyorm galibaaaa.....

Anam bende gece ikide helva yaptim

geldim yatmaya sonra esim kapali gözlerle diyo hmmm güzel koktu burasiiii dedim kokar tabi helva yaptim,dedi oooo cok güzel

sabahta kalkti ben yatakta daha uzaniyordum tadina bakti diyo cok güzellllll

sonrada iste halvet oldu veeee dedi ki ücüzlerimiz olsa nasil olur acep

ayyyyyyyyyyyy yavrum geliyor ya galiba kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allahim sen aklimi koru eger bana bir evlat nasip edersen

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

inş canım beklemek ne kadar zormuş Allah inş hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.dediğin gibi bende 14 beklicem

evet angelim aynen öyle,spor gercekten cok iyi geliyor depresyona,bende basliyacagim,hem fit oldukca her konuda daha bir rahat oluruz

ay anam bende sonra biraz evi toplamaliyim

inş canım beklemek ne kadar zormuş Allah inş hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.dediğin gibi bende 14 beklicem

ooooy oy hemde nasil ah bu beklemeler var ya

kıslarrrrrrrrrrrrr
nıye kac gundur kımsecıkler yokk ne oldu bu kıslara hepsı hamılemı kaldı yoksam
eylulcüm bende kullanıyorum ama hıcbır yan etkı yapmadı zaten o rahım duvarını kalınlastırmak için bı ılaç kuzummm hamıle kalırsan dusuk rıskını onlemek ıcınnn

ayy evet kimseler yok bugün! :) benimde sayfa açık arada bakabiliyorum :) 12ci gün bugün folbiolu kullandığımın :) bakalım hakkımızda hayırlısı

Ahhhh nerdeeeeeeeeeeeeeee

Insallah tez zamanda gelsede o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…