- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.941
evet ya dimeh cadısı yok...belki dışarda işi vardır.........millan belirtilerimi yorumla..
tansiyonum düşük,,hamilemiyim,,tansiyon hastasımıyım
14 ü bekle canım...bak mesela benim bat 19 haziran ben eğer kırmızılar gelmezse 22 haziranda test yapıcam...öyle bi baraj koydum kendime...hem gün geçince test daha bir pembe çıkıyor,,gözün gönlün açılır inşallahArkadaşalr reglim 3 ay 14 geldi geçen ay 10 da.şimdi hala olmadım ve kaç gündür ara ara ağrılarım var test yapıcam ama korkuyorum 14 beklesemmi yoksa test yapsammı
işte insan yaşı çok geçmeden anne olmak istiyor bende 29 yaşındayım hayalimde hem 30 yaşıma girmeden anne olmak vardı ama nasip bu işler diyorum
sen ne diyon cik cik bile dedi...ben kovalamasam kalırdı bizimle ama yabaniydi biraz babasına çekmiş desem yok ya ikimizde sevimli insanlarız...hemmmde yavru kuş..kesin benim yavrum duu.......açeydim golllarııııımııııı,,gitme diyeydimmmoovvv o zaman kesin hamilesin..eve kuş girmiş ha
ben ev ıslerını hallediiim,vodkayı yikiiiiim,yemegı yapım rahat rahat oturıııım buraya kızlar..
bende öyle yapayım..şu aan en büyük belirti olan cam silme işlemi aklımda...hamileyken şeytan dürter iş yap diye bende onu yaşıyorm galibaaaa.....ben ev ıslerını hallediiim,vodkayı yikiiiiim,yemegı yapım rahat rahat oturıııım buraya kızlar..
bende öyle yapayım..şu aan en büyük belirti olan cam silme işlemi aklımda...hamileyken şeytan dürter iş yap diye bende onu yaşıyorm galibaaaa.....
bende öyle yapayım..şu aan en büyük belirti olan cam silme işlemi aklımda...hamileyken şeytan dürter iş yap diye bende onu yaşıyorm galibaaaa.....
Anam bende gece ikide helva yaptim
geldim yatmaya sonra esim kapali gözlerle diyo hmmm güzel koktu burasiiii dedim kokar tabi helva yaptim,dedi oooo cok güzel
sabahta kalkti ben yatakta daha uzaniyordum tadina bakti diyo cok güzellllll
sonrada iste halvet oldu veeee dedi ki ücüzlerimiz olsa nasil olur acep
ayyyyyyyyyyyy yavrum geliyor ya galiba kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahim sen aklimi koru eger bana bir evlat nasip edersen
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
herkes ev toplamaya gitti...bende evi topluyum bari...kaynanama gidicem...evi götürenler götürüyor..sagol bebemmmmm
ya anam herkes nerde:26:
14 ü bekle canım...bak mesela benim bat 19 haziran ben eğer kırmızılar gelmezse 22 haziranda test yapıcam...öyle bi baraj koydum kendime...hem gün geçince test daha bir pembe çıkıyor,,gözün gönlün açılır inşallah
herkes ev toplamaya gitti...bende evi topluyum bari...kaynanama gidicem...evi götürenler götürüyor..beyazlım spora başladım...depresyonum geçti gibi..doktor demişti spor yaparsan vucudun antidepresan salgılar...doğru diyormuş la
inş canım beklemek ne kadar zormuş Allah inş hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.dediğin gibi bende 14 beklicem
ayy evet kimseler yok bugün! :) benimde sayfa açık arada bakabiliyorum :) 12ci gün bugün folbiolu kullandığımın :) bakalım hakkımızda hayırlısıkıslarrrrrrrrrrrrr
nıye kac gundur kımsecıkler yokk ne oldu bu kıslara hepsı hamılemı kaldı yoksam
eylulcüm bende kullanıyorum ama hıcbır yan etkı yapmadı zaten o rahım duvarını kalınlastırmak için bı ılaç kuzummm hamıle kalırsan dusuk rıskını onlemek ıcınnn
aminnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhAhhhh nerdeeeeeeeeeeeeeee
Insallah tez zamanda gelsede o günler
kıslarrrrrrrrrrrrr
nıye kac gundur kımsecıkler yokk ne oldu bu kıslara hepsı hamılemı kaldı yoksam
eylulcüm bende kullanıyorum ama hıcbır yan etkı yapmadı zaten o rahım duvarını kalınlastırmak için bı ılaç kuzummm hamıle kalırsan dusuk rıskını onlemek ıcınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?