- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.961
Ahhhh nerdeeeeeeeeeeeeeee
Insallah tez zamanda gelsede o günler
ya ben hep diyorum bir kac süre girmeyecegim buraya ama yapamiyorum eeeeeeeeee buralarda dolanincada hep aklimda oluyo cocuk istegi arttikca artiyor
ama gelen giden yok
evet hamarat kızlar dün temizliğimi bitirdim ben :)ınsallah kuzummm ben ruyamda hamıleydım off ya rüyada olsa ne güzeldi:2::2:
ne var ne yok kıslarr dus alıp kuaföre gıtmem lazımm off dısarı cok sıcak bi üşenıyormki
bu arada bu kızların hepsımı temızlk yapmaya gıttı ulann bıze de uğrasınlar bi gün
ayy evet kimseler yok bugün! :) benimde sayfa açık arada bakabiliyorum :) 12ci gün bugün folbiolu kullandığımın :) bakalım hakkımızda hayırlısı
evet hamarat kızlar dün temizliğimi bitirdim ben :)
19.gun benım de canım ama benım bıldıgım kadarıyla bunun hamıle kalmayaa etkısı yokkkk vıtamın gıbı bısey sanırsammm
ablam 1,5 aylık hamıleyken basladııı ıcmeye oğrendıkten sonra yanııı
oyyyyyy temmuzun sonunda ıkıncı kez teyze oluyorummm bı tanecık kuzucuk gelıyo aılemıze erkek teyzesı olacamm ne guzel yaaa doğuma gırecegım buyuk olasılıkk tatılde bu sene yıgenlerımle hasır neşir olacam allahım inşallah bıze de nasıp ederrr
ahh ahhhh ben de o gunlerı gorebılecek mıyım acaba
benım oturdugum yerde yazın felaket toz oluyor bugun yap akşama yıne aynıı
benım buyuk temızlk yapmam lazımm ama içimden hıc gelmıyo bu sıcaktaa hele deeeeee
haftayada annemler gelecek memleketten kesın yapmam lazım kesınnnnnnn
biliyorum canım vitamin oldugunu yan etkisi olur mu diye bahsettim :) allah sağlıklı bir şekilde kucagınıza aolmayı nasip etsin inşallahhhhhhhteyze olmak nasıl bilmem ama hala oldugumda benim olsun istemiştim yiğenim :) maşallah onlaraaa
doktor hamile kalıncaya kadar devam et , hamileykende ilk 3 ay oluncaya kadar devam et dedi :) bakalım içcez 50 adet var canım içindeevet canım allah onlara saglıklı uzun ömürler nasıp etsınnnnn
sen kutu bıtınce devam edıcekmısınnn sanırım ıcınde 2 aylık yetecek kadar varrrr
Selam kizlar bana yardimci olabilirmisiniz? Benim son adet tarihimin ilk gunu 17 mayis 2012, son adet tarihimin son gununu hatirlamiyorum, bilmemiz gerekiyor mu onuda bilmiyorum.:) Birle$me 31 mayis/ 1 haziran 2012ye baglayan gece. Birdahaki adet tarihim ne zaman olmali onuda bilmiyorum, $imdiye kadar hiç takip etmedim arada kaç gun var diye. Bugun hastaneye yolum du$tu, gelmisken kan testi yaptirdim hamilemiyim diye. Beta-HCG: 14.91 POZITIF cikti. Eger hamileysem daha 1 haftalik olacak. Doktorun biri tam belli degil hamile lup olmadigin dedi. öbur doktorun asistani da kesin hamilesin dedi. $imdi ben hangisine inanayim??? Sizde de boyle oldumu, yani benim gibi erkenden kan tahlili yaptiran varmi?
doktor hamile kalıncaya kadar devam et , hamileykende ilk 3 ay oluncaya kadar devam et dedi :) bakalım içcez 50 adet var canım içinde
önce almak gerekli tabi ama 6 ay çok geldi bana. ben 3 ay diye duymuştum yani toplam 6 ay. 3ay önce ilk 3ay hamilelikte.oyle mıııı benım ılk doktorumda hamılelıgı dusundugun zaman 6 aydan once baslatıcam sana demıstı ama o doktorumu bırakmak zorunda kaldım malesef ondan sonrada adam gıbı bırını bulamadım bu en son gıttıgım verdı ama agzından lafıııı kerpetenle alıyosun o derece
neyse su 6 ayımız bı gecsınn ondan sonraaa baska bı doktor bulacaz artıkkk
Yok canim hiç idrar testi felan yapmadim, bakalim çokta umitlenmeyeyim sonra sevincim kursagmda kalmasin. 1 hafta daha beklicem ve o zaman tekrar kan tahlili yaptirayim da emin olayim. Oske sen $u burnundan estetik olan Oske misin? Sendemi hamilesin yoksa bekleme a$amasinda misin? Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin Insallah.
önce almak gerekli tabi ama 6 ay çok geldi bana. ben 3 ay diye duymuştum yani toplam 6 ay. 3ay önce ilk 3ay hamilelikte.
canım hayırlı olsun sağlıklı sekilde kucagına al inş:) bence sen hamilesin gördüm fotolarını, masaallah sana ve size:))
aynen canım bende öle :)valla bılemıyorum ki canım bu doktorların hepsııı ayrı ayrı bısıler soyluyorrrr hayırlısı olsunnn aman bebısler gelsınde ben ömür boyu kullanmaya razıyımmmm
valla bılemıyorum ki canım bu doktorların hepsııı ayrı ayrı bısıler soyluyorrrr hayırlısı olsunnn aman bebısler gelsınde ben ömür boyu kullanmaya razıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?