kendini bu ay hamile sananlar buraya

oh ohhh ne güzell hamileler cogalıyo ne güzel belki bizlerde bir sürpriz yapar hamile kategorisinde yer alırız kızlarr bu ay
evet bitanemm inşallahh hepimiz sıra sıra kalıcaz veeeeeeeeeeeee bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))
ayyy ay hamileler sarmış dört bir yanımı baktığım her yerden bi hamiş çıkıyor koyu çıksın artık şu çizgiler

inşallah inşallah

günaydın canım
günaydınnnnnn tatlımmmmmm
nayduuuuuuuunnn
günaydınn bidanemmmmmmmm :)))
canım fotosunu ekrana koysana bende bu sabah yaptım yine cıktı fotosunu aktardım buraya bak istersen
bitanemmm eşime sorıyım nası yapılıyo yapılıyosa ona yaptırcam senin foto nerde bakım ben
canım çok sevindim senin adınada benim baya silik çıktı ama 5 dakikada çıktı
bence hamişsinnn ilk beş dakkada silik çıkarsa hamişsinn bitanemmmmm hadi inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnn
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canlarımmmmmmmmmmmmmm hamileyimmmm bebeğimm tutunmuşşşş :)))inşallahhhh en kısa zamanda Rabbim nasp eder hepinizeeeee aminnnn dualarım sizlerle yasinleri de okuyorummmmm bitanelerimmmm

yoncamel senınkı tuttumu kız? gecmısı okuyamadım 2 gundur yoktum..cabuk cevap ver hadiiiiiiiii

mimozammmmmmmmmmmmmm canımm benimmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :)))))

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nasıl ögrendın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok mutluyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

yoncamel cabuk herseyı anlaaaatt..bu ay degısık ne oldu..? hıssetmısmıydın ? neren agrıdı? soyle hepsını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…