- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #10.981
evet bitanemm inşallahh hepimiz sıra sıra kalıcaz veeeeeeeeeeeee bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))oh ohhh ne güzell hamileler cogalıyo ne güzelbelki bizlerde bir sürpriz yapar hamile kategorisinde yer alırız kızlarr bu ay
günaydınnnnnn tatlımmmmmmayyy ay hamileler sarmış dört bir yanımı baktığım her yerden bi hamiş çıkıyorkoyu çıksın artık şu çizgiler
inşallah inşallah
günaydın canım
günaydınn bidanemmmmmmmm :)))günayduuuuuuuunnn
bitanemmm eşime sorıyım nası yapılıyo yapılıyosa ona yaptırcam senin foto nerde bakım bencanım fotosunu ekrana koysana bende bu sabah yaptım yine cıktı fotosunu aktardım buraya bak istersen
bence hamişsinnn ilk beş dakkada silik çıkarsa hamişsinn bitanemmmmm hadi inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnncanım çok sevindim senin adınada benim baya silik çıktı ama 5 dakikada çıktı
.cok tşk canım yarın kan testi yaptırcam inş kesindiramin inş yakında sayfada seninde fotolarını görürüm .allah herkesin muradını versin
bitanemmm hangi sayfada bakımmm bi bence de hamişsin silik çıktı iseee :)
kuzum 3 ay gebelik öncesi 3 ayda gebelikte kullanılıyo.bide balık ye haftada 2-3 gün yeterli :)
mimozammmmmmmmmmmmmm canımm benimmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :)))))
mimozammmmmmmmmmmmmm canımm benimmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :)))))
canım hadi gözün aydınnnnnnn darısı bizlere olsun inşallahhhh çok sevindimmmmmmimozammmmmmmmmmmmmm canımm benimmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :)))))
hahah kız bi sakın ol bakim :) yoncamel anlat bacım sendee ;:)yoncamel cabuk herseyı anlaaaatt..bu ay degısık ne oldu..? hıssetmısmıydın ? neren agrıdı? soyle hepsını
aaaaa sen hamilemisin ay cok tebrik ederiiimmmmmmm ne zamannnn ögrendinnnnn
yoncameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellll
bacım anlat neren ağrıdı bat ne zamandııııı?benceeee sendeeeee hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn benimde sen gibiydiiiiiimmmm :)))))))))))sende hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnn
hahhha sen mi ben mi sanki ben hamileymişim gibi sevindim kızzzzkız olurmu kudurdum burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahah kız bi sakın ol bakim :) yoncamel anlat bacım sendee ;:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?