- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.001
yoncamel senınkı tuttumu kız? gecmısı okuyamadım 2 gundur yoktum..cabuk cevap ver hadiiiiiiiii
benceeee sendeeeee hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn benimde sen gibiydiiiiiimmmm :)))))))))))sende hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnn
kız çatlatma adamı anlattt hadii :)kız anlatsana nerene ne oldu,nasıl anladın hepsını anlat..bu ay degısık ne olduuuuu??????
evetttttttttttttttttttttttttttttt canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmm
inşallahhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhh sende hamiş olucan en kısa zamanda ve inşalllahhhhhhhhhhhhhh diğer adaylarımızdaaaaaaaaaaa aminnnnnnnnnn çok seviyorum sizleriiiibanada öyle de banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bacım anlat neren ağrıdı bat ne zamandııııı?
canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağlıcam birazdann yaaaahahhha sen mi ben mi sanki ben hamileymişim gibi sevindim kızzzz
kız olurmu kudurdum burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok sağolllll canımm benimmmm Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnTebrik ederim arkadasim..tanismiyoruz ama gercektn cok sewindim...
mideme ara ara batmalar oldu bide geceleri reflü mide yanmaları ve ağzım bulamaç gibiydi ve adet belirtim hiç yoktukız anlatsana nerene ne oldu,nasıl anladın hepsını anlat..bu ay degısık ne olduuuuu??????
inşallahhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhh sende hamiş olucan en kısa zamanda ve inşalllahhhhhhhhhhhhhh diğer adaylarımızdaaaaaaaaaaa aminnnnnnnnnn çok seviyorum sizleriiii
canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağlıcam birazdann yaaaa
çok sağolllll canımm benimmmm Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn
mideme ara ara batmalar oldu bide geceleri reflü mide yanmaları ve ağzım bulamaç gibiydi ve adet belirtim hiç yoktu
canım bat ne zamandı senin ???bide rahmimin aşağısı ağrıyo veeeeeeeeeeeeee unutuyodumm az kalsınn idraraım koktu ve idrara sık çıktımmmmmm
canım bat ne zamandı senin ???
ayyyy kız canımsın darısı bize inşallahhhhhh
bitanem sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimmm... benim haftaya bugün bat :) darısı bize inşallah bende de belirti yok sadece gögüslerim çok az agrıo ve gazım varbatımm 11 hazirandı bitanemmm
kız millan çok fenasın haaaaaayaa bu ıdrar kokması nasıl oluyoor,çiş zaten sıdık kokar,ben her ıseme sonrası bakıyorum hep kokuyor dogal olarak
yaa bu ıdrar kokması nasıl oluyoor,çiş zaten sıdık kokar,ben her ıseme sonrası bakıyorum hep kokuyor dogal olarak
bide rahmimin aşağısı ağrıyo veeeeeeeeeeeeee unutuyodumm az kalsınn idraraım koktu ve idrara sık çıktımmmmmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn yürektenn kocamannnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn :)sizde benim canlarımsınız hepinizi ayrı ayrı çok seviyorummm eşime söleyemediğim çoğu şeyi sizle paylaştımmmmmm cansınız sizlerrrr
bitanem sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimmm... benim haftaya bugün bat :) darısı bize inşallah bende de belirti yok sadece gögüslerim çok az agrıo ve gazım var
sen beni görme taaaammmıı yooncamel totomuzu yırttık burdaşaşkın hamile seni seviiiiyruuuuuuuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?