kendini bu ay hamile sananlar buraya

bitanemmm inanırmısınız adet te ben mide bulantısı fenalaşma yaşardım tam tersi oldu hiçbişeyim yoktu tek olan şey arada ağzım bulamaç oldu ve sanki midem ekşiyip iğneler battı midemeee :))))

banada öyle de banadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallahhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhh sende hamiş olucan en kısa zamanda ve inşalllahhhhhhhhhhhhhh diğer adaylarımızdaaaaaaaaaaa aminnnnnnnnnn çok seviyorum sizleriiii
bacım anlat neren ağrıdı bat ne zamandııııı?

hahhha sen mi ben mi sanki ben hamileymişim gibi sevindim kızzzz
canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ağlıcam birazdann yaaaa
kız olurmu kudurdum burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tebrik ederim arkadasim..tanismiyoruz ama gercektn cok sewindim...
çok sağolllll canımm benimmmm Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsinnnnnnnnnnnnnnn
kız anlatsana nerene ne oldu,nasıl anladın hepsını anlat..bu ay degısık ne olduuuuu??????
mideme ara ara batmalar oldu bide geceleri reflü mide yanmaları ve ağzım bulamaç gibiydi ve adet belirtim hiç yoktu

ayyyy kız canımsın darısı bize inşallahhhhhh

ayyyy kız canımsın darısı bize inşallahhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn yürektenn kocamannnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn :) sizde benim canlarımsınız hepinizi ayrı ayrı çok seviyorummm eşime söleyemediğim çoğu şeyi sizle paylaştımmmmmm cansınız sizlerrrr

bide rahmimin aşağısı ağrıyo veeeeeeeeeeeeee unutuyodumm az kalsınn idraraım koktu ve idrara sık çıktımmmmmm

yaa bu ıdrar kokması nasıl oluyoor,çiş zaten sıdık kokar,ben her ıseme sonrası bakıyorum hep kokuyor dogal olarak

oyy kurban olurum kız sanaa :)

bitanem sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimmm... benim haftaya bugün bat :) darısı bize inşallah bende de belirti yok sadece gögüslerim çok az agrıo ve gazım var

evet evet bide gaz da yapıyooo :))) inşallahhhhhhh bitanemmm aminnnnnnnnnnnnnn hepimizzzzzz içinnn yürektennnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…