- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.021
canıımmmmmm benimmmmmmmmmmmsankim şey gibi bitanemmm ağır böleee nası desemmm akıntının daha kokulusu ağırı
puuff benım oyle kokmuyor normal koklamak ıcın egılıp ıcıme cekersem alıyorum çiş kokusunu..demekkı bu ayda patlıcaz
yoncamel sende bı sorun varmıydı kıst falan? nezamandır ugrasıyodunuz? burda adam cok olunca karısıyor kım neydı
bende bişi sorim bareee 12-14-16-18 günlerini degerlendirdin mi bebeiş :)haklısınnn bitanemmm :)bu ikinci denememizdi bitanemmm kist yok sanırımmm hiç baktırmadımm akıntılarımmmm normaldi bitanemmm
benceeee sendeeeee hamilesinnnnnnnnnnnnnnnn benimde sen gibiydiiiiiimmmm :)))))))))))sende hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnn
totonu yerimm senimmmmmmmmmmmmm kızz :)sen beni görme taaaammmıı yooncamel totomuzu yırttık burdaşaşkın hamile seni seviiiiyruuuuuuuuummm
aminnnnnnnnnnnnnnnn canımınnnnnnniçi yürektennnn kocamannnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhh en kısa zamanda veriğceksiniz o güzel haberleriniziiiiiii aminnnnnnnnnnnnnbende istiyorum rabbimmmmm hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et bize... inşallahhhhh
sor bitanemmmmmm benimmmmm sor :) aynennnnn meleğimmmmmmm dediğin gibi değerlendirdimm bide istanbulda misafirlikteydimmmm kaçırmam dedimmm :))))))bende bişi sorim bareee 12-14-16-18 günlerini degerlendirdin mi bebeiş :)
aynennnn bebeğimmmm hiç ama hiççç adet belirtileri de yaşamadımmmmmmm yazdığım diğer belirtiler dışında tık yoktu :)))sendede mi belirti yok?inşşşşşşşşşş yaaaaaaa
haklısınnn bitanemmm :)bu ikinci denememizdi bitanemmm kist yok sanırımmm hiç baktırmadımm akıntılarımmmm normaldi bitanemmm
neee ıkıncı denemenız mıydı?! yaw yuru gıtt!!! senın bu umutsuzların arasında ne ısın var kızım
sor bitanemmmmmm benimmmmm sor :) aynennnnn meleğimmmmmmm dediğin gibi değerlendirdimm bide istanbulda misafirlikteydimmmm kaçırmam dedimmm :))))))
gitmeyecemmmmm bebeşimm ben çok seviyorummm hepinizzzzzziiiiiiiiiii bırakmam sizleriiiiiiiiiiiii :)seviyorummm sizleri canlarımmmmm
oohh iyi yapmışsın tabi kaçırılmaz :) maşallahh kuzummm benimm bende bu ay o günleri atlamadım bakalım kısmet :) bende de hiç belirti yok yaa :)
bizde seni çook seviyoruz yavrummmmm yiğenimiz gelio inşallahhhhhh
hadi bakalım inşallahhhhhhBen bu ay kendimi hamile gibi hissediyorum, diliyorum, istiyorum...vs. Reglime 3 gün var. DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM. DUA EDİN NE OLUR? BENİM DE BÜTÜN DUALARIM SİZİNLE...
hadi bakalım inşallahhhhhh
oohh iyi yapmışsın tabi kaçırılmaz :) maşallahh kuzummm benimm bende bu ay o günleri atlamadım bakalım kısmet :) bende de hiç belirti yok yaa :)
delummmm benim yaaa :))) aynen o pas tadı gibi bulamaçımsı hiç pas yemedim ama işte pas kokusu gibi değişik bulamaççççaynen bendede hıc belırtı yok..son 5 gunum..sadece göguslerım 15 gun önceden davul gıbı oldu,bıde o nasıl olacagını hep merak ettıgım agzımda demır tadını hıssettım ama daha cok metal tadı gıbıydı..heray kendımı daha cok gelıstırerek yapamadıgım belırtılerı becermeye baslıyorum..bıde kasıktan bacaga vuran agrıyıda becermıstım ama baktım kocamında öyle agrıyor,anladımkı romatızmaymıs
aynen bendede hıc belırtı yok..son 5 gunum..sadece göguslerım 15 gun önceden davul gıbı oldu,bıde o nasıl olacagını hep merak ettıgım agzımda demır tadını hıssettım ama daha cok metal tadı gıbıydı..heray kendımı daha cok gelıstırerek yapamadıgım belırtılerı becermeye baslıyorum..bıde kasıktan bacaga vuran agrıyıda becermıstım ama baktım kocamında öyle agrıyor,anladımkı romatızmaymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?