- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.041
delummmm benim yaaa :))) aynen o pas tadı gibi bulamaçımsı hiç pas yemedim ama işte pas kokusu gibi değişik bulamaçççç
:) kız çok tatlısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayok yaa ozaman buda olmadı..benımkı dırek anahtarı agzına sokmussun gıbı metalımsıydı..bı dahakı ay pas uzerıne calısma yapacam
hahahhaha hiç gülcegim yoktu kız millan. bende demir tadı yok ama agzımda ekşi bi tat var asit gibi miğde yanması gibi.anamm anlatamadım işte anlayan anlamıştır :) gögüslerimde 1hazirandan beri ağrı ama hafif :) bööggg bakalım 19 haziran gala günü bekliyoruz
yok yaa ozaman buda olmadı..benımkı dırek anahtarı agzına sokmussun gıbı metalımsıydı..bı dahakı ay pas uzerıne calısma yapacam
aynenn öle işte mide ekşimesi özellikle geceleriii :)hadi hayırlısı bitanemm inşallahhh güzel haberler vericennn bizeee aminnnnnnnnnnnnnnnnn :))
yok yaa ozaman buda olmadı..benımkı dırek anahtarı agzına sokmussun gıbı metalımsıydı..bı dahakı ay pas uzerıne calısma yapacam
yoncamel testı ne yaptın? idrarda nasıl cıktı? kan testı yaptırdın mı?
aynen bendede hıc belırtı yok..son 5 gunum..sadece göguslerım 15 gun önceden davul gıbı oldu,bıde o nasıl olacagını hep merak ettıgım agzımda demır tadını hıssettım ama daha cok metal tadı gıbıydı..heray kendımı daha cok gelıstırerek yapamadıgım belırtılerı becermeye baslıyorum..bıde kasıktan bacaga vuran agrıyıda becermıstım ama baktım kocamında öyle agrıyor,anladımkı romatızmaymıs
aynenn öle işte mide ekşimesi özellikle geceleriii :)hadi hayırlısı bitanemm inşallahhh güzel haberler vericennn bizeee aminnnnnnnnnnnnnnnnn :))
haftaya bugünmüydü bizim bat?? anaaaaam ne çabuk 12 haz.olmuş...sen ben mery idrar testlerimizi tokuştururuz artıkımbitanem sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimmm... benim haftaya bugün bat :) darısı bize inşallah bende de belirti yok sadece gögüslerim çok az agrıo ve gazım var
İyi gunler arkadaslar 4haziranda esimle korunmadan iliskiye girdik ve son 4 gundur kasiklarimda ve karninda adet olcakmisim gibi agri var bazen cok siddetli oluyo.göguslerimde de sislik var acaba hamile olabilirmiyim tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum bide belimde siddetli bir agri var ayakta kaldimi dahada cok oluyo
haftaya bugünmüydü bizim bat?? anaaaaam ne çabuk 12 haz.olmuş...sen ben mery idrar testlerimizi tokuştururuz artıkımbitanem sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimmm... benim haftaya bugün bat :) darısı bize inşallah bende de belirti yok sadece gögüslerim çok az agrıo ve gazım var
İyi gunler arkadaslar 4haziranda esimle korunmadan iliskiye girdik ve son 4 gundur kasiklarimda ve karninda adet olcakmisim gibi agri var bazen cok siddetli oluyo.göguslerimde de sislik var acaba hamile olabilirmiyim tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum bide belimde siddetli bir agri var ayakta kaldimi dahada cok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?