kendini bu ay hamile sananlar buraya

delummmm benim yaaa :))) aynen o pas tadı gibi bulamaçımsı hiç pas yemedim ama işte pas kokusu gibi değişik bulamaçççç

yok yaa ozaman buda olmadı..benımkı dırek anahtarı agzına sokmussun gıbı metalımsıydı..bı dahakı ay pas uzerıne calısma yapacam

İyi gunler arkadaslar 4haziranda esimle korunmadan iliskiye girdik ve son 4 gundur kasiklarimda ve karninda adet olcakmisim gibi agri var bazen cok siddetli oluyo.göguslerimde de sislik var acaba hamile olabilirmiyim tecrubeli arkadaslardan cevap bekliyorum bide belimde siddetli bir agri var ayakta kaldimi dahada cok oluyo

aynenn öle işte mide ekşimesi özellikle geceleriii :)hadi hayırlısı bitanemm inşallahhh güzel haberler vericennn bizeee aminnnnnnnnnnnnnnnnn :))

yoncamel testı ne yaptın? idrarda nasıl cıktı? kan testı yaptırdın mı?

yok yaa ozaman buda olmadı..benımkı dırek anahtarı agzına sokmussun gıbı metalımsıydı..bı dahakı ay pas uzerıne calısma yapacam

yerimm seniiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))) canlarımmmm annem aradı çağrıyo eşimde kalk diyo benim çıkmam lazım o yüzdennnn öptümmm hepinizi gene gelicem ben çok seviyorummm hepinizzzziii canımsınız dualarımdasınızzzz öptümmmm kocamnnnnnnnnnnnn

Benim de hiç belirti yok. Hatta çok az kaldı reglime...OF OF HEMENCİK GELSE ŞU VAKİT...

aynenn öle işte mide ekşimesi özellikle geceleriii :)hadi hayırlısı bitanemm inşallahhh güzel haberler vericennn bizeee aminnnnnnnnnnnnnnnnn :))

öööööfff benım gecen ay hep mıdem ekşimişti,belırtı oldugunuda bılmıyordum bunun..bu ay ekşitemedim:S
kardesımınde ıkı cocugu var ama bu ay adetı 1 bucuk ay gecıkmıs,ödü kopuyor ya hamıleysem dıye..
ben dogurana kadar kız üçüncüyü yapacak galıba..hemde korunarak:S
ikinciyede spıral takılıyken hamıle kalmıstı

bitanem sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimmm... benim haftaya bugün bat :) darısı bize inşallah bende de belirti yok sadece gögüslerim çok az agrıo ve gazım var
haftaya bugünmüydü bizim bat?? anaaaaam ne çabuk 12 haz.olmuş...sen ben mery idrar testlerimizi tokuştururuz artıkım

Merhaba göğüslerinde şişlik varsa hamile olma olasılığın var...

bitanem sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimmm... benim haftaya bugün bat :) darısı bize inşallah bende de belirti yok sadece gögüslerim çok az agrıo ve gazım var
haftaya bugünmüydü bizim bat?? anaaaaam ne çabuk 12 haz.olmuş...sen ben mery idrar testlerimizi tokuştururuz artıkım

Merhaba göğüslerinde şişlik varsa hamile olma olasılığın var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…