kendini bu ay hamile sananlar buraya

ahuahuaha manyağım benimmm...git demirleri yala bişey yap ama dikkat et kız...hastalık mastalık kapma...pas tadı entresan bir tanım ...

bak sımdı bugun rejıme gırmıstım..suan yıne kendımı cıps yerken buldum..ben cıps sevmem halbukı hele bu agzımdakı metal tadıyla hepten felaket bı tad oldu..:S
yok yaa suan agzımdakı tadı ımkanı yok pas dıye betımlıyemem..dırek anahtar bu:S

slm kızlar bende aranıza yenı katıldım tecrubelı arkadasların yardımına ıhtıyacım var 27 mayıs 1 hazıran yumurtlama tarıhım ve bu donemlerde korunmadn esımle ılıskıye gırdık 2 gundur gouste ve uclerında acıma hıssıyorum bugnde acık kahverengi akıntım var sızde hamıle olabılırmıyım Allahım her ısteyenın kucagına versın ıns sımdıden cok sagolun kızlar cvp verırsenız cok mutlu olurm

benimde canım cips istiyor tatlı istiyor...deli olucam ama direnicem buna...bir kaç kiloversem ne güzel olur...şöyle 58 olsam...bıktım 63 ten 65 ten...
kraker ye kuşum...çubuk kraker benim favorim..
laaaaaaaaaaaaan dominosun reklamını gördünüzmü...kadın pizzayla şeeediyo resmen...püüüüüüüüüüühhhh...

ya sen nasıl bi insansın yaa evet gördüm reklamı kız çok acıkmış:)))) ya bende abur cuburdan uzak duruyorum milan canımı cips istetti:)

benım rejımdekı tek cozumum hıcbıse yememek aksama kadar..sonrada salata yıyıp gunu bıtırmek..bastan bıseyler yemeye baslarsam sonu gelmıyor suurumu kaybedıyorum,gel gıt bıse atıyorum agzıma..ama sabahtan hıcbıse yemezsem canım bıse ıstemıyor..
sende mı showu ızlıyon..az kızın surata bak çamur gıbı..bronzsun tmm guzel ama ekstra bıseyler surmene gerenk yok yaniiiii okadar!

Son düzenleme:
bende diyet yapiorum 2 aydır canım o reklamı görünce kafayı yiyorum bayılıyorum çünkü pizzaya. 60 kilodan 1 ayda 55 kiloya düştüm son 1 aydır spor yapıorum ama yiyorumda 55 kiloda takılı kaldım 2 kilo daha vermek istiyorum ama olmuyor gidip gelip yiyorum spor boşa gidio 1 ay sıkı yaparsan verirsın sonra duruyor kilo vermen...

Kızlar yoncamelde tasdiklemiş gebeliği sıra sizlerde :d canlarım bak teker teker oluyo herşey yoluna giriyo darısı tüm isteyenlere inşallah.

ya sen nasıl bi insansın yaa evet gördüm reklamı kız çok acıkmış:)))) ya bende abur cuburdan uzak duruyorum milan canımı cips istetti:)

anaaaa ben hıc sevmem kız cıps,onuda degısıklık olsun dıye yedım..sımdıde gıttım kustum zaten gıcık oldum tadına..cekmesın canın cekmesın

mimozammmmmmmmmmmmmm canımm benimmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :)))))

kuzummm sonunda tutturmuşsun sende :) hadi hayırlısı bak dedim ben sana hamilesin diye ayyy canımmm yaa çok sevindim valla allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kan değerin kaç çıktı doktora gittin mi ultrasonda baktımı anlatt kıss :)

anaaaa ben hıc sevmem kız cıps,onuda degısıklık olsun dıye yedım..sımdıde gıttım kustum zaten gıcık oldum tadına..cekmesın canın cekmesın

inanmıyorum ne diye kustun yaa ne güzel yemişken:) yerim seni yaa bu arada o pas tadı beni şüphelendiriyo hergün 1-2 hamile patlatıyoruz zateen dur bakim senide bekliyorum şüphelendiriyosun beni:)

yoncamel gitti tatlım daha sonra gelecek

inanmıyorum ne diye kustun yaa ne güzel yemişken:) yerim seni yaa bu arada o pas tadı beni şüphelendiriyo hergün 1-2 hamile patlatıyoruz zateen dur bakim senide bekliyorum şüphelendiriyosun beni:)

pas tadı senı suphelendırmesın benımkı suan metal tadı ayarında cunku..bıde gögsumu zamansız yakalayınca ucları herzamankınden daha bı kocaman olmus oluyor,ürperınce uç verıyor ya oyuzden zamansız yakalıyorum hep

sen nasıl verdın 1 ayda 5 kılo..bende 5 kılo versemde 55 olsam yaa..ben hayatımda 52 nın uzerıne cıkmamısken evlendım ıbre 60 dan asagıya ınmedı bı turlu..

kız göğsünle cc ee mi oynuyon allah iyiliğini versinnn :) ama o metal tadı bence bi belirti çünkü bende hamile olduğumu öğrenmeden önce yazmıştım burda ağzımda demir tadı var diye hadi hayırlısı :)

sen nasıl verdın 1 ayda 5 kılo..bende 5 kılo versemde 55 olsam yaa..ben hayatımda 52 nın uzerıne cıkmamısken evlendım ıbre 60 dan asagıya ınmedı bı turlu..
aynen bende öleydim evlendiğimde 53tüm sonra 2 yılda 60 oldum şöyle anlatım canım sabahları kalktım 30 dk yürüdüm sonra spor aletlerinde özellikle bacak hareketi yaptım yarımsaat kadar. sonra ilk bir hafta sadece proteyin destekli yedim. tavuk balık et yoğurt süt yumurta :) ekmek katiyen ağzıma sokmadım ne esmer ne beyaz tatlı yemedim. şekersiz çay. su içtim bol bol. plav ve makarnadan uzak durdum tabi hamurişide. sonra 5 kilo gitmiş. hergün gün içinde en az 50 en fazla 150 mekik çektim. :) bide zayıflatıcı bitki çaylarından içtim. ödemi attı. şuan bebek düşündüğüm için 1 aydır sadece sporumu yapıyorum herseyiğ az az yiyorum. kilo vermiyorum ama almıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…