- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.061
ahuahuaha manyağım benimmm...git demirleri yala bişey yap ama dikkat et kız...hastalık mastalık kapma...pas tadı entresan bir tanım ...
evet birlikte yapalım canım :)haftaya bugünmüydü bizim bat?? anaaaaam ne çabuk 12 haz.olmuş...sen ben mery idrar testlerimizi tokuştururuz artıkım
benimde canım cips istiyor tatlı istiyor...deli olucam ama direnicem buna...bir kaç kiloversem ne güzel olur...şöyle 58 olsam...bıktım 63 ten 65 ten...bak sımdı bugun rejıme gırmıstım..suan yıne kendımı cıps yerken buldum..ben cıps sevmem halbukı hele bu agzımdakı metal tadıyla hepten felaket bı tad oldu..:S
yok yaa suan agzımdakı tadı ımkanı yok pas dıye betımlıyemem..dırek anahtar bu:S
benimde canım cips istiyor tatlı istiyor...deli olucam ama direnicem buna...bir kaç kiloversem ne güzel olur...şöyle 58 olsam...bıktım 63 ten 65 ten...
kraker ye kuşum...çubuk kraker benim favorim..
laaaaaaaaaaaaan dominosun reklamını gördünüzmü...kadın pizzayla şeeediyo resmen...püüüüüüüüüüühhhh...
benimde canım cips istiyor tatlı istiyor...deli olucam ama direnicem buna...bir kaç kiloversem ne güzel olur...şöyle 58 olsam...bıktım 63 ten 65 ten...
laaaaaaaaaaaaan dominosun reklamını gördünüzmü...kadın pizzayla şeeediyo resmen...püüüüüüüüüüühhhh...
bende diyet yapiorum 2 aydır canım o reklamı görünce kafayı yiyorum bayılıyorum çünkü pizzaya. 60 kilodan 1 ayda 55 kiloya düştüm son 1 aydır spor yapıorum ama yiyorumda 55 kiloda takılı kaldımbenimde canım cips istiyor tatlı istiyor...deli olucam ama direnicem buna...bir kaç kiloversem ne güzel olur...şöyle 58 olsam...bıktım 63 ten 65 ten...
ya sen nasıl bi insansın yaa evet gördüm reklamı kız çok acıkmış:)))) ya bende abur cuburdan uzak duruyorum milan canımı cips istetti:)
mimozammmmmmmmmmmmmm canımm benimmm hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :)))))
anaaaa ben hıc sevmem kız cıps,onuda degısıklık olsun dıye yedım..sımdıde gıttım kustum zaten gıcık oldum tadına..cekmesın canın cekmesın
ya sen nasıl bi insansın yaa evet gördüm reklamı kız çok acıkmış:)))) ya bende abur cuburdan uzak duruyorum milan canımı cips istetti:)
yoncamel gitti tatlım daha sonra gelecekkuzummm sonunda tutturmuşsun sende :) hadi hayırlısı bak dedim ben sana hamilesin diye ayyy canımmm yaa çok sevindim valla allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kan değerin kaç çıktı doktora gittin mi ultrasonda baktımı anlatt kıss :)
ayy birisi banada desin hamilesin diye :) puhahahahahinanmıyorum ne diye kustun yaa ne güzel yemişken:) yerim seni yaa bu arada o pas tadı beni şüphelendiriyo hergün 1-2 hamile patlatıyoruz zateen dur bakim senide bekliyorum şüphelendiriyosun beni:)
ayy hadi inşallahh bu ay patır patır dökülsek :)) inşallah yarabbimm aminnnnngelsin gelsin anlatsın bakim taze anne :) kızlar ben sırada angel i görüyorum içime öyle doğuyo bilmem artık
yoncamel gitti tatlım daha sonra gelecek
inanmıyorum ne diye kustun yaa ne güzel yemişken:) yerim seni yaa bu arada o pas tadı beni şüphelendiriyo hergün 1-2 hamile patlatıyoruz zateen dur bakim senide bekliyorum şüphelendiriyosun beni:)
bende diyet yapiorum 2 aydır canım o reklamı görünce kafayı yiyorum bayılıyorum çünkü pizzaya. 60 kilodan 1 ayda 55 kiloya düştüm son 1 aydır spor yapıorum ama yiyorumda 55 kiloda takılı kaldım2 kilo daha vermek istiyorum ama olmuyor gidip gelip yiyorum spor boşa gidio 1 ay sıkı yaparsan verirsın sonra duruyor kilo vermen...
pas tadı senı suphelendırmesın benımkı suan metal tadı ayarında cunku..bıde gögsumu zamansız yakalayınca ucları herzamankınden daha bı kocaman olmus oluyor,ürperınce uç verıyor ya oyuzden zamansız yakalıyorum hep
aynen bende öleydim evlendiğimde 53tüm sonra 2 yılda 60 oldumsen nasıl verdın 1 ayda 5 kılo..bende 5 kılo versemde 55 olsam yaa..ben hayatımda 52 nın uzerıne cıkmamısken evlendım ıbre 60 dan asagıya ınmedı bı turlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?