- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.081
kız göğsünle cc ee mi oynuyon allah iyiliğini versinnn :) ama o metal tadı bence bi belirti çünkü bende hamile olduğumu öğrenmeden önce yazmıştım burda ağzımda demir tadı var diye hadi hayırlısı :)
benım rejımdekı tek cozumum hıcbıse yememek aksama kadar..sonrada salata yıyıp gunu bıtırmek..bastan bıseyler yemeye baslarsam sonu gelmıyor suurumu kaybedıyorum,gel gıt bıse atıyorum agzıma..ama sabahtan hıcbıse yemezsem canım bıse ıstemıyor..
sende mı showu ızlıyon..az kızın surata bak çamur gıbı..bronzsun tmm guzel ama ekstra bıseyler surmene gerenk yok yaniiiii okadar!
ayy hadi inşallahh bu ay patır patır dökülsek :)) inşallah yarabbimm aminnnnn
hısmım napıyonn???
7 gün kaldı belirti falan varmı sendeee,,ya kızlar tansiyon düşüklüğü belirtimiydiii
bazen ha bre fırıl fırıl dönüyom...dün gün boyu döndü tok olduğum halde yani
14 ü bekle canım...bak mesela benim bat 19 haziran ben eğer kırmızılar gelmezse 22 haziranda test yapıcam...öyle bi baraj koydum kendime...hem gün geçince test daha bir pembe çıkıyor,,gözün gönlün açılır inşallah
eylül hamilesin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnayy birisi banada desin hamilesin diye :) puhahahahah
ayy inşallah tatlım. benim 1 hazirandan beri gögüsüm agrıo, gazım var ve sabahları agzımda boğaz arırda bi tat verir ya o tat var asit gibiaminnn canım gör bak daha kimler çıkacak senide görücez hamiş olarak :)
aynen bende öleydim evlendiğimde 53tüm sonra 2 yılda 60 oldumşöyle anlatım canım sabahları kalktım 30 dk yürüdüm sonra spor aletlerinde özellikle bacak hareketi yaptım yarımsaat kadar. sonra ilk bir hafta sadece proteyin destekli yedim. tavuk balık et yoğurt süt yumurta :) ekmek katiyen ağzıma sokmadım ne esmer ne beyaz tatlı yemedim. şekersiz çay. su içtim bol bol. plav ve makarnadan uzak durdum tabi hamurişide. sonra 5 kilo gitmiş. hergün gün içinde en az 50 en fazla 150 mekik çektim. :) bide zayıflatıcı bitki çaylarından içtim. ödemi attı. şuan bebek düşündüğüm için 1 aydır sadece sporumu yapıyorum herseyiğ az az yiyorum. kilo vermiyorum ama almıyorumda
aynen tatlıım evde hafif spor yapabilirsin eğil kalk mesala :) yada abur cuburu kes tamam olur ozaman :)bıtek cayı sekersız ıcıyorum ben zaten cocukluktan berı..tatlıyla aram yok,ama kocam aburcubur hastası hergece tıkıyor agzıma bıseyler zorla..bıde ben kendımı hıc yormak ıstemıyorum spor falan..hele hele ac karna gözum dönuyorbıtkı cayı zaten ıcemeyız artık,dusuge sebep oluyor..bıraz suya dayanım bende..ekmek yememeye calısıyorum zaten
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"][/TD]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yazçiçeği
yoncamel[/TD]
[TD]11 Haziran
11 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
hnd_smt
gülgüzeli[/TD]
[TD]12 Haziran
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
beyazlim
oske55
angel_87[/TD]
[TD]19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TR]
[/TABLE]
yaaa kımse nıye cvp yazmıyo yenıyız dıyemı(
aynen tatlıım evde hafif spor yapabilirsin eğil kalk mesala :) yada abur cuburu kes tamam olur ozaman :)
tatlım dondurma kilo yapmaz ama aşırı yemezsen. zaten üzerinde kalorisi yazıooo.1 günde alman gereken kalori hesabını yap google amca ya yaz söler :) ona göre yediğin abur cuburun kalorisine göre azalt. 7000 kalori 1 kilo yapior. kalori hesabını yap kalorileri azalt oda kilo verdirir. bir dilim kekte 350 kalori var hesabını sen yap artık :)her gece yemegın pesıne meyve,kuruyemıs,tatlı ve dondurma yıyoruz..sırası degısmıyor..ben meyve ve dondurma kısmında eslık edıyorum..bu dondurma cok mu kılo aldırıyor acaba yaaa ama gun ıcınde tek tatlı olarak onu yıyorum..aslında 7 den sonra bıse yemesek ıyı olur ama adamın bogazı durmuyorkı krıze gırıyor
aman allah korusun kız sen lazımsın bizee :)ölim ben ozaman
tatlım dondurma kilo yapmaz ama aşırı yemezsen. zaten üzerinde kalorisi yazıooo.1 günde alman gereken kalori hesabını yap google amca ya yaz söler :) ona göre yediğin abur cuburun kalorisine göre azalt. 7000 kalori 1 kilo yapior. kalori hesabını yap kalorileri azalt oda kilo verdirir. bir dilim kekte 350 kalori var hesabını sen yap artık :)
Aman allah korusun bize lazımsın sen :)ölim ben ozaman
ya bi kaç gündür girmeye basladım buraya ama tiryaki oldum ben terapi gibi geliyo bayan bayana yazısmak eglenceli valla hepimiz aynı duyguları yazısıyoruz kader arkadası gibi hissediyorum kendimi
yok yaa yınede o tadı kendı kendıme urettıgımı dusunuyorum,cok merak edıyordum o agızdakı demır-pas tadı nasıl oluyor dıye,bu kadarını becerebıldım herhalde bu ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?