- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.101
bu topik tiryaki yapar adamı :)
bende bi bakıp çıkacaktım gördüğün gibi çıkamıyorum :)) hoşgelsin aramızabağımmlı oldummm ben bu topiğinn
bende bi bakıp çıkacaktım gördüğün gibi çıkamıyorum :)) hoşgelsin aramıza
şuan için hayır canım 19 haziranı bekliyorum :)hoşbuldukeylül sen hamilemisin peki
canım dikkat et kendine!!!!!!!!!!!!!az önce fayansta ayağım kaydı düşer gibi olursunda düşemezsin ya öyle oldum...pofff böyle hareketler hamileleiğe tersssssssss....
şuan için hayır canım 19 haziranı bekliyorum :)
sadece 1 hazirandan beri gögüsm agrıo ve gazım var başkda belirtim yok! hemde hiç bişey yok :)hmm e az kalmış sana hadi bakalım inş haberlerini alırız belirti varmı peki bende yokk ta
az önce fayansta ayağım kaydı düşer gibi olursunda düşemezsin ya öyle oldum...pofff böyle hareketler hamileleiğe tersssssssss....
kız allah korusun :))allah allah bugun ne sumısalı burda ne dımeh..dımeh ısten mı atıldı yoksa..iş yerını ınternet kafe gıbı kullanırsa olacagı buydu tabeee
sumısalıde halı sırkelerken camdan uctu sanırım
sadece 1 hazirandan beri gögüsm agrıo ve gazım var başkda belirtim yok! hemde hiç bişey yok :)
hadi hayırlısı bitanemmmmbenim 2 gün geçti adetim bendede göğüs agrısı dısında bi belirti olmadı bide adet günüme yakın kasık agrısı oldu adet olucam sandım o agrıda geçti baskada hiç bişi yok
benim 2 gün geçti adetim bendede göğüs agrısı dısında bi belirti olmadı bide adet günüme yakın kasık agrısı oldu adet olucam sandım o agrıda geçti baskada hiç bişi yok
hoşgeldin aramıza canımmmmmHAHAH bende bu ay kendini hamile sananlardanımmm:)) ama bugün drdan öğrendim kii polikistik overr uuufff ama gebelik kis ve adet sancısı belirtileri çookk benziyoo bide evli oluncaaa ilk akla bebiş geliyo tabi:)
HAHAH bende bu ay kendini hamile sananlardanımmm:)) ama bugün drdan öğrendim kii polikistik overr uuufff ama gebelik kis ve adet sancısı belirtileri çookk benziyoo bide evli oluncaaa ilk akla bebiş geliyo tabi:)
hoşgeldin aramıza canımmmmm
gogus agrın ne zaman baslamıstı..benım bu ay cok erken sıstı ve sancılanmaya basladılarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?