kendini bu ay hamile sananlar buraya

az önce fayansta ayağım kaydı düşer gibi olursunda düşemezsin ya öyle oldum...pofff böyle hareketler hamileleiğe tersssssssss....

allah allah bugun ne sumısalı burda ne dımeh..dımeh ısten mı atıldı yoksa..iş yerını ınternet kafe gıbı kullanırsa olacagı buydu tabeee
sumısalıde halı sırkelerken camdan uctu sanırım

Son düzenleme:
az önce fayansta ayağım kaydı düşer gibi olursunda düşemezsin ya öyle oldum...pofff böyle hareketler hamileleiğe tersssssssss....

bence hiç bişi olmaz ecem ben cok hareketliyim bu ay yapmadıgım hareket şaka kalmadı eşimlede cok boğuşuruz hatta düstüm bile ama adetim 2 gün geçti evde yaptıgım test pozitif bişi olmadı inş da olmaz yarın kan testine gidicem

benim 2 gün geçti adetim bendede göğüs agrısı dısında bi belirti olmadı bide adet günüme yakın kasık agrısı oldu adet olucam sandım o agrıda geçti baskada hiç bişi yok

gogus agrın ne zaman baslamıstı..benım bu ay cok erken sıstı ve sancılanmaya basladılarda

HAHAH bende bu ay kendini hamile sananlardanımmm:)) ama bugün drdan öğrendim kii polikistik overr uuufff ama gebelik kis ve adet sancısı belirtileri çookk benziyoo bide evli oluncaaa ilk akla bebiş geliyo tabi:)

gogus agrın ne zaman baslamıstı..benım bu ay cok erken sıstı ve sancılanmaya basladılarda

göğüs agrım 1 hafta 10 gün önce sanki bu ay 3,4 gün erken ağrımaya basladı herzamankinden ama baska belirti olmadıgı için konduramamıstım kendime.bide göğsüm bu ay daha şiş bide damarlar hafiften belirginleşti her ay böyle damarlanma olmuodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…