kendini bu ay hamile sananlar buraya

simir (artık nasl yazılıyosa) testini ihmal etmemek lazım bebek ihtiyoruz bayanlarr, kendimize sağlığımıza iyi bakalım ki bebeğe giden yolda karşımıza sorun çıkmasın

kız bacımmmm nereye gıtmıs bızımkıler böleeeee kımsecıkler yokk offf kalabalık olmayınca topiğinde keyfi olmuyor yaaaaaa

iyi akşamlar kızlar.. size birşey soracağım. Kanda gebelik testi yaptırmıştım geçen de yazdım görmüşsünüzdür negatif çıktı ama bende belirtiler hala devam ediyor. Hafif lekelenme şeklinde kanamam olmuştu devamında hala adet olmadım Bat 14 haziran sizde kanda çıkmama ihtimali war mı benim gibi sorun yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı benim için çok önemli bu durum. Yemin ederim psikolojim bozuldu

kuzuuuuu ben de soyluyorummm kımsecıkler kalmamısssss
sen ne yapıyorsun tatlım nbasıl gidiyo görüşmeyeli

ewt arada geliolar bizim kızlara toz olup gidiolar......

ya bi de heralde havalar sıcakladı ya herkes tatil modunda sanırım ..

ama bize sınaavdan önce tatil yok dimi tatlım : )

nasılsın yavrukuş iyimisin üzgün gördüm seni :7
:

Cnm kanda negatif çıktıysa zor bi ihtimal o dediğin...çünkü kan testinde yanılma payı pek olmuyor..ama bukadar da üzme kendini eğer şüphen varsa biraz daha zaman geçsin yine yaparsın testini..belki geç döllenme olabilir nebilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…