- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.121
canım sen evde test yaptın mı?sonuç ne cıkmıstı[/QUOTE
evet yapmıştım 2 aydır regl olmuyorum sürekli kasık ağrısı sanki oluyomuşum gibi yataktan kalkıyodum aynıı adet döneminde ne yaşıyosam yaşıyodum göğüslerim şişti idrar koyu renk oldu filan dedim kesin hamileyim, test aldım negatif... bugünde dr gittim kan testi filan hamile değilim meğer polikistik over mışş hüsrann...hamile değilsenizde bunları yaşıyosanız kesin dr görünün altından başka şeyler çıkıyo
neden baska kimseye demiceksinayyyy bi hamile olayım kimseye söylemiycem buradakiler dışında
canım sen evde test yaptın mı?sonuç ne cıkmıstı[/QUOTE
evet yapmıştım 2 aydır regl olmuyorum sürekli kasık ağrısı sanki oluyomuşum gibi yataktan kalkıyodum aynıı adet döneminde ne yaşıyosam yaşıyodum göğüslerim şişti idrar koyu renk oldu filan dedim kesin hamileyim, test aldım negatif... bugünde dr gittim kan testi filan hamile değilim meğer polikistik over mışş hüsrann...hamile değilsenizde bunları yaşıyosanız kesin dr görünün altından başka şeyler çıkıyo
haklısın herzaman kontrole gitmek gerekir ama ihmal ediyoruz işte
nazara gelmeyeyim diye...neden baska kimseye demiceksin
kız ben burdayım :)kız bacımmmm nereye gıtmıs bızımkıler böleeeee kımsecıkler yokk offf kalabalık olmayınca topiğinde keyfi olmuyor yaaaaaa
aynen bende canımcım :)ayyyy bi hamile olayım kimseye söylemiycem buradakiler dışında
bi biz varız yahuuuuuuubende burdayım kuzularrr :)
bi biz varız yahuuuuuuu
bizimkide uyuyor :) yorulmuş garibim :) bugün yanlız topiğimizhe yaa millet kocasına yemek derdine düştü galiba.şükür biz yedik yemeği o maç başına bende buraya
bizimkide uyuyor :) yorulmuş garibim :) bugün yanlız topiğimiz
evet gelirlerr :)gelir kızlar birazdan onlar gece kuşu :)
Yaw kıslar sizide bi gün boş bırakmaya gelmio hemen topici sahipsiz bırakmışsınız
kuzuuuuu ben de soyluyorummm kımsecıkler kalmamısssss
sen ne yapıyorsun tatlım nbasıl gidiyo görüşmeyeli
iyi akşamlar kızlar.. size birşey soracağım. Kanda gebelik testi yaptırmıştım geçen de yazdım görmüşsünüzdür negatif çıktı ama bende belirtiler hala devam ediyor. Hafif lekelenme şeklinde kanamam olmuştu devamında hala adet olmadım Bat 14 haziran sizde kanda çıkmama ihtimali war mı benim gibi sorun yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı benim için çok önemli bu durum. Yemin ederim psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?