- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.141
ewt arada geliolar bizim kızlara toz olup gidiolar......
ya bi de heralde havalar sıcakladı ya herkes tatil modunda sanırım ..
ama bize sınaavdan önce tatil yok dimi tatlım : )
nasılsın yavrukuş iyimisin üzgün gördüm seni :7:
evet tatlımmm malesef tatilin t si bile sınava kadar yassahhhhhhhh
ne yapim tatlım evdeyımm sabah kalk spora gıt eve gel temızlk yap test çöz çamasır yemek akşam kocıs gelsın ekşın yoksa yat uyu bu aralar böyle
yok tatlım keyfım allaha şükür yerınde nefes aldığıma bıle şükür olsunn
senın kociş nerdeee bakemm bu saatte olmazdın sennnnn
Cnm kanda negatif çıktıysa zor bi ihtimal o dediğin...çünkü kan testinde yanılma payı pek olmuyor..ama bukadar da üzme kendini eğer şüphen varsa biraz daha zaman geçsin yine yaparsın testini..belki geç döllenme olabilir nebilim..
canım bende öyle düşündüm ama yine de merak ettim bakalım bat tarihi bir geçsin ona göre davranacağız artık
sağol cvp verdiğin için
Valla cnm senin işin de zor hee..Hem çocuk yapcaksın hem evini çekip çevirceksin hem ders çalışcaksın ohooo hem kocanı memnun ediceksin : )
Nasıl hallediyon kıs bunların hepsini yılın kadını ödülünü sana vermek lazım
Bnm koca babasının yanında çalıştığı için sorun yok haftada bi iki gün gidiyo işe gerisi hep evde ders çalışıyo..
Bu durumda sen bu halinle kazanıpda o kazanamazsa yiicem başının etini
Şimdi sohbete gitti gelir bi saate bende azcık o yokken girim dedim ..o olunca rahat giremiom ani çıkış sebebim oluo
sorma kuzum kazanırsam valla harbıden ödülü hakettim
ya ılk baslarda cok kasıyordum kasmamın nedenı de cok keyfıme duskunum aslında memurluk rahat iş cocuk ta olsa basacaktım raporu ohhh misss ablamın arkadası 33unde oldu memur kız araba aldı ev aldı ama malesef öküzün biriyle evliii ama nasıl hırslı bı görsen
kociş allaha şükür iyi kazanıyor bişeyim de eksik değil fazlasıyla karsılıyo herşeyımı ama senelerce oku bır suru egıtım al bır suru sertıfıka deneyim tecrübe biraz da bunun için çalışmak istiyorum sanırım memurluk olmazsa sözleşmeli öğretmenlik yapıcammm haftasonu evdeyım 3 ten sonra ders bıtecek bana göre gibime gelıyo bakalım hayırlısı
kociş birde titiz yapmazsammm laf ederrrrr eeee herif haklı herşeyi al ett karı heçbi iş yapmasın
canıııım keske dediğin gibi kolay olsa öğretmenlik, saat ucte bitiyo dediğin gibi bazen diyorum bese kadar olsun masa bası iş olsun:) cocuklara laf anlatmak cok yorucu bence:26:
sorma kuzum kazanırsam valla harbıden ödülü hakettim
ya ılk baslarda cok kasıyordum kasmamın nedenı de cok keyfıme duskunum aslında memurluk rahat iş cocuk ta olsa basacaktım raporu ohhh misss ablamın arkadası 33unde oldu memur kız araba aldı ev aldı ama malesef öküzün biriyle evliii ama nasıl hırslı bı görsen
kociş allaha şükür iyi kazanıyor bişeyim de eksik değil fazlasıyla karsılıyo herşeyımı ama senelerce oku bır suru egıtım al bır suru sertıfıka deneyim tecrübe biraz da bunun için çalışmak istiyorum sanırım memurluk olmazsa sözleşmeli öğretmenlik yapıcammm haftasonu evdeyım 3 ten sonra ders bıtecek bana göre gibime gelıyo bakalım hayırlısı
kociş birde titiz yapmazsammm laf ederrrrr eeee herif haklı herşeyi al ett karı heçbi iş yapmasın
canımmm ben 3 sene cagrı merkezınde calıştım musterıo temsılcılıgınde baslayıp gece vardıyası dahilll finans bölümünde istifa ettim çağrı merkezınde 1 hafta calış sonra benım ne demek ıstedıgımı anlarsın bayramlar resmı tatıller cumartesı pazar dahıl olmak uzere sabah 9 akşam 6
Ya tabi okadar okuduktan sonra kaymağını yemen lazım : ) yoksa biraz enayilik olur tabi : )
bnm koca da hırs yaptı..bu sene olmadı seneye yine çalışırım dio..
bizimki babayla çalışıo ve ben istemiorum o da zaten çok memnun değil..şimdi a kadro istio diom hiç farketmez yeterki kazanda b kadro olsun biz taşınırız olmadı yine çalışırsın hem bu kadar çalışmamış olursuun zemini hazırlamış olcaksın ne de olsa..ordan geçiş yaparız : )
Pazar günü istanbula geldik bi günlüğüne öyle gezmeye arkadaşlarla ..bak diom yaşicaksak böyle bi şehirde olsun..oldu dio hazır gelmişken evimizi de ayarlayalım boğaz manzaralımı olsun
Merhaba göğüslerinde şişlik varsa hamile olma olasılığın var...
bence calısmayalım bosverhaklısın amma sen de cok zor yerde calısmıssın yahu meslegimle kıyaslayamadm
gelin kuzum gelinnn bana arkadas olursun bebişlerı bırlıkte buyuturuz hehehehe
a kadro çok yıpratıyo tatlım ben cesaret edemedım b kadro bıel bu halde benı zorluyo a kadroyu benım bunye kaldırmaz
ılk baslarda evde olmak ohhh dıyodum mısss ama köreldiğimi hıssedıyorummm artıkk çalışmam sosyalleşmem lazımmm evde otur otur nereye kadarrr
Peki kan testi yaptirsam cikarmi biliyomusunuz cunku 8 gun oldu
Bizimkide biraz uçtu zaten gelir uzmanlığı falan istio ama alanda çok eksiği var hukuk,maliye,iktisat kafayı yio..
Bayan için çok önemli değil cnm memur olduktan sonra ve sana uygun olduktan sonra a ymış b ymiş : )
Sen olursa ne istiyosun ?
Alışmamışsan zordur tabi evde oturmak..oturduğun sürece çevrende olmuo..çalıştıkça daha aktif oluosun..
En azından bebeğin olana kadar çalışırsın sonra duruma göre bakarsın : )
ben her yerı yazcam kuzum ünvler sgklar nere olursa ama ıstanbul dısı yazmıyacagım için bıraz önüm kapalı anlayacagın
zaten bebiş olursa 1-1,5 yasına kadar calışmam memurluk olsaydı rahat olurdu ama özel sektörde zorrrrr o kadar beklemısım bebişimiii doğduktan sonra bı kaç ay gecıp baslayamam işeee tabı onu Allah bılırrr
Yüce rabbim yön verecek tatlım hayatıma eğer bebiş olursa onu biraz büyütür ya dediğim gibi öğretmenlik yaparım yada muhasebe bakalım canım hayırlısı
Hmm..İstanbul dışı olmaması tabi önünü kapatacak biraz aman ne işin var zaten o şehirden başka şehire gidilirmi yavruhem bekle bende seneye ordayım nasipse
Bakalım Rabbim nasıl bi çizgi çizecek bizlere..Dediğin gibi tatlım herşeyin hayırlısı..Her duamda başına hyırlısı getirerek dua ediyorum artık ne çıkarsa buymuş hayırlısı diceem..
Bizimkisi de çift stres : ) Ne zaman bebekimiz olacak .. Sınavın sonucu ne olacak.. : )
Neyse Allah başka dert vermesin bunlar ..Her halimize şükür inş..
Senin koca yine gececi heraLde..Ben ufak ufak kaçayım bnmki gelmek üzere
yok tatlişimm bugun 3/11 kocıs bızımkı de cıkmıstır yoldadır malum istanbul trafiği
çok öpüyorumm canım benim görüşürüz kendine iyi bak ekşnlara devammmm heeeeeee
ayıpsın şekerim : ) hatta bu gece bursadan bi deprem haberi duyarsan şaşırma
bende öptüm seni .. görüşürüz cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?