- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.161
allah gönlüne göre versin umarım bu ay hamilesindir.bikaçgün sonra test yap haber ver:)
Nedemek şekercim..keşke daha çok yardımcı olabilsem..bende dediğn o şeyi yaşamıştım ..kan testi yaptırdım negatif adet oldum herşey normal ama ben hala acaba kan testini yanılmışmıdır acaba hamile olabilme ihtimalim varmıdır...manyaklık işte hiç bi belirtim de yokken düşün düşün kafayı yiosun..
Sana tavsiyem bu böyle gitmez ..Demesi kolay diceksin ama kafayı takmamaya çalışcaksn yoksa psikolojilerimizi bozucaz amaaan canımızdan önemlimi şekerim
Allah hepimiz için hayırlı zamanda verecek inş bebeklerimizi ..
kızlar bhcg ye bktırdım 25,96 yani gebişim allahın izniyle allahım sağlıklı bi hamilelik nasip etsin doğurmyı nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
gözün aydın canım çok mutlu oldum senin adına. Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin bebişini....
yoncamelll hamile şekercim :)
dikkat et ecemcim aman diyimaz önce fayansta ayağım kaydı düşer gibi olursunda düşemezsin ya öyle oldum...pofff böyle hareketler hamileleiğe tersssssssss....
söyleme kız ne söyleyecenayyyy bi hamile olayım kimseye söylemiycem buradakiler dışında
maşallah maşallah topike hareket geliyo maşallah.kızlar bhcg ye bktırdım 25,96 yani gebişim allahın izniyle allahım sağlıklı bi hamilelik nasip etsin doğurmyı nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
günaydınKızlar hepinize kocaman kocaman GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :)
canım gözün aydın çok sevindimmmmm hadi herşeyin hayırlısı. kucagına almayı nasip etsin Rabbimmmm maşallahhhhkızlar bhcg ye bktırdım 25,96 yani gebişim allahın izniyle allahım sağlıklı bi hamilelik nasip etsin doğurmyı nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
kızlar bhcg ye bktırdım 25,96 yani gebişim allahın izniyle allahım sağlıklı bi hamilelik nasip etsin doğurmyı nasip etsin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
maşallah her geçen gün hamilelerimiz artıyor ama topik sessizleşiyor farkettiniz mi :26:
bugün handenin yasinini okuyoruz canlarım aman unutmayalım
Günaydın tatlım :)günaydın kızlar :)
kızlar sonradan kendini yasin listesine ekleten arkadaşlar var ama onlar ortalıkta yoklar ne iş :)
kızlar sonradan kendini yasin listesine ekleten arkadaşlar var ama onlar ortalıkta yoklar ne iş :)
canım çok teşekkür sende sağlıcakla kucağına al bebebğini
canım ,kimizde şubat annesi olcaz inşalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?