kendini bu ay hamile sananlar buraya

evet canım bende korkuyorum bende bide şeker var ya çok korkuyorum inşalalh kalp atışlarını duyarız sağlıcakla kucağımızada alırız

laaaaaaaaaaaaaaayyn günaydın ..ya ikinci kez aynı rüyayı gördüm...kafam karıştı yaw...durun sormadan anlatayım çocuk doğuruyorum...bebek beklerken dişleri çıkmış erkek çocuğu...üzülüyorum ben daha bebek bakıcaktım diye..bu neden böyle büyük bu benim bebeğim değil ozaman diyorum üzülüyorum...birde dün gece gördüüğüm rüyada doğum yaptığımı gördüm...ama o kadar rahattıki...dedimki normal doğum ne kolaymış ben böyle hep doğururum falan...anlam veremedim bu rüyalarımın peş peşe gelmesine...

canım meme acısı büyümesi artı kasık ve bel ağrısı bide şu aralar baş dönmesi kasıklarımda hep batma oluyo
Allahım kucagına almayı nasip etsin inşallahh canım maşallah. kız bende 1 haziranda şidetli gögüs agrım vardı sonra hafifledi şuan dokununca azcık hisediliyor. bide gazım var başkada bi belirtim yok

ben diyorum ya seni yakında hamile görcez öyle doğuyo içime diye hadi hayırlısı canım iyiye yor iyi olsun

hayır olsun inşallah canım. bence bunlar sana işaret. benim bi arkadaşım vardı erkek bebek görmüş ve diğer ay hamileydi.

valla 4 haftalık tır sanırım dün baktırdım daha bhcg ye hatta gece baktırdım bugün yada yarın giderim çünki insüline geçmem lazım bhcg 25 çıktı acaba düşükmüki

kuzum düşünme öyle belki geç döllenmedir.kan testini 2 günde bir tekrarlarlar yükselme olması lazım 2 katı oranında o zaman normal yada değil diyebilirler.daha erken yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…