- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.181
canım çok teşekkür ederim allahım sanada nasip etsincanım gözün aydın çok sevindimmmmm hadi herşeyin hayırlısı. kucagına almayı nasip etsin Rabbimmmm maşallahhhh
Nedense bu ay bende kendimi hamile sanıyorum. Üstelik 3 aylık falan sanıyorum halbuki adette olmuştum.
aminn canım inşallahhhh peki belirtilerin neydi senin?canım çok teşekkür ederim allahım sanada nasip etsin
inşallah canım :) benim evlilik yıldönümüm de şubatta iki senem dolmuş olacak bebişimde bize katılır inşallah.tam güzel zamanda doğacaklar aslında mart nisan derken havaların güzel olduğu zamanda büyüyecekler.yazın doğurmak sorun olurdu
herhangi bir belirtin falan mı var ki böyle düşündün
aminn canım inşallahhhh peki belirtilerin neydi senin?
Baş dönmesi ve şiddetli baş ağrılarım dışında hiçbir şey yok. Üstelik korunuyorum da ama öyle bir his var içimde . :26:
evet canım bende korkuyorum bende bide şeker var ya çok korkuyorum inşalalh kalp atışlarını duyarız sağlıcakla kucağımızada alırız
korunurken olmaz ki canım :) biz korunmadan bir sene de zor yapıyoz
Allahım kucagına almayı nasip etsin inşallahh canım maşallah. kız bende 1 haziranda şidetli gögüs agrım vardı sonra hafifledi şuan dokununca azcık hisediliyor. bide gazım var başkada bi belirtim yokcanım meme acısı büyümesi artı kasık ve bel ağrısı bide şu aralar baş dönmesi kasıklarımda hep batma oluyo
korunurken olmaz ki canım :) biz korunmadan bir sene de zor yapıyoz
laaaaaaaaaaaaaaayyn günaydın..ya ikinci kez aynı rüyayı gördüm...kafam karıştı yaw...durun sormadan anlatayım çocuk doğuruyorum...bebek beklerken dişleri çıkmış erkek çocuğu...üzülüyorum ben daha bebek bakıcaktım diye..bu neden böyle büyük bu benim bebeğim değil ozaman diyorum üzülüyorum...birde dün gece gördüüğüm rüyada doğum yaptığımı gördüm...ama o kadar rahattıki...dedimki normal doğum ne kolaymış ben böyle hep doğururum falan...anlam veremedim bu rüyalarımın peş peşe gelmesine...
evet canım bende korkuyorum bende bide şeker var ya çok korkuyorum inşalalh kalp atışlarını duyarız sağlıcakla kucağımızada alırız
inşallah yavrularımız iyidir.doktora gittin mi canım muayene için.şuan da kaç haftalık bebişin
Evet öyle ama ben çok kolay hamile kalıyorum.Ve iki aydır geceleri rüyama bile giriyor
laaaaaaaaaaaaaaayyn günaydın..ya ikinci kez aynı rüyayı gördüm...kafam karıştı yaw...durun sormadan anlatayım çocuk doğuruyorum...bebek beklerken dişleri çıkmış erkek çocuğu...üzülüyorum ben daha bebek bakıcaktım diye..bu neden böyle büyük bu benim bebeğim değil ozaman diyorum üzülüyorum...birde dün gece gördüüğüm rüyada doğum yaptığımı gördüm...ama o kadar rahattıki...dedimki normal doğum ne kolaymış ben böyle hep doğururum falan...anlam veremedim bu rüyalarımın peş peşe gelmesine...
ben diyorum ya seni yakında hamile görcez öyle doğuyo içime diyehadi hayırlısı canım iyiye yor iyi olsun
valla 4 haftalık tır sanırım dün baktırdım daha bhcg ye hatta gece baktırdım bugün yada yarın giderim çünki insüline geçmem lazım bhcg 25 çıktı acaba düşükmüki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?