kendini bu ay hamile sananlar buraya

canım bende bu ay gördüm 2 günlük hamilesin dediler bana rüyamda ve hamileyim inşalalh sende hamişsindir allahım belkide kaldın bu ay onlar malüm oluyodur

Allahım kucagına almayı nasip etsin inşallahh canım maşallah. kız bende 1 haziranda şidetli gögüs agrım vardı sonra hafifledi şuan dokununca azcık hisediliyor. bide gazım var başkada bi belirtim yok

canım benimde gazım vardı sahi unuttum sölemeye meme acım hala var ve taş gibiler çok acıolar kızımdada benim öleydi inşalalh hamişsindir

hayır olsun inşallah canım. bence bunlar sana işaret. benim bi arkadaşım vardı erkek bebek görmüş ve diğer ay hamileydi.
allah allahh...geçen ayda göğüslerimden süt geliyordu br erkek çocuğa biberona koyup içiriyordu birisi...ama diyorum bak çocuk sevdi...yabancı birinin çocuğu...bir başka gece göğüslerimin istediğim zaman kocaman olduğunu gördüm...kısaca rüyalarım sapıttı

inşallah canım ya...valla bu rüyaları hiç görmezdim acaba bilinçaltımamı ittim düşünmüyorum diye diye...

bilmem ki ama sanmam öyle olduğunu bazen kendiliğinden görülüyo o rüyalar.ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda siyah kuş ve civciv yavruları görmüştüm onlar içeri giriyo ben dışarı çıkarıyorum bi bakıyom yine içerideler :) sabah anlamına baktım dert sıkıntı çekmeyecek bebek demekmiş ki ben nerden bileyim bebek olduğunu demi :)

hadi hayırlısı canımm Allah gönlümüze göre versin inşallahhhh

selammm arkadaslar nasilsiniz nabersiniz ne var ne yok yeni gelismeler varmi dun evde yoktum da ondan soruyom birde bu bizim listeyi sayfalar arasinda bulamiyom dun ve bugn kime okunacakti ????? nozzzledim laaaaayn siziii dun doktor kontrolum varmi yeni haberlerim var size...........az sora...............

gerçi benim dün adet olmam lazımdı dündü günüm geçmemişti yani o yüzden düşük çıkmıştır dimi seniin kaçtı canım

ben adet günüme 1 gün kala yaptırdım canım 99.6 çıktı iki yada 3 gün sonra bakıldı galiba tam hatırlamıyom 1375 ti tekrar yaptırmadım daha cuma günü gidicem doktora kesenin görünmesi lazım dedi ve inşallah görünür bebeğim.

kızz anlşat çabu az sonrasımı var :)

günaydın kızlar
bendede belirtilere devam ikidebir bıçak saplanır gibi oluo iğneler batıo sanki böyle arada sıçrıorum falan noluo die bide sırt üstü yatamıorum artık ya illa bacaklarımı topluorum karnıma doğru... Uzatınca canım yanıo karnım acayip gerilio göğüslerim şişti acıo ve harita gibi oldu hadi bu ay inşallah hayırlısı yaaa tutturdum galiba bu sefer

belirtilerin hamilelik gibi canım inşalalh öledir benim kasıklarım geriliyodu sanki asılıyolar gibi

zeynepilke ve yoncamel
hayırlı olsuuuuunnnn kızlarrr..Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı ve büyütmrnizi nasib etsin....çooooookk yutlu oldum...haftayada bizim günümüz bol bol dua edin bizede taze hemişlerin duası kabul olur

canım çok saol alalhım sizde nasip etsin burda duyalım hepinizin hamiş olduğunu dualrım sizinle canlarım

canım ben hamile kaldım ama hala elimi karnıma koyup allahım isteyene ver sen aratma rabbim diyorum.sizlerede dua ediyorum inşallah rabbim yüzünüzü güldürür tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…