- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.201
çok takmışsın aklına ondandır canımee adette görmüşsün endişen niye ki.üstüne görme var ama o kahverengi akıntı ve az şekilde olur kanla üstüne görmede olmaz
laaaaaaaaaaaaaaayyn günaydın..ya ikinci kez aynı rüyayı gördüm...kafam karıştı yaw...durun sormadan anlatayım çocuk doğuruyorum...bebek beklerken dişleri çıkmış erkek çocuğu...üzülüyorum ben daha bebek bakıcaktım diye..bu neden böyle büyük bu benim bebeğim değil ozaman diyorum üzülüyorum...birde dün gece gördüüğüm rüyada doğum yaptığımı gördüm...ama o kadar rahattıki...dedimki normal doğum ne kolaymış ben böyle hep doğururum falan...anlam veremedim bu rüyalarımın peş peşe gelmesine...
Allahım kucagına almayı nasip etsin inşallahh canım maşallah. kız bende 1 haziranda şidetli gögüs agrım vardı sonra hafifledi şuan dokununca azcık hisediliyor. bide gazım var başkada bi belirtim yok
allah allahh...geçen ayda göğüslerimden süt geliyordu br erkek çocuğa biberona koyup içiriyordu birisi...ama diyorum bak çocuk sevdi...yabancı birinin çocuğu...bir başka gece göğüslerimin istediğim zaman kocaman olduğunu gördüm...kısaca rüyalarım sapıttıhayır olsun inşallah canım. bence bunlar sana işaret. benim bi arkadaşım vardı erkek bebek görmüş ve diğer ay hamileydi.
inşallah canım ya...valla bu rüyaları hiç görmezdim acaba bilinçaltımamı ittim düşünmüyorum diye diye...
ayy hadi hayırlısı inşallah amin :)canım benimde gazım vardı sahi unuttum sölemeye meme acım hala var ve taş gibiler çok acıolar kızımdada benim öleydi inşalalh hamişsindir
canım bende bu ay gördüm 2 günlük hamilesin dediler bana rüyamda ve hamileyim inşalalh sende hamişsindir allahım belkide kaldın bu ay onlar malüm oluyodur
kuzum düşünme öyle belki geç döllenmedir.kan testini 2 günde bir tekrarlarlar yükselme olması lazım 2 katı oranında o zaman normal yada değil diyebilirler.daha erken yani
hadi hayırlısı canımm Allah gönlümüze göre versin inşallahhhhallah allahh...geçen ayda göğüslerimden süt geliyordu br erkek çocuğa biberona koyup içiriyordu birisi...ama diyorum bak çocuk sevdi...yabancı birinin çocuğu...bir başka gece göğüslerimin istediğim zaman kocaman olduğunu gördüm...kısaca rüyalarım sapıttı
daha adetim bitmediki kuşum...yani şu ana kadar tık yokönümüzdeki maçlara bakıcaz...
gerçi benim dün adet olmam lazımdı dündü günüm geçmemişti yani o yüzden düşük çıkmıştır dimi seniin kaçtı canım
selammm arkadaslar nasilsiniz nabersiniz ne var ne yok yeni gelismeler varmi dun evde yoktum da ondan soruyom birde bu bizim listeyi sayfalar arasinda bulamiyom dun ve bugn kime okunacakti ????? nozzzledim laaaaayn siziiidun doktor kontrolum varmi yeni haberlerim var size...........az sora...............
ben adet günüme 1 gün kala yaptırdım canım 99.6 çıktı iki yada 3 gün sonra bakıldı galiba tam hatırlamıyom 1375 ti tekrar yaptırmadım daha cuma günü gidicem doktora kesenin görünmesi lazım dedi ve inşallah görünür bebeğim.
günaydın kızlar
bendede belirtilere devam ikidebir bıçak saplanır gibi oluo iğneler batıo sanki böyle arada sıçrıorum falan noluo die bide sırt üstü yatamıorum artık ya illa bacaklarımı topluorum karnıma doğru... Uzatınca canım yanıo karnım acayip gerilio göğüslerim şişti acıo ve harita gibi oldu hadi bu ay inşallah hayırlısı yaaa tutturdum galiba bu sefer
anladım canım kaç günde bi adet oluyodun sen
zeynepilke ve yoncamel
hayırlı olsuuuuunnnn kızlarrr..Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı ve büyütmrnizi nasib etsin....çooooookk yutlu oldum...haftayada bizim günümüz bol bol dua edin bizede taze hemişlerin duası kabul olur
zeynepilke ve yoncamel
hayırlı olsuuuuunnnn kızlarrr..Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı ve büyütmrnizi nasib etsin....çooooookk yutlu oldum...haftayada bizim günümüz bol bol dua edin bizede taze hemişlerin duası kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?