kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızz anlşat çabu az sonrasımı var :)

soyle canim benim dun doktora gittim ulrasonda bakti bebegimin birinin kalbi atiyo gelisimi guzel sonra birdeee ne gorelim baska br bebk daha hemde ayni kesedeeee digerinden daha kucuk sanki 10 fala geride ama onunda kalbi atiyo sok sok sokk gecirdik kocamla tek yumurta ikizi halbuki ilk gittigim ultrasonda hic yoktu buyugu tek asinaydi nasil oldu bende anlamadim allahim ne sok gecirdik ama neyseki soktan sonra birde doktorlarimiz bize soguk dsa koydu cok riskli imis 12.haftaya kadar bebeklerden biri hatta her ikiside gidebilirmis hatta anneyede zarar veebilirmis diger hamilliklerden uc dort kat riskli birde 12. haftaya adar ailelerinize soylemeyin birinden biri bisi olursa uzulmeyin bu yuksek ihtimal ded doktor....beni bi daha siraya koyun ben bi yasin daha istiyom tam istirahat verdi doktor cok dkkatli olmam lazimm mis.ama esim ilk kontrilde tek bebek olmasna ragmen surekli allah buyuk ikiz olurlar belki falan diye surekli soyluyodu gordun mu diyo simdi bana allah rizasiicin bizee dua edin bacilar...

ay cnm ya çok duygulandım şuan :2: Allahım inşallah 2sinide kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip eder ...

maşallah talımmmmmmm

oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy...ense zamanı muzmut...topicimizin duble nazar boncuğu süper ya...ay inşallah sağsalim doğar bebişler...sende sağ salim risksiz büyütürsün bebişlerini...bunlar sana tekme atmaz birbirini tekmeler içerde

canım sen moralini bozma Allah onlara ömür verdiyse 5 iz de olsa doğarlar...sen dinlenmene bak..yorulma canım..ama artık tamamen yatmaya da iyi demiyorlar..hafif şeyler yap..güzel beslen Allah ın izni ile bişey olmaz bebeşlerine...canım mery gelince listeye ekler seni..birde mimozanın dediği gibi listenin son kısımdaki bazı arkadaşları hiç görmüyoruz..belki onuda tekrar düzenleriz ki sıra çabuk dönsün

canımmm yaa çok sevindim inşallah ikiside çok sağlıklı olur.neden tehlike gördü doktor anlamadım tek yumurta ikizi olan çok var.doktoruna güveniyormusun peki canım bence tek doktorla kalma onlar arasında bile çok fark var birinin alalım dediği diğeri normal diyo ve bebek doğuyo gerçekten .

allah hepinizden razi olsun insaalh taz amanda sizede versin rabbim...dun doktorlar cok korkuttu valla hala soktayim endise tavan birde alahinizniyle saglikla olusalar cinsiyet sekil hersey ayni olcak nerdeyse parmak izleri ve dnalari bile allahim sen ne buyuksun yarabbim sabahlarakadar uuymadim surekli ruyalr gordum duncok korkuttu doktor bizi

çok güzel canım inşşalh ikisinide alırsın kucağına sağlıkla

rabbime zor olan ne varki bana bir söyle..insanın 1 dk yaşaması bile büyük bir mucize değilmi...düşünsene ...

rabbime zor olan ne varki bana bir söyle..insanın 1 dk yaşaması bile büyük bir mucize değilmi...düşünsene ...

kurban olduğum allahım sen bize verdin meleklerimizi onları koru onları sevdiklerine bağışla hayırlısıyla anne baba olmayı nasip et.buradaki tüm isteyen arkadaşlarıma da nasip et allahım.çünkü buradaki herkes meleklerine kendinden daha iyi bakacak kişiler.aminn

biri digerinden kucuk buyugu 8 haftalik gibi digeri 6 haftalik gibi ikisininde kalbi atiyo sukur allaha yok doktorum cok iyi super ilgileniyo her ayrintiya kadar zaten o odasindaydi ulrasona baska bir uzman doktora da yolladi sanki kiziymisim gibi her isimizide telefonla arayip oncelk saglatiyo sagolsun zaten burda cok hastasi var.bunu bulana kadar az beklemedim zatn ben internette de baktim tabi normal gebelige oranla oldukca riskli biri buyuk biri kucuk ve tutunma asamasida kucugudaha yani risk budan kaynakli birde ayni kesedeler buyudukce yer kavgasi olabilir ondan bakalim hayirlisiyla 12.haftadan sonra ailelere duyuracaz mujdeyi zaten ozamanda kadar anca riski atlatiriz ama o kadar tuhafiilk kontrolde bir bebek ikincide iki oluyo ucuncude uc olmasin :

günaydın bacılarr ne gzel haberler var muzmut cok sanslısın canım Allah ikisinide saglıklı kucaklarınıza almayı nasip etsin cnm..zeynep senide tebrikk ederm cnm Allah tamamına erdirsin inşallahh...

gelelim bana bende bugün rüyamda erkek cocugum olmuş yemek yediricem kucagıma alim diyorum bi bakıyrum 5-6 yaslarındaymış ..yemekte yemiyor bende bi kaç kez vurdum ye dşye olsa hiç kıyamam aslında ..
adete son 3 gün kaldı benimde kasıklarım acıyo başım dönüyo normalde yumurtlamadan sonra akıntım olmaz kuru olur normal derecede akıntım da var ..başkada bi halt olmuyo bana bu aydamı ıskaladım yoksa ne

amin canım aminnnnnnnnnn güzel duaların için teşekkürler

ayşe fatma hayriyeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…