- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.241
biri digerinden kucuk buyugu 8 haftalik gibi digeri 6 haftalik gibi ikisininde kalbi atiyo sukur allaha yok doktorum cok iyi super ilgileniyo her ayrintiya kadar zaten o odasindaydi ulrasona baska bir uzman doktora da yolladi sanki kiziymisim gibi her isimizide telefonla arayip oncelk saglatiyo sagolsun zaten burda cok hastasi var.bunu bulana kadar az beklemedim zatnben internette de baktim tabi normal gebelige oranla oldukca riskli biri buyuk biri kucuk ve tutunma asamasida kucugudaha yani risk budan kaynakli birde ayni kesedeler buyudukce yer kavgasi olabilir ondan bakalim hayirlisiyla 12.haftadan sonra ailelere duyuracaz mujdeyi zaten ozamanda kadar anca riski atlatiriz ama o kadar tuhafiilk kontrolde bir bebek ikincide iki oluyo ucuncude uc olmasin :
alışırsın tatlımm :) hafif hareketler yap.ay her yerim ağrıyor o 10 dakikalık spor hareketleri ne yordu la beni...
kızlar tak çıkar sil tak :) uğurlumu geldi yoksa bize hahahahah :)
alışırsın tatlımm :) hafif hareketler yap.
hahahha aklıma geldi gene gülüyorum yaaa alemdi yaaaylar önce macera arayan sonra coşkuyu alıp totosunun derdine düşen vatandaş = siltakçı
:)) kesin hamişsin kızzz :))offfffffff o kadar yazdım kesin hamilesin yazsanıza banaaaaa
bende zumba yapiorum oda baya yoruyorr :)10 dk trainer diye bir şey var yutupta...tüm kaslarım çalıştı...ama ne güzel karın kaslarım yanıyor
offfffffff o kadar yazdım kesin hamilesin yazsanıza banaaaaa
offfffffff o kadar yazdım kesin hamilesin yazsanıza banaaaaa
geçen hafta bi kız gelmişti topiğe saçma saban herseyini anlatmıştı :) burda olanlar bilio baya dalga geçmiştik o geldi aklıma öle yazim dedim :)
akşam saatleriydi gecelere kadar sürdü baya dalga geçmiştik yazık oldu kız :)hahaha ay bende olsaydım keşke
temizlik imandandır dicemde...iman sağlam olsa evlenmeden şaapmaz...pis siltakçı senii...
evet bugün yok gözümüzün nurruuuuevet yaa su siltak muhabbetinde millan beni koparmıştı gülmekten hala söylediklerini hatırlayınca gülüyorumbu arada millanım nerdesin be kuzumm
ohhh sütümüzü de içtik yavrumlayarasın kuzuma benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?