kendini bu ay hamile sananlar buraya

Allahın izniyle bendeeeeee hamile olmak istiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrr gel 19 haziran gelll

millan benim manyaaağğğm.....sumisali çekirgemmm....bir tane alaman çükületam herkesin bir ismi olacak yakında benim sözlüğümde çünkü bende isim ve tarih hafızası yok

lan bu topice ikinci mesajı yani sahibinden sonra ilk mesajı yazmış biri olarak şu an çok duygulandım ....laaa bin bilmem kaçıncı sayfadayız...

Allahın izniyle bendeeeeee hamile olmak istiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrr gel 19 haziran gelll

yine aynı tarihi bekliyoruz cnm hadi bu ay tutmuş olsun inşallah nolur yaaa bende hergün tarihe bakıorum sanki hangi günde olduğumuzu bilmiomuş gibi günler geçmek bilmioooo test falanda almadım sabredemem yaparım die ama bu sefer kararlıyım yapmıcam 19u geçmeden 23 hazirana randevumu aldım bile nolur nolmaz die olurda kırmızı gelirse iptal ederim artık pafff

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm muzmuttttttttttttttttt canım nasıl sevindim. tam sürpriz haa. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sağlıktan sıhhatten ayırmasın. sana çift nazar boncuğu koyuyorum canım
hem tekrar listeye alalım seni. sen bol bol dinlen. şu listeye de bi düzenleme gerekiyor zaten. beni yaz diyen gidiyor. tamam okuyalım destek olalım da destek de görmek lazım. hakedenlere okuyalım biz. ceeeee diyip gidenlere değil.

ececim düzenleme konusunu bende kaç gündür düşünüyorum sen benden çok yaşayacaksın dimekki

hadi bakalım inşallah lilyum

evet kızlar haftaya bizim hayırlı haberlerimizi alacaksınız inşallah dualara devam lütfen inşallah

bilincaltımız herşeyi kaydediyo canım inşallah seni de nazar boncuklular arasına alırız bu ay
evet canım darısı bize inşallahhhh ama biz hep burda oluruz hamiş kalsakta dimi :)

inşallah eylülcüm inşallah

kızlar sonradan kendini yasin listesine ekleten arkadaşlar var ama onlar ortalıkta yoklar ne iş :)
nasıl olsa birileri okur bizim okumamıza gerek yok diye düşünüyorlar gibime geliyor:44:

offfffffff o kadar yazdım kesin hamilesin yazsanıza banaaaaa
kesin hamilesin gülgüzeli

birşey dikkatimi ekti 2 gündür sigara içmedim...bugunde hepsini bitiremedim...spor yaparken canım sigara istemiyor...bunu anladım...da ortada bebk yok kime ne geçsin geen bana geçiyo

kızlar ya cuma günü gelirmi ki çok heyecanlıyım bebişimi ilk kez görücem inşallah.aminn daha öncede gidebilirim ama doktor cuma gel demişti şansıma razı olup cuma gidicem hayırlısıyla herşey yolunda gitsin biliyorum bebişim benimle annesinin babasının bitanesi

evet canımm bakalım inşallah bu ay tuturmuşuzdur. bende belirti yok malesef herseyin hayırlısı. testimide erkenden yapmıcam geçsin öle :) hadi hayırlısı gün doğmadan neler doğar dimi!

birşey dikkatimi ekti 2 gündür sigara içmedim...bugunde hepsini bitiremedim...spor yaparken canım sigara istemiyor...bunu anladım...da ortada bebk yok kime ne geçsin geen bana geçiyo

kuzum sen şimdi bıraksan sigarayı bebeğin olana kadar vücudun temizlenmemiş olur ki daha ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi.hem hamilelikte bebeğin kilo almasını zeka gelişimini önlüyo ona göre düşün :)

gelir cuma gelmezmiiii:) cöö öööö yapacak anasına kuzucuk....ben olsam pazartesi giderdim...iyice görünsün diye...alttan bakmasın ya...doktorlar çomaklamaya meraklı çünkü..

sende bizdensin gelsin bakalım 19 Haziran

gel gel

ARKADAŞLAR YASİN LİSTESİNDE OLUP DA TOPİKTE GÖREMEDİĞİMİZ ARKADAŞLARDAN GÖZÜNÜZE ÇARPANLARI SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?
EĞER GELMEYECEKLERSE LİSTEDEN ÇIKARILACAKLARI BELİRLEYELİM.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]

[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü
[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yazçiçeği
yoncamel
[/TD]
[TD]11 Haziran
11 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
hnd_smt
gülgüzeli
[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

mfm ve sonrası canım onlar yok eğer gelirlerse tekrar alırız zaten sıra gelmemiş olur daha onlara :)

kizlar dun evde yoktum dunkiide bugun okucam insallah gul guzeli adin ney kiz senle handeye okumam lazm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…