- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.261
ohhh sütümüzü de içtik yavrumlayarasın kuzuma benim :)
ben ve bünyemde naneli sigara içtik ..hahayyytttafiyet olsun yarasın
kıyamam yaaa annesi cevizde ye bol bol
Allahın izniyle bendeeeeee hamile olmak istiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrr gel 19 haziran gelll
soyle canim benim dun doktora gittim ulrasonda bakti bebegimin birinin kalbi atiyo gelisimi guzel sonra birdeee ne gorelim baska br bebk daha hemde ayni kesedeeee digerinden daha kucuk sanki 10 fala geride ama onunda kalbi atiyo sok sok sokk gecirdik kocamla tek yumurta ikizi halbuki ilk gittigim ultrasonda hic yoktu buyugu tek asinaydi nasil oldu bende anlamadim allahim ne sok gecirdik ama neyseki soktan sonra birde doktorlarimiz bize soguk dsa koydu cok riskli imis 12.haftaya kadar bebeklerden biri hatta her ikiside gidebilirmis hatta anneyede zarar veebilirmis diger hamilliklerden uc dort kat riskli birde 12. haftaya adar ailelerinize soylemeyin birinden biri bisi olursa uzulmeyin bu yuksek ihtimal ded doktor....beni bi daha siraya koyun ben bi yasin daha istiyom tam istirahat verdi doktor cok dkkatli olmam lazimm mis.ama esim ilk kontrilde tek bebek olmasna ragmen surekli allah buyuk ikiz olurlar belki falan diye surekli soyluyodu gordun mu diyo simdi bana allah rizasiicin bizee dua edin bacilar...
ececim düzenleme konusunu bende kaç gündür düşünüyorum sen benden çok yaşayacaksın dimekkicanım sen moralini bozma Allah onlara ömür verdiyse 5 iz de olsa doğarlar...sen dinlenmene bak..yorulma canım..ama artık tamamen yatmaya da iyi demiyorlar..hafif şeyler yap..güzel beslen Allah ın izni ile bişey olmaz bebeşlerine...canım mery gelince listeye ekler seni..birde mimozanın dediği gibi listenin son kısımdaki bazı arkadaşları hiç görmüyoruz..belki onuda tekrar düzenleriz ki sıra çabuk dönsün
hadi bakalım inşallah lilyumgünaydın kızlar
bendede belirtilere devam ikidebir bıçak saplanır gibi oluo iğneler batıo sanki böyle arada sıçrıorum falan noluo die bide sırt üstü yatamıorum artık ya illa bacaklarımı topluorum karnıma doğru... Uzatınca canım yanıo karnım acayip gerilio göğüslerim şişti acıo ve harita gibi oldu hadi bu ay inşallah hayırlısı yaaa tutturdum galiba bu sefer
evet kızlar haftaya bizim hayırlı haberlerimizi alacaksınız inşallahzeynepilke ve yoncamel
hayırlı olsuuuuunnnn kızlarrr..Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı ve büyütmrnizi nasib etsin....çooooookk yutlu oldum...haftayada bizim günümüz bol bol dua edin bizede taze hemişlerin duası kabul olur
bilincaltımız herşeyi kaydediyo canım inşallah seni de nazar boncuklular arasına alırız bu aylaaaaaaaaaaaaaaayyn günaydın..ya ikinci kez aynı rüyayı gördüm...kafam karıştı yaw...durun sormadan anlatayım çocuk doğuruyorum...bebek beklerken dişleri çıkmış erkek çocuğu...üzülüyorum ben daha bebek bakıcaktım diye..bu neden böyle büyük bu benim bebeğim değil ozaman diyorum üzülüyorum...birde dün gece gördüüğüm rüyada doğum yaptığımı gördüm...ama o kadar rahattıki...dedimki normal doğum ne kolaymış ben böyle hep doğururum falan...anlam veremedim bu rüyalarımın peş peşe gelmesine...
evet canım darısı bize inşallahhhh ama biz hep burda oluruz hamiş kalsakta dimi :)
nasıl olsa birileri okur bizim okumamıza gerek yok diye düşünüyorlar gibime geliyor:44:kızlar sonradan kendini yasin listesine ekleten arkadaşlar var ama onlar ortalıkta yoklar ne iş :)
kesin hamilesin gülgüzeliofffffffff o kadar yazdım kesin hamilesin yazsanıza banaaaaa
kız dün hamilelik belgeseli izledi 80 küsür dakka :) orda gördüm sigara ve alkol bebeğe zararlarından süzülmeden direk veriliyomuş yediklerin ayrışarak iletiliyomuş onu izlesen belki sigara içmezsin kuzum :)
yine aynı tarihi bekliyoruz cnm hadi bu ay tutmuş olsun inşallah nolur yaaa bende hergün tarihe bakıorum sanki hangi günde olduğumuzu bilmiomuş gibi günler geçmek bilmioooo test falanda almadım sabredemem yaparım die ama bu sefer kararlıyım yapmıcam 19u geçmeden 23 hazirana randevumu aldım bile nolur nolmaz die olurda kırmızı gelirse iptal ederim artık pafff
birşey dikkatimi ekti 2 gündür sigara içmedim...bugunde hepsini bitiremedim...spor yaparken canım sigara istemiyor...bunu anladım...da ortada bebk yok kime ne geçsingeen bana geçiyo
kızlar ya cuma günü gelirmi kiçok heyecanlıyım bebişimi ilk kez görücem inşallah.aminn daha öncede gidebilirim ama doktor cuma gel demişti şansıma razı olup cuma gidicem hayırlısıyla herşey yolunda gitsin biliyorum bebişim benimle annesinin babasının bitanesi
yine aynı tarihi bekliyoruz cnm hadi bu ay tutmuş olsun inşallah nolur yaaa bende hergün tarihe bakıorum sanki hangi günde olduğumuzu bilmiomuş gibi günler geçmek bilmioooo test falanda almadım sabredemem yaparım die ama bu sefer kararlıyım yapmıcam 19u geçmeden 23 hazirana randevumu aldım bile nolur nolmaz die olurda kırmızı gelirse iptal ederim artık pafff
gel gelAllahın izniyle bendeeeeee hamile olmak istiyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrr gel 19 haziran gelll
evet canımm bakalım inşallah bu ay tuturmuşuzdur. bende belirti yok malesefherseyin hayırlısı. testimide erkenden yapmıcam geçsin öle :) hadi hayırlısı gün doğmadan neler doğar dimi!
sende bizdensingelsin bakalım 19 Haziran
gel gel
ARKADAŞLAR YASİN LİSTESİNDE OLUP DA TOPİKTE GÖREMEDİĞİMİZ ARKADAŞLARDAN GÖZÜNÜZE ÇARPANLARI SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?
EĞER GELMEYECEKLERSE LİSTEDEN ÇIKARILACAKLARI BELİRLEYELİM.
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD]Zülfiye[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"][/TD]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yazçiçeği
yoncamel[/TD]
[TD]11 Haziran
11 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
hnd_smt
gülgüzeli[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?