- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.281
sende bizdensingelsin bakalım 19 Haziran
inşallah cnm... çok sağol liste içinde listemiz nazar bocuklarıyla hamişlerle dolsun inşallah
inşallah cnm... çok sağol liste içinde listemiz nazar bocuklarıyla hamişlerle dolsun inşallah
kızlar ya cuma günü gelirmi kiçok heyecanlıyım bebişimi ilk kez görücem inşallah.aminn daha öncede gidebilirim ama doktor cuma gel demişti şansıma razı olup cuma gidicem hayırlısıyla herşey yolunda gitsin biliyorum bebişim benimle annesinin babasının bitanesi
evet canım mfm sonrası bazen geliyor.bazen rüzgargülünü görüyorum. ayın 15 ine kadar listede kalmak istediklerini belirtmezlerse, çıkarırız. istekleri dahilinde sonradan eklenirler.mfm ve sonrası canım onlar yok eğer gelirlerse tekrar alırız zaten sıra gelmemiş olur daha onlara :)
inşallah cnm... çok sağol liste içinde listemiz nazar boncuklarıyla hamişlerle dolsun inşallah
kizlar dun evde yoktum dunkiide bugun okucam insallah gul guzeli adin ney kiz senle handeye okumam lazm galiba
gelir cuma gelmezmiiii:) cöö öööö yapacak anasına kuzucuk....ben olsam pazartesi giderdim...iyice görünsün diye...alttan bakmasın ya...doktorlar çomaklamaya meraklı çünkü..
oyyy kıyamammerak etme annesi bebişin çok sağlıklı olacak inşallah.
evet canım mfm sonrası bazen geliyor.bazen rüzgargülünü görüyorum. ayın 15 ine kadar listede kalmak istediklerini belirtmezlerse, çıkarırız. istekleri dahilinde sonradan eklenirler.
zaten ben temmuzun iki haftası burda olmayacağım o zaman birinizden listeyi takip etmesini isteyeceğim
bende dünküyle bugünkünü öğlenden sonra okuyacağım inşallah Rabbim kabul etsin.kizlar dun evde yoktum dunkiide bugun okucam insallah gul guzeli adin ney kiz senle handeye okumam lazm galiba
aminn teyzesi sen ne güzel konuşuyon öyle ağzını yerim senin inşallah kuzum el sallar bana :) alttan bakmıyolar artık canım o kalkmış galiba yeni
hamilelikte yok göbekten bakıyolar.kurcalatmam zaten bebemi :)
günaydın hoşgeldinnnnnnGünaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Abooooooooooooooooooooooooooooooo yoncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebrikler canim benim Allah sag salim kucagina versin canimmmmmmmmmmmmmmm
kışın yaz gelsin diye geberdim şimdi sıcak diye isyan ediyorum allahım affet bizi :) hadi tak gel :) siltak :))oy çok sıcak anaaaaaaaaaaaammm....bilgisayarımında şarjı bitiyor...dur bi takayım gelirim birazdan zuzularıımmmm...
günaydın hoşgeldinnnnnn
oy çok sıcak anaaaaaaaaaaaammm....bilgisayarımında şarjı bitiyor...dur bi takayım gelirim birazdan zuzularıımmmm...
Günaydin canimmmmmm
ayyyyyyyyyyyyy kiz istermisin bu ayin sonuna kadar sahiden hamile haberi dolu günler gecirsek
Gel tabi kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?