kendini bu ay hamile sananlar buraya

bende de bu ay belirti yok gibi

Ya ona bakarsan herkeste belirti olmuyor ve diyorlar ya en iyisi adetin gecmesini beklemek,eeeeee ya üstüne görürsem?

yok mu sanki?

ay aman ya ben herhalde bu ayda olmazsam artik buralarada ugramam belki ve artik onu rahat birakirim ne zaman isterse gelsin.....

kizlar bu diyarlardan gitmemi istemiyorsaniz dua edin gelmis olsun minik canavarim

hepimize dua ediyoruz canım benimm gitme buralardan. hemende karalar baglama Allah OL derse olur. ümidini yitirme!!

kızlar hiç moralinizi bozmayın ben anneme sordum hamileliğin nasıldı falan die hiç hamileliğini bilmemiş ki 1 kere bile kusmamış ohh hamileliğe bak ne kolay doğmuşum vallahi inşallah bizde öle oluruz

hepimize dua ediyoruz canım benimm gitme buralardan. hemende karalar baglama Allah OL derse olur. ümidini yitirme!!

hee yavvvv degil mi ama bazen sacmaliyorum sacma oldugunu bildigim halde

yok ya hem gidemem kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviyom ben sizi yaaaaaaaaaaaa

kızlar hiç moralinizi bozmayın ben anneme sordum hamileliğin nasıldı falan die hiç hamileliğini bilmemiş ki 1 kere bile kusmamış ohh hamileliğe bak ne kolay doğmuşum vallahi inşallah bizde öle oluruz

Aynen benim annemdede öyle olmus

hatta diyor ki gögüsleri dördüncü aya dogru falan biraz büyümeye baslamis

slmm mıllet

ben gelmısem :)))
ıcım kıpır kıpır ,hayırlara gıtsın ınsallah :) hemen gebesın demeyın gaza getırmeyın benı:)) daha adetım dun bıttı eksınlara baslıcazz,,ama bu aydan umıtlı deılım cunku memlekete gıdecez ehh halıyle kocamla uzak kalacaz ,,,o yuzde bu ay galıba ruhumda hamıle olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…