- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.301
Topik gene sessizleşti nerdesiniz kızlar!!!
hahahha evet haklısın kuzuummm bende kendimi doyirim bari :)çalışanlara yemek saati geldi cnm ondandır bende gidicem birazdan bebişim açıkmış doyurayım
Topik gene sessizleşti nerdesiniz kızlar!!!
bende de bu ay belirti yok gibibende pek ümit yok yaaaaa
ama sorarsan tabi kac kere hamile kaldin ki bilesin olup olmadigini suan.
hic kalmadim derim
bende de bu ay belirti yok gibi
hepimize dua ediyoruz canım benimm gitme buralardan. hemende karalar baglama Allah OL derse olur. ümidini yitirme!!Ya ona bakarsan herkeste belirti olmuyor ve diyorlar ya en iyisi adetin gecmesini beklemek,eeeeee ya üstüne görürsem?
yok mu sanki?
ay aman ya ben herhalde bu ayda olmazsam artik buralarada ugramam belki ve artik onu rahat birakirim ne zaman isterse gelsin.....
kizlar bu diyarlardan gitmemi istemiyorsaniz dua edin gelmis olsun minik canavarim
Ya ona bakarsan herkeste belirti olmuyor ve diyorlar ya en iyisi adetin gecmesini beklemek,eeeeee ya üstüne görürsem?
yok mu sanki?
ay aman ya ben herhalde bu ayda olmazsam artik buralarada ugramam belki ve artik onu rahat birakirim ne zaman isterse gelsin.....
kizlar bu diyarlardan gitmemi istemiyorsaniz dua edin gelmis olsun minik canavarim
maşallah, inşallah canımmmmmmmmmmmmmkızlar hiç moralinizi bozmayın ben anneme sordum hamileliğin nasıldı falan die hiç hamileliğini bilmemiş ki 1 kere bile kusmamış ohh hamileliğe bak ne kolay doğmuşum vallahi inşallah bizde öle oluruz
ooohh miiss benimde tatile ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrryoruldum kızlar tatil bana yaramıyor,
hepimize dua ediyoruz canım benimm gitme buralardan. hemende karalar baglama Allah OL derse olur. ümidini yitirme!!
kızlar hiç moralinizi bozmayın ben anneme sordum hamileliğin nasıldı falan die hiç hamileliğini bilmemiş ki 1 kere bile kusmamış ohh hamileliğe bak ne kolay doğmuşum vallahi inşallah bizde öle oluruz
hee yavvvv degil mi ama bazen sacmaliyorum sacma oldugunu bildigim halde
yok ya hem gidemem kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviyom ben sizi yaaaaaaaaaaaa
ben azcık pilates yapıp geliyorum öptüm sizii
kızlarrr bugün kan testi verdimmm bugün alıcammm sonucunu
kızlarrr bugün kan testi verdimmm bugün alıcammm sonucunu
çok şükür öle kilom yok sadece hamilelik öncesi vücudumu sıkılaştırmaya çalışıyorumCanimcim pilates kilolar icin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?