- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.321
hayırlı haberlerini alırız inşallahh canımmmm saat kaçta alacaksın!kızlarrr bugün kan testi verdimmm bugün alıcammm sonucunu
hayırlı haberlerini alırız inşallahh canımmmm saat kaçta alacaksın!
sağollll bitanemmm benimm :))))) evet demiştinnkuzummm sonunda tutturmuşsun sende :) hadi hayırlısı bak dedim ben sana hamilesin diye ayyy canımmm yaa çok sevindim valla allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kan değerin kaç çıktı doktora gittin mi ultrasonda baktımı anlatt kıss :)
:)) vallahi şoktayım bitanem bide eşim daha iki haftalık anlattı durdu arıo arkadaşalarını herkese söylüyo diyorum demeee dinlemiyogelsin gelsin anlatsın bakim taze anne :) kızlar ben sırada angel i görüyorum içime öyle doğuyo bilmem artık
bende de pek olmadı hele göğsüm acıdı ama başaka bişe yoktu göğüste şişme bile az geçen ay daha çoktu şişme kesin hamileyim demiştimmm hehehemillan bendede hiç bir belirti yok sadece bi kaç gün önce adet olucam gibi agrılarım oldu günüm gectikten sonra o agrılarda kesildi cokta belirti aramayın bence
Allahım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler nasip etsinn Rabbim düşük göstermesin ama tabi ananelerimiz doğru demiş kesinlikle haklılar ama bizimki eşim duramadı deliiinazara gelmeyeyim diye...birde ben 2 aylık bi düşük yaptım Allah korusun bidaha olursa kimse bilmesin istiyorum...hem anneannelerimiz de derdi ya bebek oynamadan söylemeyin kimseye diye..vardır bir bildikleri
Canimcim pilates kilolar icin mi?
ben senin testine bakım benimde öyleydi bence kesin hamişsinn bitanemmm eğer çıkmazsa yırtarımmm o hastaneyiiDD ama gr bak çıkıcakk aminnnn
kızlarrr bugün kan testi verdimmm bugün alıcammm sonucunu
valla cok heyecan yaptım sonucum ne cıkacak diye bide bende belirtide yok adetim geçti ve evde ki test pozitif cıktı okadar
hahahahah çıkacak benimde içime doğuyorrrrben senin testine bakım benimde öyleydi bence kesin hamişsinn bitanemmm eğer çıkmazsa yırtarımmm o hastaneyiiDD ama gr bak çıkıcakk aminnnn
ben senin testine bakım benimde öyleydi bence kesin hamişsinn bitanemmm eğer çıkmazsa yırtarımmm o hastaneyiiDD ama gr bak çıkıcakk aminnnn
maşallah maşallahhhhhhhhvalla cok heyecan yaptım sonucum ne cıkacak diye bide bende belirtide yok adetim geçti ve evde ki test pozitif cıktı okadar
Ee daha ne olsun yavrukuş bizde de belirti bol maşallah ama negatif ne anladık bu işten
slmm mıllet
ben gelmısem :)))
ıcım kıpır kıpır ,hayırlara gıtsın ınsallah :) hemen gebesın demeyın gaza getırmeyın benı:)) daha adetım dun bıttı eksınlara baslıcazz,,ama bu aydan umıtlı deılım cunku memlekete gıdecez ehh halıyle kocamla uzak kalacaz ,,,o yuzde bu ay galıba ruhumda hamıle olmaz :)
sakin ol bebişim sakin ol :) bebişe zarar :)insallah tatlım umarım hamileyimdir ve ilk bebegm olucak .aksi cıkarsa bende mi yırtsam hasyaneyi ne yapsam
maşallah maşallahhhhhhhh
çok şükür öle kilom yok sadece hamilelik öncesi vücudumu sıkılaştırmaya çalışıyorumbu aralar hafif yapıyorum sadece karın hareketleri işte :)
kuzum insallah sendede belirti olmaz ama pozitif cıkar umarım haberlerini alırım burdan:26::26::26::26:
valla cok heyecan yaptım sonucum ne cıkacak diye bide bende belirtide yok adetim geçti ve evde ki test pozitif cıktı okadar
sakin ol bebişim sakin ol :) bebişe zarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?