kendini bu ay hamile sananlar buraya

sağollll bitanemmm benimm :))))) evet demiştinn aminnn inşallahh sende hepimizde ve tüm hamiş adayları ve hamileler alır aminnnnnnn :) değerim 135 çıktı bitanem daha iki haftalıkmış :)ultrosonla iki hafta sonra gel bakalım dedi nası geçcek iki hafta bilmiyorummm :)
gelsin gelsin anlatsın bakim taze anne :) kızlar ben sırada angel i görüyorum içime öyle doğuyo bilmem artık
:)) vallahi şoktayım bitanem bide eşim daha iki haftalık anlattı durdu arıo arkadaşalarını herkese söylüyo diyorum demeee dinlemiyo
millan bendede hiç bir belirti yok sadece bi kaç gün önce adet olucam gibi agrılarım oldu günüm gectikten sonra o agrılarda kesildi cokta belirti aramayın bence
bende de pek olmadı hele göğsüm acıdı ama başaka bişe yoktu göğüste şişme bile az geçen ay daha çoktu şişme kesin hamileyim demiştimmm hehehe
nazara gelmeyeyim diye... birde ben 2 aylık bi düşük yaptım Allah korusun bidaha olursa kimse bilmesin istiyorum...hem anneannelerimiz de derdi ya bebek oynamadan söylemeyin kimseye diye..vardır bir bildikleri
Allahım hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı bebişler nasip etsinn Rabbim düşük göstermesin ama tabi ananelerimiz doğru demiş kesinlikle haklılar ama bizimki eşim duramadı deliii

SLm garıLar : )

Muzmutun ikizleri olcakmış çok sevindim yaa ne güzel ALLah tamamına erdirsin inş .. bi kız bi erkek olsun : )

Yoncamel senide tebrik ederim cnm .. ALLah tamamına erdirsin.. Kocanada söyle daha çok erken herkese söylemesin kız nazar değer bi de seninki hemen tuttu maşallah...

Amaaan boşver be cnm daha iyi olur senin için biraz kafan dağılmış olur..

Bebek bebek demekten kafayı yedik hava değişikliği hepimize iyi gelecek inş..

Yumurtlama günlerini kaçırcam falan die de üzülme Rabbim nasip ettimi korunurken bile nasip edio..

Bi daha ki aya enerji depolamış olarak başlarsın : )

çok şükür öle kilom yok sadece hamilelik öncesi vücudumu sıkılaştırmaya çalışıyorum bu aralar hafif yapıyorum sadece karın hareketleri işte :)

ayyyyyy canim ya motivasyon eksikligi var bende spor yapmak icin fakat kilolarimi vermeyi cok istiyorum......

canim ya pilates nasil yapiliyo bir bakayim bende iyimis degil mi vücudu catlaklara karsi vs korumak icin:26:

Sumisalimmmmmmmmmmmmmm

sumisaliiiiiiiii gecsin zaman sen ne cocuksuz aylarrrrrr gördün

Canooooooooo desene köye gidecen ve unutacan bebegi veeeeeeeeeeeeee siz bir kere bile beraber olabilseniz orada sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sakin ol bebişim sakin ol :) bebişe zarar :)

kızlar eger hamileysem bunu şalgamada borçlu gibi hissediyorum kendimi size komik gelicek belki ama bu ay inanılmaz şalgam içtim litre litre.normalde bende idrar enfeksiyonu yada vajina iltihabı falan oluyodu tabi buda bebege engelmiş.ama şalgam dogal antioksidan ve birsürü faydası var mesaneyi iltihabı temizliyormuss bilemyorum gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…