kendini bu ay hamile sananlar buraya

amaan yok be eslem hıc deert etmıom yumurtayı kacırmısım ,catlatmısım catlatamamısım:)) tın yanı ıkı kere gebe kaldıgımda hıc yumurtlamadan bı haberdım :)))))
zaten cıkolata kıstımde 2 cm e gerılemıs keyfım tıkır :))))) walla azcık rahat edecem tatılde azcıkda kocamı ozlerım ıyı olur :)))

Canimmmmmmmmmmmmmmmm hosgeldin

evet ya ne büyük stres yok bugün mü yumurtluyom yok yarin mi acaba

yok akintiya göre yumurtlamam gecmis olmali ama bu hafif kasik agrilari niye var yoksa asil simdi mi yumurtluyom

yok acaba dahada mi gec yumurtliyacam yok yumurtluyormuyumdur da sahiden

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yahu bir tavuktan bile daha vahim durumda gördüm bizleri yaaaaaahuuuuuuuuuuuuu

gittttttt gitttttttt gitttttttttttttttttttttt gidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Sumisalimmmmmmmmmmmmmm

sumisaliiiiiiiii gecsin zaman sen ne cocuksuz aylarrrrrr gördün

Canooooooooo desene köye gidecen ve unutacan bebegi veeeeeeeeeeeeee siz bir kere bile beraber olabilseniz orada sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy yokk bıdanem yapamam baba evınde utanırım :))) 2 yıldır da yapmadık ne zaman gıttıysek :)))) ne bılım kendımı tuhaf hıssedıom utanıorum sankı kocaamı gızlıden eve almısımda ayıp bıseyler yapıomus gıbı hıssedıom :))

selam bitanemmm ay evet bende çok sevindimm ne güzell maşallahhhhhh Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinn aminnnn :) evet yaa eşimde herkese söledi tedirgin oldum babamlarda dedi demeyin herkese ama benim eşimmm bi çekyattan öbürüne atlıyo arıyıp duruyo herkesi

sakin ol bebişim sakin ol :) bebişe zarar :)

kızlar eger hamileysem bunu şalgamada borçlu gibi hissediyorum kendimi size komik gelicek belki ama bu ay inanılmaz şalgam içtim litre litre.normalde bende idrar enfeksiyonu yada vajina iltihabı falan oluyodu tabi buda bebege engelmiş.ama şalgam dogal antioksidan ve birsürü faydası var mesaneyi iltihabı temizliyormuss bilemyorum gerci

maşallahhh maşallahhhhhh

canımm benimmmmmm DUALARIM HEP SİZLERLE OLUCAK SIRAYLA İNŞALLAHHHH HEPİNİZİN CANLARIM AMİNNNNNN

Heh şöööyle : ) Maşallah kıs baya küçülmüş kistin..

Zaten anam bu kadar kadın var cahil ne yumurtlama bilio ne bişiy ama çatır çatır hamile kaliolar..

Hep diom zaten fazla bilmem iyi bişiy deil..Çünkü ne kadar bilgili oldukça okadar daha çok üzerine durup okadar daha çok kafaya takiosun..

Geçende doktorumuz demişti sakın sakın ilişkilerinizi yumurtlama haftasına falan bağlamayın bildiklerinizi unutup stressiz bi ilişki yaşayın..

Anam biz nasıl yapiooss koşş kocacım yumurtlama akıntım geldi çatlamaya az kaldı ekşııın çabukk

Yoncammmmmmmmmmmmmmmmmm canim benim bilmem okudun mu bir kac sayfa öncesini amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tekrar tebrikler kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Allah sag salim kucagina versin yavrucugunu

heheheheheh ben dedım saanaaaaaa hamılesın dıe:))))))))))9 masallahhhhhhhhhhhhh allah nazarlardan korusunnnnnnnn

Dukka dukka dukka dukka dukka dukkaaaaaaaaa

Kacıncı haftadasın ?? Degerın kac anlat :)))))))

evet bitanemm :))))) aminnnnnnnnnnn canımmm benimmmmmmm aminnn :))) hopaaaaaaaaaaa :dddd daha ikinci haftadaymışımm değerim 135 çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…