- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.341
Amaaan boşver be cnm daha iyi olur senin için biraz kafan dağılmış olur..
Bebek bebek demekten kafayı yedik hava değişikliği hepimize iyi gelecek inş..
Yumurtlama günlerini kaçırcam falan die de üzülme Rabbim nasip ettimi korunurken bile nasip edio..
Bi daha ki aya enerji depolamış olarak başlarsın : )
insallah tatlım umarım hamileyimdir ve ilk bebegm olucak .aksi cıkarsa bende mi yırtsam hasyaneyi ne yapsam
hahah gaza gelirmiş hamilesin derlermiş kız sevinçten parçalarmış haber vereni :)yırt vallaaa
tatlımm bendede hiçbir adet belirtisi yok inanamassın garipsemiştim zatennn sadece belli başlı şeler di geçen yazdıklarım vardı
Amaaan boşver be cnm daha iyi olur senin için biraz kafan dağılmış olur..
Bebek bebek demekten kafayı yedik hava değişikliği hepimize iyi gelecek inş..
Yumurtlama günlerini kaçırcam falan die de üzülme Rabbim nasip ettimi korunurken bile nasip edio..
Bi daha ki aya enerji depolamış olarak başlarsın : )
yaptın mı kan testı ???
maşallahhh maşallahhhhhhyaptırdımm bitanem ve hamileyimmm :))) hala inanamıyorumm
hahah gaza gelirmiş hamilesin derlermiş kız sevinçten parçalarmış haber vereni :)
Sumisalimmmmmmmmmmmmmm
sumisaliiiiiiiii gecsin zaman sen ne cocuksuz aylarrrrrr gördün
Canooooooooo desene köye gidecen ve unutacan bebegi veeeeeeeeeeeeee siz bir kere bile beraber olabilseniz orada sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
SLm garıLar : )
Muzmutun ikizleri olcakmış çok sevindim yaa ne güzelALLah tamamına erdirsin inş .. bi kız bi erkek olsun : )
Yoncamel senide tebrik ederim cnm ..ALLah tamamına erdirsin.. Kocanada söyle daha çok erken herkese söylemesin kız nazar değer bi de seninki hemen tuttu maşallah...
sakin ol bebişim sakin ol :) bebişe zarar :)
yaptırdımm bitanem ve hamileyimmm :))) hala inanamıyorumm
SLm garıLar : )
Muzmutun ikizleri olcakmış çok sevindim yaa ne güzelALLah tamamına erdirsin inş .. bi kız bi erkek olsun : )
Yoncamel senide tebrik ederim cnm ..ALLah tamamına erdirsin.. Kocanada söyle daha çok erken herkese söylemesin kız nazar değer bi de seninki hemen tuttu maşallah...
maşallahhh maşallahhhhhh
amaan yok be eslem hıc deert etmıom yumurtayı kacırmısım ,catlatmısım catlatamamısım:)) tın yanı ıkı kere gebe kaldıgımda hıc yumurtlamadan bı haberdım :)))))
zaten cıkolata kıstımde 2 cm e gerılemıs keyfım tıkır :))))) walla azcık rahat edecem tatılde azcıkda kocamı ozlerım ıyı olur :)))
ayy bende de aman aman bir belirti yokbu ayda çabuk geçti :)
hadi bakalım sana maşallahbitanem bende de yoktu o yazdıklarım dışında
heheheheheh ben dedım saanaaaaaa hamılesın dıe:))))))))))9 masallahhhhhhhhhhhhh allah nazarlardan korusunnnnnnnn
Dukka dukka dukka dukka dukka dukkaaaaaaaaa
Kacıncı haftadasın ?? Degerın kac anlat :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?