kendini bu ay hamile sananlar buraya

Kız 2.de tuttuğu halde kocan böyle : ) ya biraz geç tutsaydı nerden nereye zıplicaktı acaba

olsun canim diger Allahin günleride gelir elbet

peki ne kadar kalacaniz canim

ılk zaten doktordan ogrendım bu yumurta muhabbetını kocama dedım aksam ıste su gunler eksın var yumurtam oluyomus falan dıe dedım baktı boyle saskın saskın sız kadınlar yumurtluyonuz mu nası sızın tavuk gıbı dıo yumurtanız mı oluyo:))) ıyı dıo doktora sorsaydın hocam gununu dedın bıde saatını dede tam olsun dıe ama varya ben gulmekden kırıldım resmen yuzu oyle bı hal aldı kı yumurtanız mı oluyo sızın derken :))))))))))))))))

YOK BİTANEM BENİMMM OKUMADIMMMM OKUSAMM HEMEN YAZARDIMM CEVAPP :)BEBEĞİMMM BENİMMMMM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN CANIMM BENİÖÖÖÖÖÖ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM RABBİMMMM EN KISA ZAMANDA SANA VE BEKLEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHHH BİTANEMMMMM AMİNNNNNNNNNNNNN

evet bitanemm :))))) aminnnnnnnnnnn canımmm benimmmmmmm aminnn :))) hopaaaaaaaaaaa :dddd daha ikinci haftadaymışımm değerim 135 çıktı :)

ne ikinci haftasi kiz bat gecmediiiimi 4 veya 5 hafta olmasi lazim bu aradaaa tebriklerrr allahsaglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi tum isteyenlere insallahh

kız 2.de tuttuğu halde kocan böyle : ) ya biraz geç tutsaydı nerden nereye zıplicaktı acaba

hahaaaaaa hakkaten yaaa bi görsenizzz bi koltuktan öteki koltuğa ordan sandığa ordan benim dizime geliyo ordan balkona diyo oturamıyorumm duramıyorummm yerimmde çatlakımm benim yaaa vallaaa balkon demirlerine çıkabilirdi bağırırdı baba oluyorum diyeeee

evet bitanemm :))))) aminnnnnnnnnnn canımmm benimmmmmmm aminnn :))) hopaaaaaaaaaaa :dddd daha ikinci haftadaymışımm değerim 135 çıktı :)

eneeeeeeeeeeeeeeeeee daha cok mınnak o beeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))) ayyy canım yaaaaaaaaaa o sımdık buyucek kucuk bı danacık mı olacak :))))))))))))))) oyyy oyy oyyy :)))))) gızzz hareketlerıne dıkkat et bebek ıyı tutunsun ,,oyle ıs edecem dıe yorma kendını uzan dınlen ,,,:)))))))

Benm garibanda hamile kalsam 2 senenin sonunda nasıl bir sevinç tablosu çizer çok merak ediom yaa : )

Bence biz öyle bişiy olsa şok geçirip hiç tepki veremeyiz ilk başta ama sonra başlarız ağlamaya

hadi bakalım sana maşallah. Bizede inşallahh :)

inşallahhhh inşallahhhhh içten yürekten kocamann aminnnnn bitanemmmm
yoncamel allah saglıklı bir sekilde yavrunu kucagına almayı nasip etsin insallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnn cnımm benimmmmmmmmm aminnnnn rabbimm hamişlerin bebelereni ailelerine bağışlasın hamiş olmayan canlarımada en kısa zamanda hamiş nasip eylesinnn hayırlısı ileeee ve bitanemmm gene diyomm hamişsinnn inşallahhh yaaaa

hadi bakalım sana maşallah. Bizede inşallahh :)

inşallahhhh inşallahhhhh içten yürekten kocamann aminnnnn bitanemmmm
yoncamel allah saglıklı bir sekilde yavrunu kucagına almayı nasip etsin insallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
aminnnnnnnnn cnımm benimmmmmmmmm aminnnnn rabbimm hamişlerin bebelereni ailelerine bağışlasın hamiş olmayan canlarımada en kısa zamanda hamiş nasip eylesinnn hayırlısı ileeee ve bitanemmm gene diyomm hamişsinnn inşallahhh yaaaa

Benm garibanda hamile kalsam 2 senenin sonunda nasıl bir sevinç tablosu çizer çok merak ediom yaa : )

Bence biz öyle bişiy olsa şok geçirip hiç tepki veremeyiz ilk başta ama sonra başlarız ağlamaya

aynen ben de kesın aglarım :)))))))
kocam da dur ben bı sukur namazı kılayım der :))))
sora gelır bak dıkkat et falan dıe bı guzel vaazda bulunur sonra da gıder sıgara yakar zafer kazanmıs edasıyla :)))))))))))))))))))

HEHEEEE KÜÇÜK DANACIKK HEEE evet yaaaa mercimek gibi şimdiden rahmim tatlı tatlı yanıyo kasılıyo gibi ay evet biranem ama gel görki misafirlerim vardı bana yaptırmammaya ççalışsalarda ben gende yordum kendimi dün biraz endişe ettim koltuk falanda ittirip yatak kurdummm inşallahh tutunuyodur halaaa
ne ikinci haftasi kiz bat gecmediiiimi 4 veya 5 hafta olmasi lazim bu aradaaa tebriklerrr allahsaglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi tum isteyenlere insallahh
çok sağolllll bitanemmm aminnnnnnnnnnnnnnn Allahımm sağsağlimmm ikizlerini kucağına almayı nasip etsinn aminnn çok sevindimm senin adınaaaa maşallahhhhhh bebişlerine ve güzel annelerineee aminnnnn
aaaaaaaa hakkatenmiii evet betimm 11 hazirandı geçti :)))) yavrumm benimmm anasının bal böcüğüüüü :

yavru kuşummm yoncamelim dün yazamamıstım çokk sevındım kuzuuuuu Allah sağlıklı hayırlı bı evlat kucagına almayı nasip etsin
sakın ole koltuk felan cekeyım deme deliiii bebişinden daha mı önemli bırak evi pokkk götürsünn kocişin ne güne duruyoooo kızım bu günler için besleyip büyüttük biz onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…