- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.361
selam bitanemmm ay evet bende çok sevindimm ne güzell maşallahhhhhh Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsinn aminnnn :) evet yaa eşimde herkese söledi tedirgin oldum babamlarda dedi demeyin herkese ama benim eşimmm bi çekyattan öbürüne atlıyo arıyıp duruyo herkesi
ayy yokk bıdanem yapamam baba evınde utanırım :))) 2 yıldır da yapmadık ne zaman gıttıysek :)))) ne bılım kendımı tuhaf hıssedıom utanıorum sankı kocaamı gızlıden eve almısımda ayıp bıseyler yapıomus gıbı hıssedıom :))
Heh şöööyle : ) Maşallah kıs baya küçülmüş kistin..
Zaten anam bu kadar kadın var cahil ne yumurtlama bilio ne bişiy ama çatır çatır hamile kaliolar..
Hep diom zaten fazla bilmem iyi bişiy deil..Çünkü ne kadar bilgili oldukça okadar daha çok üzerine durup okadar daha çok kafaya takiosun..
Geçende doktorumuz demişti sakın sakın ilişkilerinizi yumurtlama haftasına falan bağlamayın bildiklerinizi unutup stressiz bi ilişki yaşayın..
Anam biz nasıl yapiooss koşş kocacım yumurtlama akıntım geldi çatlamaya az kaldı ekşııın çabukk
Yoncammmmmmmmmmmmmmmmmm canim benim bilmem okudun mu bir kac sayfa öncesini amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tekrar tebrikler kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah sag salim kucagina versin yavrucugunu
evet bitanemm :))))) aminnnnnnnnnnn canımmm benimmmmmmm aminnn :))) hopaaaaaaaaaaa :dddd daha ikinci haftadaymışımm değerim 135 çıktı :)
kız 2.de tuttuğu halde kocan böyle : ) ya biraz geç tutsaydı nerden nereye zıplicaktı acaba
evet bitanemm :))))) aminnnnnnnnnnn canımmm benimmmmmmm aminnn :))) hopaaaaaaaaaaa :dddd daha ikinci haftadaymışımm değerim 135 çıktı :)
hahaaaaaa hakkaten yaaa bi görsenizzz bi koltuktan öteki koltuğa ordan sandığa ordan benim dizime geliyo ordan balkona diyo oturamıyorumm duramıyorummm yerimmde çatlakımm benim yaaa vallaaa balkon demirlerine çıkabilirdi bağırırdı baba oluyorum diyeeee
hadi bakalım sana maşallah. Bizede inşallahh :)
aminnnnnnnnn cnımm benimmmmmmmmm aminnnnn rabbimm hamişlerin bebelereni ailelerine bağışlasın hamiş olmayan canlarımada en kısa zamanda hamiş nasip eylesinnn hayırlısı ileeee ve bitanemmm gene diyomm hamişsinnn inşallahhh yaaaayoncamel allah saglıklı bir sekilde yavrunu kucagına almayı nasip etsin insallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
olsun canim diger Allahin günleride gelir elbet
peki ne kadar kalacaniz canim
hadi bakalım sana maşallah. Bizede inşallahh :)
aminnnnnnnnn cnımm benimmmmmmmmm aminnnnn rabbimm hamişlerin bebelereni ailelerine bağışlasın hamiş olmayan canlarımada en kısa zamanda hamiş nasip eylesinnn hayırlısı ileeee ve bitanemmm gene diyomm hamişsinnn inşallahhh yaaaayoncamel allah saglıklı bir sekilde yavrunu kucagına almayı nasip etsin insallaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmAhanda ben geldimmmmmmmmmm
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
Benm garibanda hamile kalsam 2 senenin sonunda nasıl bir sevinç tablosu çizer çok merak ediom yaa : )
Bence biz öyle bişiy olsa şok geçirip hiç tepki veremeyiz ilk başta ama sonra başlarız ağlamaya
HEHEEEE KÜÇÜK DANACIKK HEEEeneeeeeeeeeeeeeeeeee daha cok mınnak o beeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))) ayyy canım yaaaaaaaaaa o sımdık buyucek kucuk bı danacık mı olacak :))))))))))))))) oyyy oyy oyyy :)))))) gızzz hareketlerıne dıkkat et bebek ıyı tutunsun ,,oyle ıs edecem dıe yorma kendını uzan dınlen ,,,:)))))))
çok sağolllll bitanemmm aminnnnnnnnnnnnnnn Allahımm sağsağlimmm ikizlerini kucağına almayı nasip etsinn aminnn çok sevindimm senin adınaaaa maşallahhhhhh bebişlerine ve güzel annelerineee aminnnnnne ikinci haftasi kiz bat gecmediiiimi 4 veya 5 hafta olmasi lazimbu aradaaa tebriklerrr allahsaglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi tum isteyenlere insallahh
evet yoklar bugün görmedim hiç??hosbulduk kuzummmmmm ohhh ne güzel bugün herkes burda bi deli karı millan yok galiba bi de dimehi göremedimmm
hosbulduk kuzummmmmm ohhh ne güzel bugün herkes burda bi deli karı millan yok galiba bi de dimehi göremedimmm
HEHEEEE KÜÇÜK DANACIKK HEEEevet yaaaa mercimek gibi şimdiden rahmim tatlı tatlı yanıyo kasılıyo gibi ay evet biranem ama gel görki misafirlerim vardı bana yaptırmammaya ççalışsalarda ben gende yordum kendimi dün biraz endişe ettim koltuk falanda ittirip yatak kurdummm inşallahh tutunuyodur halaaa
çok sağolllll bitanemmm aminnnnnnnnnnnnnnn Allahımm sağsağlimmm ikizlerini kucağına almayı nasip etsinn aminnn çok sevindimm senin adınaaaa maşallahhhhhh bebişlerine ve güzel annelerineee aminnnnn
aaaaaaaa hakkatenmiii evet betimm 11 hazirandı geçti :)))) yavrumm benimmm anasının bal böcüğüüüü :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?