kendini bu ay hamile sananlar buraya

Benm garibanda hamile kalsam 2 senenin sonunda nasıl bir sevinç tablosu çizer çok merak ediom yaa : )

Bence biz öyle bişiy olsa şok geçirip hiç tepki veremeyiz ilk başta ama sonra başlarız ağlamaya

bencede öle olur bitanemmmm benim eşimde araba sürerken başladı ağlamaya benide ağltcaktı bende ağlamamak için başladım ne oluyo deluuuu eşşekkkkk demeye onaa hahaaaaaa

ayyy heyecandan sıkıntı bastı benii tırnak yemeye basladım resimde ki logo gibi ki hayatta tırnak yemezdim ben:18::18::18::18::18::18::18::18:

biberiye çayımıda hazırladımmm....ohh..gitsin yağlar...aleman çükületam sen iç bundan ama alamancası ne demek bilmiyorum biberiyenin...haşnan maşnan bişilerdir kesin

Valla ondan sonra hayat bana güzel olur : ))

Hemen koca bi liste çıkarırım önüne ...

Bundan sonra ne istersem yapılcak...Bi dediğim 2 edilmicek..Canım ne çekerse alıncak ...Moralim hiç bozulmicak..Kaynana ve kayınpeder lafları duyulmicak..He bi de artık iş yok temizliğe kadın gelecek..ekşın falan yok...9 ay uzak durulacak...ve alışverişlere karışılmicaaak

Adam dakka bir gol bir kalp krizi geçiriomuşş

merhabaaa... bakalım bugün kimlerden ne haberler gelecek???

mesajları okuyorumda 2 senedir filan bebekleri olsun diye dualar edip uğraşanlar var okadar duygulanıyorum kii...ben evliyim ama bazı sorunlardan kayınvalidemlerde kalıyoruz bir süredir ve bu dönemde hamile kalırsam çok üzülücem çünkü Türkiyemizin genelindeki sorun atama sorunu yaşıyoruz onu bekliyoruz olmazsa burada kalmaya devam ve buyüzden istemiyorum Allahın gücüne gider derler ya bundan korkuyorum aahhh ah... YÜCE RABBİM İSTEYEN HERKEZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHH..!

ahanda hosgeldın :))))

mıllan kaynanama gıtcem dıodu dunde yokdu,,
dımehde yokdu dun bugunde ,,ınsallah yolundadır hersey

inşallahhh canımm amannnn kaynanasına gıtcekmıssss geri kalsın
benım de annemler gelıyo pzt ya da salııı offff burası deli sıcak tabir yerindeyse gevur ... gibi yanıyooo ben nasıl temizlik edecem ütüler benı beklıyo offf anam offf ne çileli başım varmısss:2::2:

ahanda hosgeldın :))))

mıllan kaynanama gıtcem dıodu dunde yokdu,,
dımehde yokdu dun bugunde ,,ınsallah yolundadır hersey
inşallahhhhh bitanemmmmmmm

çok sağoll canımmmmmmm benimmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhh Allahımmm en kısa zamanda hepinize nasip etsin hayırlısıylaaa aminnnnnnnnnn evet yaaaaaaa bebişimmm zaten çok pişman oldumm alışmışım ben yapmaya yaaa untuyomm hamile olduğumu bidahaaa dediğin gibi beslediğimizzz dokuz aylar için büyükttüğümüz büyük danacıklarmız yapsınnnnn

merhaaba arkdşlar,

adetime 2 gün var ama hiç bir belirtim yok adet olacağıma dair seviniorumm çk seviniorummm ama hfta sonu dktrum genitl bölgmde önmsiz olan bir yara gördü ama dedi gebe klırsan böyle girme dedi yakalım dedi!!! ooff aklım çk karışık hiç dgum ypmamış biri olrk ne kdr mantıklı olur ki!!! bşka dktramı gitsem ki... bna akıl verin..

yok benım lıstem cok uzun olmaz,,,
1 , sıgara ıcılmıcek,
2, yazacak bıse bulamadım,,
3,burayada bulamadım
4, :)))))

canım test yaptın mı bendede belirti yok evde yaptıgım test pozitif.genede baska doktora görünmende fayda var

Kıs ananlar gelcek ne duruon git evini köşe bucak temizle bazen analar kaynanadan daha beter şurayı niye şöyle yapmadın burayı niye temizlemedin : )

Ben anam gelceği zaman daha çok yoruluom valla sanki kusur ario : ) bi de konduramio bu kız bekarken böyle deildi noldu da bu kadar becerikli oldu die : )

Dio sen biliodunda yapmiodun anca beni sinir ediodun

Son düzenleme:
canım test yaptın mı bendede belirti yok evde yaptıgım test pozitif.genede baska doktora görünmende fayda var

test ypmadım bu sefer geçmesini bekliyorumm.. hayal krııklığına uğramak istemiorum.
dktrum yra için şuan gebe isen dedi ilaçlada devm ederiz önmli değil dedi biçk hstasında vrmış. ama bilemiyrum bşına glen yokmu??

aynennnn bitanemm elanurun da dediği gibi bencede bi doktora daha danış bendede adet belirtisi yoktuuu

yok benım lıstem cok uzun olmaz,,,
1 , sıgara ıcılmıcek,
2, yazacak bıse bulamadım,,
3,burayada bulamadım
4, :)))))

Ohooo benm bunlaar daha ilk aklıma gelenler bi de gelmeyenlar var

Bizimkinde sigara yok çok şükür nişanlıyken bıraktırdım zaten çok da içmiodu ama şimdi hiç içemez sperm öldürüro sigara..

Gerçi aşkitom dio sen yeterki hamile kal ben hepsine razıyım ..onun özlemi benden daha çok da çaktırmio yaa kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…