- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.381
Benm garibanda hamile kalsam 2 senenin sonunda nasıl bir sevinç tablosu çizer çok merak ediom yaa : )
Bence biz öyle bişiy olsa şok geçirip hiç tepki veremeyiz ilk başta ama sonra başlarız ağlamaya
bizde seni seviyorukkk :)yuh lan okuyana kadar sayfa ilerliyor duruyor anca yetişebildimhauhaah manyaklarııım beniiiiiimmm hepinizi çok seviyruuuuuuuuuuuuuummmm
aynen ben de kesın aglarım :)))))))
kocam da dur ben bı sukur namazı kılayım der :))))
sora gelır bak dıkkat et falan dıe bı guzel vaazda bulunur sonra da gıder sıgara yakar zafer kazanmıs edasıyla :)))))))))))))))))))
hadi hayırlısı kızzz bende merak ettiimmmmmmmmmmmmmmmmayyy heyecandan sıkıntı bastı benii tırnak yemeye basladım resimde ki logo gibi ki hayatta tırnak yemezdim ben:18::18::18::18::18::18::18::18:
ahanda hosgeldın :))))
mıllan kaynanama gıtcem dıodu dunde yokdu,,
dımehde yokdu dun bugunde ,,ınsallah yolundadır hersey
ye ye envai çeşit maykrop girsin vucuduna...ayyy heyecandan sıkıntı bastı benii tırnak yemeye basladım resimde ki logo gibi ki hayatta tırnak yemezdim ben:18::18::18::18::18::18::18::18:
inşallahhhhh bitanemmmmmmmahanda hosgeldın :))))
mıllan kaynanama gıtcem dıodu dunde yokdu,,
dımehde yokdu dun bugunde ,,ınsallah yolundadır hersey
yavru kuşummm yoncamelim dün yazamamıstım çokk sevındım kuzuuuuu Allah sağlıklı hayırlı bı evlat kucagına almayı nasip etsin
sakın ole koltuk felan cekeyım deme deliiii bebişinden daha mı önemli bırak evi pokkk götürsünn kocişin ne güne duruyoooo kızım bu günler için besleyip büyüttük biz onları
Valla ondan sonra hayat bana güzel olur : ))
Hemen koca bi liste çıkarırım önüne ...
Bundan sonra ne istersem yapılcak...Bi dediğim 2 edilmicek..Canım ne çekerse alıncak ...Moralim hiç bozulmicak..Kaynana ve kayınpeder lafları duyulmicak..He bi de artık iş yok temizliğe kadın gelecek..ekşın falan yok...9 ay uzak durulacak...ve alışverişlere karışılmicaaak
Adam dakka bir gol bir kalp krizi geçiriomuşş
merhaaba arkdşlar,
adetime 2 gün var ama hiç bir belirtim yok adet olacağıma dair seviniorumm çk seviniorummm ama hfta sonu dktrum genitl bölgmde önmsiz olan bir yara gördü ama dedi gebe klırsan böyle girme dedi yakalım dedi!!! ooff aklım çk karışık hiç dgum ypmamış biri olrk ne kdr mantıklı olur ki!!! bşka dktramı gitsem ki... bna akıl verin..
inşallahhh canımm amannnn kaynanasına gıtcekmıssss geri kalsın
benım de annemler gelıyo pzt ya da salııı offff burası deli sıcak tabir yerindeyse gevur ... gibi yanıyooo ben nasıl temizlik edecem ütüler benı beklıyo offf anam offf ne çileli başım varmısss:2::2:
ye ye envai çeşit maykrop girsin vucuduna...
canım test yaptın mı bendede belirti yok evde yaptıgım test pozitif.genede baska doktora görünmende fayda var
merhaaba arkdşlar,
adetime 2 gün var ama hiç bir belirtim yok adet olacağıma dair seviniorumm çk seviniorummm ama hfta sonu dktrum genitl bölgmde önmsiz olan bir yara gördü ama dedi gebe klırsan böyle girme dedi yakalım dedi!!! ooff aklım çk karışık hiç dgum ypmamış biri olrk ne kdr mantıklı olur ki!!! bşka dktramı gitsem ki... bna akıl verin..
bizde seni çok seviyoruzzz bitanemmmmmmmmdeluu angel ımmmmhaaaaa
yok benım lıstem cok uzun olmaz,,,
1 , sıgara ıcılmıcek,
2, yazacak bıse bulamadım,,
3,burayada bulamadım
4, :)))))
aynennnn bitanemm elanurun da dediği gibi bencede bi doktora daha danışbendede adet belirtisi yoktuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?