- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.401
Kıs ananlar gelcek ne duruon git evini köşe bucak temizle bazen analar kaynanadan daha beter şurayı niye şöyle yapmadın burayı niye temizlemedin : )
Ben anam gelceği zaman daha çok yoruluom vallasanki kusur ario : ) bi de konduramio bu kız bekarken böyle deildi noldu da bu kadar becerikli oldu die : )
Dio sen biliodunda yapmiodun anca beni sinir ediodun
bence bitanemmmmm doktorun böle dediyse içini ferha tut derimm tamam tatlım ama bi doktora daha danışmanda herzaman fayda vartest ypmadım bu sefer geçmesini bekliyorumm.. hayal krııklığına uğramak istemiorum.
dktrum yra için şuan gebe isen dedi ilaçlada devm ederiz önmli değil dedi biçk hstasında vrmış. ama bilemiyrum bşına glen yokmu??
hea zırdelübizim sülalede bana benzeyen birkaç teyse var demekki buda genetik durun horon tepicem rivrivrivrvirivrivirivrv
hahahaha kuzumm anamla konusuyorum bugun telde anammm dedim pzt gelıyosanız ben temızlk yapım neyse pzt kociş izin alır bana yardım eder dedimmm bana bagırıyo bırak cocuguu rahat dıye pek sever damadını
kuzummm evım cok toz alıyo halıları topladım vercem yıkamaya gerıye cam perdeler sılıp supurme kalıyo ha bide en nefret olanı toz almaaa
dedım bugun camasır yıkama ütü işini halledeyimmm çamaşırlarım yıkanmaktahaftasonu nda temızliğimi yaparım kocişş olmadan baslarmıyım heççç ohhh rahata konsun demiiii
bir de annem bu sene kpss var dıyeee yavrummm sen yapma kızım ben gelınce yaparım dıyooo kazanamayınca yolacak saçlarımı tek tekkkkk
gebe olabilirim yani inşllh cnlarımmm yaa hiç göğüslerim şişti ama acımıyor hani o kasıkta adet olacakmışım gibi hiss yok enteresaan aaaayyyy heyecan yaptım bakk.
test ypmadım bu sefer geçmesini bekliyorumm.. hayal krııklığına uğramak istemiorum.
dktrum yra için şuan gebe isen dedi ilaçlada devm ederiz önmli değil dedi biçk hstasında vrmış. ama bilemiyrum bşına glen yokmu??
kaynanatörüme uğrayıp geliyorum...bekleyin beni anacım....
dualarımız hep seninleYa ona bakarsan herkeste belirti olmuyor ve diyorlar ya en iyisi adetin gecmesini beklemek,eeeeee ya üstüne görürsem?
yok mu sanki?
ay aman ya ben herhalde bu ayda olmazsam artik buralarada ugramam belki ve artik onu rahat birakirim ne zaman isterse gelsin.....
kizlar bu diyarlardan gitmemi istemiyorsaniz dua edin gelmis olsun minik canavarim
hadi hayırlısı elauğur sonucu alınca yazkızlarrr bugün kan testi verdimmm bugün alıcammm sonucunu
bence bitanemmmmm doktorun böle dediyse içini ferha tut derimm tamam tatlım ama bi doktora daha danışmanda herzaman fayda var
öyle ypacağım cnm bnm bi arkdşımında varmış ikinciye hamile htta dktru hiç ykalım dememiş onun dktruna gideceğim tbi adet olmazsaam gebeyim demktir inşllhh olmamm yaa. normlde geçen ay 1 hfta erkn oldum ve geçen ayı baz alırsam bugün adet olmm gerek ama olmıyacağım bugün hissediorum allahımın takdiri ile. bn yinede hep 30 - 32 gün devam eden adetimi baz alarak 16 sında sınır koydum dün akşam çok ufk bir kasık ağrım oldu geçti ama ayyy umarım kırmızılar gelmezz allahım gebe olayım ne olur ne olurrr
hahahaha kuzumm anamla konusuyorum bugun telde anammm dedim pzt gelıyosanız ben temızlk yapım neyse pzt kociş izin alır bana yardım eder dedimmm bana bagırıyo bırak cocuguu rahat dıye pek sever damadını
kuzummm evım cok toz alıyo halıları topladım vercem yıkamaya gerıye cam perdeler sılıp supurme kalıyo ha bide en nefret olanı toz almaaa
dedım bugun camasır yıkama ütü işini halledeyimmm çamaşırlarım yıkanmaktahaftasonu nda temızliğimi yaparım kocişş olmadan baslarmıyım heççç ohhh rahata konsun demiiii
bir de annem bu sene kpss var dıyeee yavrummm sen yapma kızım ben gelınce yaparım dıyooo kazanamayınca yolacak saçlarımı tek tekkkkk
maşallah deyin kızlarrr :)nedir bu annelerimizin damat sevdasıı haaaahaa benimkide toz kondurmuyo yaaaa
canım herkesin bünyesi farklı ama ben 1.testimi adetime 2 gün kala yaptım silikte olsa çıktı.2.testimide adetim 2 gün gectikten sonra yaptım bu sefer biraz daha belirgin cıktı
ye ye envai çeşit maykrop girsin vucuduna...
senin ana da maşallahhh
onun stresi yeter sana zaten yani kazamama ihtimalin yok yoksa saçlar gidecek
bende bnmkine bişey diyemiom son bi ay hadi ders çalışsın sonra dediğin gibi beraber işe koyulcaz camlar balkonlar ona ait sonra ramazan zaten temiz temiz gireriz oohhh
dğru diorsun cnm ama bu sefer tutacağım kndimi reglim geçmeden gerçk anlamda ümitlenmiyeceğim bile.:26:
tabi en dogrusu regl geçtikten sonra ama ben meraktan dayanamadım yaptım testi bugünde kan verdim bekliyorum hayırlısıyla
inşallahh bitanemmm gelmez kırmızılarerr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnbence bitanemmmmm doktorun böle dediyse içini ferha tut derimm tamam tatlım ama bi doktora daha danışmanda herzaman fayda var
öyle ypacağım cnm bnm bi arkdşımında varmış ikinciye hamile htta dktru hiç ykalım dememiş onun dktruna gideceğim tbi adet olmazsaam gebeyim demktir inşllhh olmamm yaa. normlde geçen ay 1 hfta erkn oldum ve geçen ayı baz alırsam bugün adet olmm gerek ama olmıyacağım bugün hissediorum allahımın takdiri ile. bn yinede hep 30 - 32 gün devam eden adetimi baz alarak 16 sında sınır koydum dün akşam çok ufk bir kasık ağrım oldu geçti ama ayyy umarım kırmızılar gelmezz allahım gebe olayım ne olur ne olurrr
aynennn yahuuuuubana hersey yakışırı izledim ayy kızlar çok yapmacıklar yahuuuu
beyazlımmm
beyazlımm
şimdi görüdmm gidemssinnn bırakmıyoz senii biz bırakmadan seni sen bırakamazınn sahaları bebşimmmmm benimmmmmmmmmmmm
birtanelerimmm benim çıkmam lazım bu arada yasin leri okuyorummmm çok seviyorumm hepinizzziii güzel hamişler bebeciklerinize ve kendinize ve gzel hamiş adayları Allaha emanet olunn Rabbim en kısa zamanda istenherkese nasip etsinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn öptümmm kocamann n gene gelirimm görüşürüz canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?