kendini bu ay hamile sananlar buraya

nedir bu annelerimizin damat sevdasıı haaaahaa benimkide toz kondurmuyo yaaaa

canım hele de uzakta isen ailenden onlar gelır bızımkı oturtacak yer bulamazzz bız gıderızzz ohh annemm su böreklerini açarrr kaç ay oncesındennn buzluıga atarrr enıstem ne dalga gectı yazık koçişle benımmm nısanlıykenn ılk ıstemeye geldılerrr demişki oğlummm ben kaç senelık damadım o koltuga oturmadımm o babamın koltugu bızımkının bır fırlayısı varrr halbuki öyle bişey yoktur babam benim vur kafasına al ekmeğini öyle bir insandır şimdi bacanağına bitiyo eniştemm allah bozmasın aılem sever eşimiii

maşallah deyin kızlarrr :)
maşallahhh maşallahh bebekimm
tabi en dogrusu regl geçtikten sonra ama ben meraktan dayanamadım yaptım testi bugünde kan verdim bekliyorum hayırlısıyla

bende dayanamıyımm günümde yaptımmm 11 de bitanemmm seninde güzel haberlerini alıcaz inşallahhh yaz buraya mutlakaaaa ve canlarımmm hepinizz inşallahhh sırayla güzel haberler vericeksinizzz aminnnn

bugün bana yasin okuyan arkadaşlarımdan allah razı olsun okuduğunuz her kelime için teşekkür ederim benmde dualarım hep sizinle. tekrar teşekkürler herkesee

yazıcaamm tatlımmm inşşşşşş.buarada bu ilk denememizdi eşimle tutturabildiysek bravo bize

yuh lan okuyana kadar sayfa ilerliyor duruyor anca yetişebildim hauhaah manyaklarııım beniiiiiimmm hepinizi çok seviyruuuuuuuuuuuuuummmm

bizde seni seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm benimmmmmmmmmmmmmmmm

biberiye çayımıda hazırladımmm....ohh..gitsin yağlar...aleman çükületam sen iç bundan ama alamancası ne demek bilmiyorum biberiyenin...haşnan maşnan bişilerdir kesin

anam nette baksam verir herhal alemancasini

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmm Insallah pozitiftir Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Insallah

olan yara konusundada malesef fikrim yok

dualarımız hep seninle bebik isteyen herkesle canım sende hemen koyverme kendini bakalım

hadi hayırlısı elauğur sonucu alınca yaz

canim sagolasin üzerinizden dualar eksik olmasin

kızlar canım cok sıkkın:2:

Gayir ola:26:

Yoncammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm istesemde istemesemde sizi birakamiyom bu diyarlardan gidemiyommmmmmmmmmmm

Senin ana tam karadeniz kadını sağlam ayakları yere basan bi kadın : )

kıs ramazan bizim memlekette ne güzel geçerdi şimdi

şu hamile kaldıktan sonraki listeme bişey eklemeyi unuttum kocamaaaaaan bi tatilllllllllllll : ) sadece aşkım ve ben bi de kuzum ilk tatilimiz olur ne güzelll

kızlar arkadaslarımdan yuksek lisans konusunda en güzelinden kazık yedim iyi mi? fena halde uzuldum sırf rakip olmayım diye gizlemişler cogu seyi guvenmek kötü birseymiş işte

evet kuzummm gece sahurdaaa dısardakı pide kokusu o ıftar yaklaştıgındakı telaşşş ınsanların yüzüne inen nurrrr oyy kurban olayimmmmmm memleketimeee
ablamda olcaz ablam ben eniştem kocişş annemlerde gelır hep beraberrrr yer içer oturur muhabbet ederikkk sonra babannemler dayımlarrr amcamlar hep memlekette yasasınnnnnn
ben bu ramazanda ıyıceeee alıstırma yapacagımm yiğenımde ılk yıgenımı annem ablam ben buyuttuk kız o şimdiki ailemızın şehzadesi olacakkk yerim onun pipisini bennnnn ablamlar uyusun kocişle bız bakarızzzz

kızlar arkadaslarımdan yuksek lisans konusunda en güzelinden kazık yedim iyi mi? fena halde uzuldum sırf rakip olmayım diye gizlemişler cogu seyi guvenmek kötü birseymiş işte

tek rakipleri senmisin canım daha bir sürü rakpleri vardır.boşver takma gercek arkadas olmadıklarını gördün vardr bunda bir hayır

memleket gibisi yokkkkkk

kızlar benimde bugün adet olmam gerekiyordu.henüz gelen giden yok.ama sabah test yaptım.ilk başta hiçbişi yoktu 3 saat sonra sonuç aşağıdaki gibi çıktı.birde adete 10 gün kala yani ayın 3 ü gibi yumurtlamam olmuştu.ovulasyon testi yapmştım.adetlerimde 31 gün sürüyor genelde.ne düşünmeliyim bilemedim:44:

dogru ben bu gidişle ,işlerinin olmaycagı kanaatindeyim Allah buyuk, diyelim keske fesatlık yapmasa insanlar ne guzel olurdu gercekrten cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…