- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.421
dualarımız hep seninlebebik isteyen herkesle canım sende hemen koyverme kendini bakalım
hadi hayırlısı elauğur sonucu alınca yaz
nedir bu annelerimizin damat sevdasıı haaaahaa benimkide toz kondurmuyo yaaaa
hdi hayrlısı cnmncımm umarım gebesindir. pozitifler seninle olsun
maşallahhh maşallahh bebekimmmaşallah deyin kızlarrr :)
tabi en dogrusu regl geçtikten sonra ama ben meraktan dayanamadım yaptım testi bugünde kan verdim bekliyorum hayırlısıyla
ne oldu masalberra kötü birşey yoktur inşallah:44:kızlar canım cok sıkkın:2:
maşallahhh maşallahh bebekimm
bende dayanamıyımm günümde yaptımmm 11 de bitanemmm seninde güzel haberlerini alıcaz inşallahhh yaz buraya mutlakaaaa ve canlarımmm hepinizz inşallahhh sırayla güzel haberler vericeksinizzz aminnnn
amin canım inşşşşşş.umarım seninde pozitif haberlerini alırız burdan allahın izniyle:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
yuh lan okuyana kadar sayfa ilerliyor duruyor anca yetişebildimhauhaah manyaklarııım beniiiiiimmm hepinizi çok seviyruuuuuuuuuuuuuummmm
biberiye çayımıda hazırladımmm....ohh..gitsin yağlar...aleman çükületam sen iç bundan ama alamancası ne demek bilmiyorum biberiyenin...haşnan maşnan bişilerdir kesin
test ypmadım bu sefer geçmesini bekliyorumm.. hayal krııklığına uğramak istemiorum.
dktrum yra için şuan gebe isen dedi ilaçlada devm ederiz önmli değil dedi biçk hstasında vrmış. ama bilemiyrum bşına glen yokmu??
dualarımız hep seninlebebik isteyen herkesle canım sende hemen koyverme kendini bakalım
hadi hayırlısı elauğur sonucu alınca yaz
kızlar canım cok sıkkın:2:
fena kızz annemdekı azimin hırsın azcığı bende olaydı zatennnn şimdi prof felandım heralde annem zamanında okuyamamıs ünv ama memur olmus annemın oturup ünv sınavının sorularını çözdüğünü bilirimmm
kızzzz yoksammm benı de cami önündemi buldularrrrr
yok yokkkkk ilkokuldan bu yana kimse bana der çalış dememiştirr hep sorumluluk sahibiydim güccükken bilemmm evet evet ben anamın kızıyammmm
biz de ramazanda memleketteyız gunnn ablişimmm doğuruyo temmuz sonunda ohhh bebişşşş sevecem yiğenimm oluyoooo yehuuuuuuuuuu
hayırdı canım anlat istersennn
amin inşallahhhhinaşllah cnm şu listeyi baştan aşağı gebe olarak dolduralımmm inşallahh
Senin ana tam karadeniz kadını sağlam ayakları yere basan bi kadın : )
kıs ramazan bizim memlekette ne güzel geçerdi şimdi
şu hamile kaldıktan sonraki listeme bişey eklemeyi unuttum kocamaaaaaan bi tatilllllllllllll : ) sadece aşkım ve ben bi de kuzumilk tatilimiz olur ne güzelll
kızlar arkadaslarımdan yuksek lisans konusunda en güzelinden kazık yedimiyi mi? fena halde uzuldum sırf rakip olmayım diye gizlemişler cogu seyi guvenmek kötü birseymiş işte
memleket gibisi yokkkkkkevet kuzummm gece sahurdaaa dısardakı pide kokusu o ıftar yaklaştıgındakı telaşşş ınsanların yüzüne inen nurrrr oyy kurban olayimmmmmm memleketimeee
ablamda olcaz ablam ben eniştem kocişş annemlerde gelır hep beraberrrr yer içer oturur muhabbet ederikkk sonra babannemler dayımlarrr amcamlar hep memlekette yasasınnnnnn
ben bu ramazanda ıyıceeee alıstırma yapacagımm yiğenımde ılk yıgenımı annem ablam ben buyuttuk kız o şimdiki ailemızın şehzadesi olacakkk yerim onun pipisini bennnnnablamlar uyusun kocişle bız bakarızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?