kendini bu ay hamile sananlar buraya

Oooh ne güzel yaa Tahmin edebiliorumm..kalabalık aile...curcunaa...çok güzel..bende öyle ailede büyüdüğüm için biliorum...

İnş bnm kocacım da memur olsun tatile çıkamadığım günlerin acısını çıkarıcazz

inş kuzummmm kendımden cok eşinin kazanmasını istıyorummm allah biliyor yaaa
kadın bi şekilde evde oturur ama erkekler için gqaranti iyi bir iş şart bebişlerımızn gelecegı için hayırlısı ise olsun tatlımmmm hem istanbula geleceksinn bana arkadas olacaksınnnnn
biz de inşallah ilerde goccamannnnnnn bir aile oluruzzzzz

çiş uzmanı olacaz yakında :))))))

canım ınsallah gebesındır ama 3 saat sonra cıkan ıkıncı cızgıye guvenme cunku mutasyona ugramıs oluyo,,, ıdrarı yaptıkdan 10 dk ıcınde olusan sonuc ne ıse odur dogrusu,,,
ama ıdrarda hemen gebelık cıkmaz adetın 1 hafta gecmelı ıstersen bekle 1 hafta olmazsan adet kan tahlılı yaparsın :)))

bencede 5-10 içerisinde çıkan sonuç doğru. ama zaten idrar testi çok güvenilir degil bence

oyyyyyy bitanem benmm

valla bende anandan korktum sende inş hayırlısıyla kazanırsın yoksa kel arkadaş istemem ben

Canımm bnm yaa ALLah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..bebelerimizde kardeş olcaktı dimi

bencede 5-10 içerisinde çıkan sonuç doğru. ama zaten idrar testi çok güvenilir degil bence

canım sen bunu bi kaç gün sonra tekrarla ben öyle yaptım 2.ci yaptıgım test daha belirgin cıktı bugün kan verdim bekliyorum

canım sen bunu bi kaç gün sonra tekrarla ben öyle yaptım 2.ci yaptıgım test daha belirgin cıktı bugün kan verdim bekliyorum

sabah kocişleee markete kasaba uğrayacaktık araba almayalım dedikkk görmemiş gibi yolun diğer tarafı
anammmmm bi yerimden aktı terrrrr keşke alsaymışızzzz
evet yaaa aynen öle kız varya bende alışverişe gitcem yemek yapmadım daha dışarı çıkmayı gözüm yemiyooo kihkikhkih:)

sabah kocişleee markete kasaba uğrayacaktık araba almayalım dedikkk görmemiş gibi yolun diğer tarafı
anammmmm bi yerimden aktı terrrrr keşke alsaymışızzzz

anamm market dedın de dedım ohh dısarı cıkmıcam bugun dıodum ene yemek yapcam evde sogan yok aman beeeeeeeeee yanıo bu ıstanbul nası gıdecem markete yaa sogansız yemekde olmaz kı ,,,sulu kofte yapım dedıydım ufffff yaaaaaa oske beeee oske beeee nerden hatırlattın sımdık marketı ne guzel ayy unutmusum yemekı dıcekdım ufff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kocişde maşallahhhhh baya saç var olmadı transfer edecez artıkınnnnn
tabiki de canım benimmmm onlar doğmadan kardeşşşş
ayyyy bi yerde okumustummm sil tak yaptıgımız ortam sıcak olunca yumurtanın döllenmesi daha rahat oluyormuşşşş bu yazı değerlendirmeliyizzzz

hahahhahhahhahha kız hiç gülceğim yoktuuuuuuu

bacımmmm bı kosu arabaya atlım soğan getırım sana dicem ama arabayı siteden çıkarırsamm zaten ben o arabayı daha kocişe vermemmmm

hehhh bacım bu sıcakta bayılırım ben dısarda daha gencım bebiş yapacam ana olacam dersen bekçiye arabayı sitenın kapısına kadar çıkar ben gerısını hallederim gardaşşşşş derim yaniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…