- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.441
evet kuzummm gece sahurdaaa dısardakı pide kokusu o ıftar yaklaştıgındakı telaşşş ınsanların yüzüne inen nurrrr oyy kurban olayimmmmmm memleketimeee
ablamda olcaz ablam ben eniştem kocişş annemlerde gelır hep beraberrrr yer içer oturur muhabbet ederikkk sonra babannemler dayımlarrr amcamlar hep memlekette yasasınnnnnn
ben bu ramazanda ıyıceeee alıstırma yapacagımm yiğenımde ılk yıgenımı annem ablam ben buyuttuk kız o şimdiki ailemızın şehzadesi olacakkk yerim onun pipisini bennnnnablamlar uyusun kocişle bız bakarızzzz
memleket gibisi yokkkkkk
evet yaaa istanbul yanıooooooooooo dışparı çıkılmıooooo puufffffffffffaynen ole canımmm
canlar istanbul yanıyorrrr sizler ne alemdesınızzzzz
Oooh ne güzel yaaTahmin edebiliorumm..kalabalık aile...curcunaa...çok güzel..bende öyle ailede büyüdüğüm için biliorum...
İnş bnm kocacım da memur olsun tatile çıkamadığım günlerin acısını çıkarıcazz
evet yaaa istanbul yanıooooooooooo dışparı çıkılmıooooo puufffffffffff
kızlar benimde bugün adet olmam gerekiyordu.henüz gelen giden yok.ama sabah test yaptım.ilk başta hiçbişi yoktu 3 saat sonra sonuç aşağıdaki gibi çıktı.birde adete 10 gün kala yani ayın 3 ü gibi yumurtlamam olmuştu.ovulasyon testi yapmştım.adetlerimde 31 gün sürüyor genelde.ne düşünmeliyim bilemedim:44:Eki Görüntüle 443552 Eki Görüntüle 443552
sabah kocişleee markete kasaba uğrayacaktık araba almayalım dedikkk görmemiş gibi yolun diğer tarafıevet yaaa istanbul yanıooooooooooo dışparı çıkılmıooooo puufffffffffff
bencede 5-10 içerisinde çıkan sonuç doğru. ama zaten idrar testi çok güvenilir degil benceçiş uzmanı olacaz yakında :))))))
canım ınsallah gebesındır ama 3 saat sonra cıkan ıkıncı cızgıye guvenme cunku mutasyona ugramıs oluyo,,, ıdrarı yaptıkdan 10 dk ıcınde olusan sonuc ne ıse odur dogrusu,,,
ama ıdrarda hemen gebelık cıkmaz adetın 1 hafta gecmelı ıstersen bekle 1 hafta olmazsan adet kan tahlılı yaparsın :)))
inş kuzummmm kendımden cok eşinin kazanmasını istıyorummm allah biliyor yaaa
kadın bi şekilde evde oturur ama erkekler için gqaranti iyi bir iş şart bebişlerımızn gelecegı için hayırlısı ise olsun tatlımmmm hem istanbula geleceksinn bana arkadas olacaksınnnnn
biz de inşallah ilerde goccamannnnnnn bir aile oluruzzzzz
bencede 5-10 içerisinde çıkan sonuç doğru. ama zaten idrar testi çok güvenilir degil benceçiş uzmanı olacaz yakında :))))))
canım ınsallah gebesındır ama 3 saat sonra cıkan ıkıncı cızgıye guvenme cunku mutasyona ugramıs oluyo,,, ıdrarı yaptıkdan 10 dk ıcınde olusan sonuc ne ıse odur dogrusu,,,
ama ıdrarda hemen gebelık cıkmaz adetın 1 hafta gecmelı ıstersen bekle 1 hafta olmazsan adet kan tahlılı yaparsın :)))
kızlar benimde bugün adet olmam gerekiyordu.henüz gelen giden yok.ama sabah test yaptım.ilk başta hiçbişi yoktu 3 saat sonra sonuç aşağıdaki gibi çıktı.birde adete 10 gün kala yani ayın 3 ü gibi yumurtlamam olmuştu.ovulasyon testi yapmştım.adetlerimde 31 gün sürüyor genelde.ne düşünmeliyim bilemedim:44:Eki Görüntüle 443552 Eki Görüntüle 443552
evet yaaa aynen öle kız varya bende alışverişe gitcem yemek yapmadım daha dışarı çıkmayı gözüm yemiyooo kihkikhkih:)sabah kocişleee markete kasaba uğrayacaktık araba almayalım dedikkk görmemiş gibi yolun diğer tarafı
anammmmm bi yerimden aktı terrrrr keşke alsaymışızzzz
sabah kocişleee markete kasaba uğrayacaktık araba almayalım dedikkk görmemiş gibi yolun diğer tarafı
anammmmm bi yerimden aktı terrrrr keşke alsaymışızzzz
oyyyyyy bitanem benmm
valla bende anandan korktum sende inş hayırlısıyla kazanırsın yoksa kel arkadaş istemem ben
Canımm bnm yaa ALLah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..bebelerimizde kardeş olcaktı dimi
hahahhahhahhahha kız hiç gülceğim yoktuuuuuuukocişde maşallahhhhh baya saç var olmadı transfer edecez artıkınnnnn
tabiki de canım benimmmm onlar doğmadan kardeşşşş
ayyyy bi yerde okumustummm sil tak yaptıgımız ortam sıcak olunca yumurtanın döllenmesi daha rahat oluyormuşşşş bu yazı değerlendirmeliyizzzz
anamm market dedın de dedım ohh dısarı cıkmıcam bugun dıodum ene yemek yapcam evde sogan yok aman beeeeeeeeee yanıo bu ıstanbul nası gıdecem markete yaa sogansız yemekde olmaz kı ,,,sulu kofte yapım dedıydım ufffff yaaaaaa oske beeee oske beeee nerden hatırlattın sımdık marketıne guzel ayy unutmusum yemekı dıcekdım ufff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?