kendini bu ay hamile sananlar buraya

Canım şimdi okudum cok sevindim Rabbim yar ve yardımcı olsun

aliye ve handenin yasini okunmuştur Allah kabul eylesin
kızlar ayrıca şu bilgiyi paylaşmak isterim yeşilçay vs bitki çayları bebiklerin rahime tutunmasını engelliyormuş aklınızda bulunsun

Kıs bi soğan için markete mi gitcen ..Komşu komşuu huuu desen : )

ayyy saol :))))))))))))) ufff walla gıyınıp dısarı cıkana kadar zaten mesele araba kullanmada sorun yok asagıda beklıoda walla bu sıcakda araba bıle cok gelıo bana

cicim anlattım ben gecmiş sayflarda kaldı, olan su yuksek lisans yapcaktık arkadaslarla ama bana buyuk kazık atmıslar da yeni öğrendim soka girdim işte yediremedim kendime ve onlara((((((((((( hiç yakısmadı bize 11 yıllık arkdasız cocukken yapmadık bunları

ayyy saol :))))))))))))) ufff walla gıyınıp dısarı cıkana kadar zaten mesele araba kullanmada sorun yok asagıda beklıoda walla bu sıcakda araba bıle cok gelıo bana
yakında market yok mu bacımmm yada atla arabaya gıt bı avm ye hem ziyaret hem ticaret ben kocişi hep ole kandırıyorummm
ben de kıymamı aldım dun pazar alısverısımı yapmıstım zaten kocıs kahvaltı yapıp gıdıyorrr gece 12 de gelıyo eve biber dolması yapacagım yanına da artık bısıler uydurcazz anam bu sıcakta corba da içilmiyor kiii

hmm gerçekten can sıkıcı ama hiçbirşey senden önemli değil. hem tek rakibin onlar değilki, bundan sonra sende dikkatli davranırsın sıkma canını boşuna

kuzularrrr ben yimakkk yapmaya gidiyommmmm gelince olursanız devam ederukkk öpim mi sizi ohhh bi o yandan bi bu yandan muahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…