- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.461
allah hepinizden razi olsun insaalh taz amanda sizede versin rabbim...dun doktorlar cok korkuttu valla hala soktayim endise tavan birde alahinizniyle saglikla olusalar cinsiyet sekil hersey ayni olcak nerdeyse parmak izleri ve dnalari bile allahim sen ne buyuksun yarabbim sabahlarakadar uuymadim surekli ruyalr gordum duncok korkuttu doktor bizi
aliye ve handenin yasini okunmuştur Allah kabul eylesin
kızlar ayrıca şu bilgiyi paylaşmak isterim yeşilçay vs bitki çayları bebiklerin rahime tutunmasını engelliyormuş aklınızda bulunsun
anamm market dedın de dedım ohh dısarı cıkmıcam bugun dıodum ene yemek yapcam evde sogan yok aman beeeeeeeeee yanıo bu ıstanbul nası gıdecem markete yaa sogansız yemekde olmaz kı ,,,sulu kofte yapım dedıydım ufffff yaaaaaa oske beeee oske beeee nerden hatırlattın sımdık marketıne guzel ayy unutmusum yemekı dıcekdım ufff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moralim duzelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en iyisi cıkıp dolasayımmm hava buradada cok sıcak eskişehir yanim
bacımmmm bı kosu arabaya atlım soğan getırım sana dicem ama arabayı siteden çıkarırsamm zaten ben o arabayı daha kocişe vermemmmm
hehhh bacım bu sıcakta bayılırım ben dısarda daha gencım bebiş yapacam ana olacam dersen bekçiye arabayı sitenın kapısına kadar çıkar ben gerısını hallederim gardaşşşşş derim yaniiiii
Kıs bi soğan için markete mi gitcen ..Komşu komşuu huuu desen : )
moralim duzelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr en iyisi cıkıp dolasayımmm hava buradada cok sıcak eskişehir yanim
yakında market yok mu bacımmm yada atla arabaya gıt bı avm ye hem ziyaret hem ticaret ben kocişi hep ole kandırıyorummmayyy saol :))))))))))))) ufff walla gıyınıp dısarı cıkana kadar zaten mesele araba kullanmada sorun yok asagıda beklıoda walla bu sıcakda araba bıle cok gelıo bana
cicim anlattım ben gecmiş sayflarda kaldı, olan su yuksek lisans yapcaktık arkadaslarla ama bana buyuk kazık atmıslar da yeni öğrendim soka girdim işte yediremedim kendime ve onlara((((((((((( hiç yakısmadı bize 11 yıllık arkdasız cocukken yapmadık bunları
hamilelik belirtinizden biraz bahsedermisinz arkadaşlar.
hç bir belirtim yok sadece adetim gecti evde yaptıgım test pozitif cıktı bugünde kan verdim bekliyorum.sadece gögüslerim bu ay daha erken agrısı ve cok şiş
akıntı fazlalığı yada kasık ağrısı gibi şeyler olurmu acaba
adetime yakın kasık agrısı yasadım adet oluyorum sandım ama günüm gecince bu agrılarım bitti tamamen.akıntım hiç olmadı
kızzz anamm testin sonucu ne olduuuuu???hç bir belirtim yok sadece adetim gecti evde yaptıgım test pozitif cıktı bugünde kan verdim bekliyorum.sadece gögüslerim bu ay daha erken agrısı ve cok şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?