kendini bu ay hamile sananlar buraya

Kizlar bu ay bu bebek meselesini unutmaya calisicam (tabii ne kadar basarabilirsem) bundan birkac sene once bir alosverismerkezinde bebek zibinlari begenmistim cok guzeldiler dayanamadim aldim nasil olsa birgun bebisim olucak ona giydiririm demistim icimden, esimde yanimdaydi bunlari ne yapicaksin neden aliyorsun dedi utandim soyleyemedim oracikta pembe bi yalan uydurdum arkadasim dogum yapicak ona hediye aliyorum dedim, ama 4_5 yildir o zibinlar bazanin icinde bebisimi bekliyorlardi ama artik tukendim yoruldum cikardim zibinlari ve bikac parca bebek kiyafetlerini goturup birine vericem olmuyor kizlarr dayanamiyorum rabbimden sabir diliyorum. 8 yildir cocuk istiyorum ama istemek yetmiyor offff offff ((((

herşeyin hayırlısı tatlım üzme kendini ümidini kaybetme. ayrıca doktorlar ne diyorlar?

umutsuzluga kapılma etrafımda basta amcamın kızı olmak üzere 7,8 yıl sonra cok hamile kalan var allah inş istedigini verir emin ol sadece zamanını bekliyo okadar hiç üzülme

umutsuzluga kapılma etrafımda basta amcamın kızı olmak üzere 7,8 yıl sonra cok hamile kalan var allah inş istedigini verir emin ol sadece zamanını bekliyo okadar hiç üzülme

Insallah canim ama inan 8 yil her ay bu husrani yasamak inan hic kolay degil herkesin sinavi farkli benim sinavimda bu sanirim

Insallah canim ama inan 8 yil her ay bu husrani yasamak inan hic kolay degil herkesin sinavi farkli benim sinavimda bu sanirim

bak bu konuda haklısın herkesin bir derdi muhakkak oluyor sadece kimi söylüyo kimi söylemiyo herkesin ki içinde saklı emin ol.aşılama falan oldun mu sen amcamın kzı bi kaç kere yaptı en sonuncusu tuttu.inş rabbim sanada bir bebek veriri allah tüm isteyenlere versin

ayy bygğn ne güzel haberler duyuyoruz maşallah ya Allahım devamını getirsin inşallah cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…