- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.481
anladım arkadaşım çok teşekkür ediyorumm
herşeyin hayırlısı tatlım üzme kendini ümidini kaybetme. ayrıca doktorlar ne diyorlar?Kizlar bu ay bu bebek meselesini unutmaya calisicam (tabii ne kadar basarabilirsem) bundan birkac sene once bir alosverismerkezinde bebek zibinlari begenmistim cok guzeldiler dayanamadim aldim nasil olsa birgun bebisim olucak ona giydiririm demistim icimden, esimde yanimdaydi bunlari ne yapicaksin neden aliyorsun dedi utandim soyleyemedim oracikta pembe bi yalan uydurdum arkadasim dogum yapicak ona hediye aliyorum dedim, ama 4_5 yildir o zibinlar bazanin icinde bebisimi bekliyorlardi ama artik tukendim yoruldum cikardim zibinlari ve bikac parca bebek kiyafetlerini goturup birine vericem olmuyor kizlarr dayanamiyorum rabbimden sabir diliyorum. 8 yildir cocuk istiyorum ama istemek yetmiyor offff offff((((
Kizlar bu ay bu bebek meselesini unutmaya calisicam (tabii ne kadar basarabilirsem) bundan birkac sene once bir alosverismerkezinde bebek zibinlari begenmistim cok guzeldiler dayanamadim aldim nasil olsa birgun bebisim olucak ona giydiririm demistim icimden, esimde yanimdaydi bunlari ne yapicaksin neden aliyorsun dedi utandim soyleyemedim oracikta pembe bi yalan uydurdum arkadasim dogum yapicak ona hediye aliyorum dedim, ama 4_5 yildir o zibinlar bazanin icinde bebisimi bekliyorlardi ama artik tukendim yoruldum cikardim zibinlari ve bikac parca bebek kiyafetlerini goturup birine vericem olmuyor kizlarr dayanamiyorum rabbimden sabir diliyorum. 8 yildir cocuk istiyorum ama istemek yetmiyor offff offff((((
herşeyin hayırlısı tatlım üzme kendini ümidini kaybetme. ayrıca doktorlar ne diyorlar?
anladım canım herseyin hayırlısııı sıkma canını ALLAH OL derse olur... ümidini kaybetme! yumurtlama dönemlerini takip et.Bir problem yok diyorlar canim ama olmadi bu zamana kadar
umutsuzluga kapılma etrafımda basta amcamın kızı olmak üzere 7,8 yıl sonra cok hamile kalan var allah inş istedigini verir emin ol sadece zamanını bekliyo okadar hiç üzülme
gul guzeli ve hnd+sdt yasini okunup duasi yapildi allah kabul etsi insallah
Insallah canim ama inan 8 yil her ay bu husrani yasamak inan hic kolay degil herkesin sinavi farkli benim sinavimda bu sanirim
- elaugur bacım senin test sonucun ne oldu???
canımmm hadi gözün aydınnnn darısı bize inşallahhhhhhhhhhhhkızlar kan testi sonucumu aldım hamileyimmmm allahımmmmmmmmmm isteyennnn herkeseeee nasip etsinnnnnnnnnnn insaallaahhhhhhh
tabi elin ayagın titricek! maşallahh kuzummmmsagol tatlımmmm elim ayagım titredi valla yazamıyorum cok mutlu oldummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?