- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.501
ayy bygğn ne güzel haberler duyuyoruz maşallah ya Allahım devamını getirsin inşallah cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
bak bu konuda haklısın herkesin bir derdi muhakkak oluyor sadece kimi söylüyo kimi söylemiyo herkesin ki içinde saklı emin ol.aşılama falan oldun mu sen amcamın kzı bi kaç kere yaptı en sonuncusu tuttu.inş rabbim sanada bir bebek veriri allah tüm isteyenlere versin
kızlar kan testi sonucumu aldım hamileyimmmm allahımmmmmmmmmm isteyennnn herkeseeee nasip etsinnnnnnnnnnn insaallaahhhhhhh
gözün aydın canım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim... hamilesin canım :) nekadar süredir deniyorsunuz?slm kızlar nasılsınız ... ben adetime 2 gün kala idrar testi yaptım pozitif cıktı bugünde yaniadetimie 1 gün kala kan testi yaptırdır değerim 1118 cıktı bu sonucu değerlendirebilir misiniz kızlar cok heycanlııyım
kızlar kan testi sonucumu aldım hamileyimmmm allahımmmmmmmmmm isteyennnn herkeseeee nasip etsinnnnnnnnnnn insaallaahhhhhhh
evet yaaa iyi yaptıınn gel 2 lafın belini kıralım :))kızlarr yemeğii attım ocağa geldimmmmm ama pek suskunsunuz bakıyorum da:2::2:
evet yaaa iyi yaptıınn gel 2 lafın belini kıralım :))
oohhh iyi yapmışsın tatlım. bende napim gittim geldim. makarna yapcam akşama :) bide salata oohh mis yeter işte :))) kız patır patır hamişler dökülüyor maşallahhhhkıralım bacımm benim işim kalmadı sadece ütü kaldı oda akşam serınlıgıne sımcık heçç yapamam evde de yalnızım zaten bayılır kalırsam kımsecıkler duymaz
sen ne yapıyosun tatlımmmm çıkmadın galiba alışverıseee
aminn canımmm inşallahhhhsagolun kızlar hepinize cooooooooookkkk tesekkürrrr ediyorummmmmmm güzelll dileklerinizden dolayıı bu mutlulugu allah herkese yaşatsınnnnnnn
hadi gözün aydın elauğurkızlar kan testi sonucumu aldım hamileyimmmm allahımmmmmmmmmm isteyennnn herkeseeee nasip etsinnnnnnnnnnn insaallaahhhhhhh
bugün topik bom boşş
gözün aydın canımmm darısı bizlerin başınaaa
cnm çoook sevindim mahşallh rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat naip etsin bahtı güzel olsun cnmmm bnmm sarısı başımızaaaa
hadi gözün aydın elauğurmaşallah maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin
çok sagolll canım aminnn inşşş allahım herkese versnnnn
oohhh iyi yapmışsın tatlım. bende napim gittim geldim. makarna yapcam akşama :) bide salata oohh mis yeter işte :))) kız patır patır hamişler dökülüyor maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?