- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.521
aminnn tatlımmm cok sagol allahım sanada nasip etsin tümm isteyenlerin muradını versin insallaaaahhh
inaşşallh cnm bnmde 2 gün var hiç bir belirtim yok adetime bakalımm nasip.. rabbim belki o muhteşem hediyeyi bnada nasip etmiştir. tez zmnda sağlıklı ve hayırlısı ile inşallah..
gözün aydın canım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim... hamilesin canım :) nekadar süredir deniyorsunuz?
inaşşallh cnm bnmde 2 gün var hiç bir belirtim yok adetime bakalımm nasip.. rabbim belki o muhteşem hediyeyi bnada nasip etmiştir. tez zmnda sağlıklı ve hayırlısı ile inşallah..
anladım canımmm herseyin hayırlısı inşallah hamişsindirrrrsaol canım inş hamileyimdir daha dr görünmedim kan tahlili yaptırdım sadece adet gecikmesi olmadı ya icim rahat değil o yüzden inş yarın dr görüneceğim bakalım 8 aydır deniyorduk canım
amin canım cok sagol allahım isteyen herkese nasip etsinnnn yaa cok güzel bir duygu heyecandan elim titrio yazamıyorummm
Canım ya benim de 2 gün var reglime. Regl olacakmış gibi karnım ağrımaya başladı ama
Canım ya benim de 2 gün var reglime. Regl olacakmış gibi karnım ağrımaya başladı ama
evet yaaaaaa yanıoruz hahahahhahahbu arada napıonuz la qarılar...yanıyorum ben burda menapozlu qarılar gibi....oyyyyyyyyyy bacağım bacağıma değmesin istiyorum...
bu arada napıonuz la qarılar...yanıyorum ben burda menapozlu qarılar gibi....oyyyyyyyyyy bacağım bacağıma değmesin istiyorum...
kızlar benim reglime 30 gün var...ama midem bulanıyor iştahım çok açık hamilemiyim
Neden, kötü bir anlamı mı var? Benim ve oğlumun isimlerinden türetilmiş bir isim benim için anlamı böyle...kemre nickinin anlamını biliyormusun canımcım...
bnm göğüslerim şiş ama acımıyor kasık ağrım yok adet olckmışım hissi de yok ayyy inşllhh yaa kısmet geçmeden idrar testi yapmıcam ama..
kızlar benim reglime 30 gün var...ama midem bulanıyor iştahım çok açık hamilemiyim
inşallahh hamişsindir kuzuum
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
Neden, kötü bir anlamı mı var? Benim ve oğlumun isimlerinden türetilmiş bir isim benim için anlamı böyle...
Ben de yapmamak için kendimi zor tutuyrum canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?