kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar bugünlük cıkıyorumm yarındaaa sizlerin güzel haberlerini alırızzz insallaaahhh öpüyorummmmmmmmmmm hepiniziiiiiiiiiiiii

inaşşallh cnm bnmde 2 gün var hiç bir belirtim yok adetime bakalımm nasip.. rabbim belki o muhteşem hediyeyi bnada nasip etmiştir. tez zmnda sağlıklı ve hayırlısı ile inşallah..

cok sagol canım benimde belirtim yoktu halada yok inş hamilesindirrrr öpüyorummm bugün lük cıkıyorummm

gözün aydın canım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim... hamilesin canım :) nekadar süredir deniyorsunuz?

saol canım inş hamileyimdir daha dr görünmedim kan tahlili yaptırdım sadece adet gecikmesi olmadı ya icim rahat değil o yüzden inş yarın dr görüneceğim bakalım 8 aydır deniyorduk canım

inaşşallh cnm bnmde 2 gün var hiç bir belirtim yok adetime bakalımm nasip.. rabbim belki o muhteşem hediyeyi bnada nasip etmiştir. tez zmnda sağlıklı ve hayırlısı ile inşallah..

Canım ya benim de 2 gün var reglime. Regl olacakmış gibi karnım ağrımaya başladı ama

saol canım inş hamileyimdir daha dr görünmedim kan tahlili yaptırdım sadece adet gecikmesi olmadı ya icim rahat değil o yüzden inş yarın dr görüneceğim bakalım 8 aydır deniyorduk canım
anladım canımmm herseyin hayırlısı inşallah hamişsindirrrr

kemre nickinin anlamını biliyormusun canımcım...
Neden, kötü bir anlamı mı var? Benim ve oğlumun isimlerinden türetilmiş bir isim benim için anlamı böyle...

bnm göğüslerim şiş ama acımıyor kasık ağrım yok adet olckmışım hissi de yok ayyy inşllhh yaa kısmet geçmeden idrar testi yapmıcam ama..

Ben de yapmamak için kendimi zor tutuyrum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…