- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.541
allahh seni yaaaaaa :) hahahhhhahahahhahben trabzonluyum vede bizdeki adı kibarca söylemem gerekirse hayvan gübresidirde...görünce şaşırdım
angel'ı kaybettik güneş çarpmasındannnn ötürüüüü
allahh seni yaaaaaa :) hahahhhhahahahhah
hep sendeen ötürü ..sendennn ötürü....siltakçıyı hayatımıza soktun sonra pisikolocim bosulduhauhauhaua
:) hahahha aynen yaaaaaaaaaaaahahahahaha kızım hayatın formülünü buldum size tak çıkar sil tekrardan takkkk daha ne istiyonnnnnn yaşamıyomuşuz biz karı olarak bugüne kadarrrrr
hahahahaha kızım hayatın formülünü buldum size tak çıkar sil tekrardan takkkk daha ne istiyonnnnnn yaşamıyomuşuz biz karı olarak bugüne kadarrrrr
oofff sil tak siltak:)ben bunu duyunca insanlığımdan şüphe ettim ne diyon senhauhauahauha
ben bunu duyunca insanlığımdan şüphe ettim ne diyon senhauhauahauha
Kizlar gece gündüz yiyesim var yahuuuuuuuuuu
aynen bende kafayı yicem spor yapiorum ama verdiğim enerjinin 10 katını geri alıyorum ooofffaynennnn bı de sıcak iştah keser derler bence can sıkıntısı evde olmakkkk nedennnnnnnn:2::2::2:
bencede alınacak bişey yok! alınmamıştır zatenya kemre arkadaşımız bana darıldımı gücendimi anlamadım...bunda gücenecek ne varki...ben onun şahsına birşey söylemedim eğer alındıysada...seçtiği nicki görünce çok şaşırdım ...hepsi bu
aynen bende kafayı yicem spor yapiorum ama verdiğim enerjinin 10 katını geri alıyorum ooofff
işte şimdiden kopuşşşşşşşşşşşşşşkızlar benim reglime 30 gün var...ama midem bulanıyor iştahım çok açık hamilemiyim
kız adamın ne suçu varr hahahahhhaha :)aynen bendee zaten sadece 2 kılo vermısımmm 1 ayda hoca berbat dediiii bide kociş 4 kılo verınce anammmmm bir oldular zaten bızımkınde hoca soyledıgınden betı bı hava bı havabak sınır yaptım şimdi o bi eve gelsin yolacam saçını başını
aynennnn bı de sıcak iştah keser derler bence can sıkıntısı evde olmakkkk nedennnnnnnn:2::2::2:
aynen bende kafayı yicem spor yapiorum ama verdiğim enerjinin 10 katını geri alıyorum ooofff
işte şimdiden kopuşşşşşşşşşşşşşşruhen hamilelik başlamış maşallah Allah tamamına erdirsin angel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?