kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ben de yapmamak için kendimi zor tutuyrum canım...[/QUOTE]

al bndende o kadr amaa tutuyorumm tek kırmızı görmek istemiyorum.. gerçkten emn olmk istiyorum şöyle adetimimn üzerinden 9 ay 10 gün geçip çocuğu elime alıncaya kadar hahahah

bencede alınacak bişey yok! alınmamıştır zaten

ya kemre arkadaşımız bana darıldımı gücendimi anlamadım...bunda gücenecek ne varki...ben onun şahsına birşey söylemedim eğer alındıysada...seçtiği nicki görünce çok şaşırdım ...hepsi bu

aynen bende kafayı yicem spor yapiorum ama verdiğim enerjinin 10 katını geri alıyorum ooofff

aynen bendee zaten sadece 2 kılo vermısımmm 1 ayda hoca berbat dediiii bide kociş 4 kılo verınce anammmmm bir oldular zaten bızımkınde hoca soyledıgınden betı bı hava bı havabak sınır yaptım şimdi o bi eve gelsin yolacam saçını başını

kız adamın ne suçu varr hahahahhhaha :)

aynennnn bı de sıcak iştah keser derler bence can sıkıntısı evde olmakkkk nedennnnnnnn:2::2::2:

aynen bende kafayı yicem spor yapiorum ama verdiğim enerjinin 10 katını geri alıyorum ooofff

Heee yavvv evde olunca yalniz insan evde ne var ne yoksa kapisina dadanip kandirarak yiyor onu

lennnnn angelim ne kemresini kacirttin

19 haziran batım yaa kan testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) hoohhooyyttttttt umudum yok ama napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…