- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.561
kız adamın ne suçu varr hahahahhhaha :)
yaw kemre die bi arkadaş geld...bende nickiinn anlamını bilionmu dedim bilmiomuş...Heee yavvv evde olunca yalniz insan evde ne var ne yoksa kapisina dadanip kandirarak yiyor onu
lennnnn angelim ne kemresini kacirttin
işte şimdiden kopuşşşşşşşşşşşşşşruhen hamilelik başlamış maşallah Allah tamamına erdirsin angel
19 haziran batım yaa kan testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) hoohhooyyttttttt umudum yok ama napim
yaw kemre die bi arkadaş geld...bende nickiinn anlamını bilionmu dedim bilmiomuş...
suuuuus o tehlikeli kelimeyi kullanmaaageyik oldu şimdi aramızda zaten ben 4 kilo vermısım konu ıle alakasız bı durumda bıel soyluyo bızımkiii
meyve yiyorumm kendımı zor tutuyorum abur cubur bısıler yememek içinnn
offff şimdi aile boyu cips olaydııııı açaydımmm kollarımı gitmeee diyeydimmmmmmm oyyyyy oyyyyyyy
ayy ben bugün palicam yaaa tava böregi yaptim adama 1 dilim kaldı hahahaha ama napim sıkıntıdan yiyorumgeyik oldu şimdi aramızda zaten ben 4 kilo vermısım konu ıle alakasız bı durumda bıel soyluyo bızımkiii
meyve yiyorumm kendımı zor tutuyorum abur cubur bısıler yememek içinnn
offff şimdi aile boyu cips olaydııııı açaydımmm kollarımı gitmeee diyeydimmmmmmm oyyyyy oyyyyyyy
suuuuus o tehlikeli kelimeyi kullanmaaadünden razıyım yemeye zaten
al bendende o kadar canim
eger yine 28 günde olacak olursam benimde 20 haziranda gelmemeli
len sen millete ismin hayvan sidigi dersen tabi kacarlar
yaaa offfff aklıma geldi şimdiiiiiiiii
ayyy kız canımmmmmmm turşu istedi ne olcak şimdi üühhhhhüüüüsalata yesene...yoğurtlu falan ...yada limonlu canın nasıl isterse...valla canım turşu istiyor...ama yemicem...tuzu kesicem yavaştan...sonra selülitlerim gidicek
salata yesene...yoğurtlu falan ...yada limonlu canın nasıl isterse...valla canım turşu istiyor...ama yemicem...tuzu kesicem yavaştan...sonra selülitlerim gidicek
sana mı bana mıııııı????canım sebze yemeği salata yiyorum zatennn ama canım onları yimak istemiyooooooooo
neyseeee bırakalım şu yemek muhabbetini bana bişeyler oluyorrrrrr
ayy ben bugün palicam yaaa tava böregi yaptim adama 1 dilim kaldı hahahaha ama napim sıkıntıdan yiyorumcips olsada yerim hehee açım ben aççç :)
gideriyor bebegim ben hayvan gibi yiyorum ama zumba yapıyorum plates yapıyorum selülit yok :)en güzeli su içmek içiniz....samba zomba yapan arkadaşım selülit gideriyormu bu zamazingo
gelimde yapim tatlım :))) onuda yerim ama :)hahahhahoha lannnnnn sen benden de abartmısın olayııııı
gızzzzzz gel bize bi tava da bizde yiyekkk hahahahaahah
gideriyor bebegim ben hayvan gibi yiyorum ama zumba yapıyorum plates yapıyorum selülit yok :)
çok keyifli acayip kalori yaktırıo :)biyendim bende yarın zumba yapacam yürüyüşten sonra...yani kardiyo 35 dk...sonra zumbaaaa rumba da rumba rumbaaaaaaaa
gelimde yapim tatlım :))) onuda yerim ama :)hahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?