- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.581
hareketli spor :) youtube yaz tatlım çıkıo müziği hareketli .vede ona göre harketleri var kalori harcatıo :) hemde keyifliolsunnn biz de iki tava yaparık biri senin biri benimmmmmm
bu zamba mıdır zumba mıdır ne zımbırtıysa o ne laaaaa:44::44:
hahahhahahhah aynen yaaa olan bize oluyor :)hahahahahhahanca zaten vucut pazarlasınlar...yok çıtır ( meme focus) yok bilmemne anası babasıda izliyor ..birde diyorki sen beni ne zannediyorsun...zannetmeye mahalmi bıraktın bacı
SEN&BEN dondurma reklamından nefret ediyorum yaa oofffcanım dondurma istiyorr
SEN&BEN dondurma reklamından nefret ediyorum yaa oofffcanım dondurma istiyorr
çabuk su içofff gecen gunn kuzenımın esı bızı kahvaltıya davet etmıstı tatlı nıyetıne kazandıbı aromalı dondurma yidikkkk anammmm süpperdiiii tam benım damak tadımmmmm
ya ne oldu bana boyle regl de değilim emmeeeee ne bı yeme hissiiiii
ne yaptınız gız bana çabbuk söyleyinnnnnnn
çabuk su iç2 büyük bardak mideni doldur...
hemen içiyomm bacım sız de bu arada bugun ne gıysemı acın çabbukkkkkk karının göğüslerı agzına gırecek ıyyyyyyyyyyy
hemen içiyomm bacım sız de bu arada bugun ne gıysemı acın çabbukkkkkk karının göğüslerı agzına gırecek ıyyyyyyyyyyy
bende yayın gitti ...adam ne güzel söylemişti birine sen bunu anca kocanın yanında giyersin...adam düşün modacı ya...kızlar mal gibi döksün etlerini ortaya...adamda sizden çok edep var...
ayyy allahım yaaa onasıl bi tip :))pardon yanlış yamısımmm dizine değcekkkk
Laaaaa ben bu zumbayi kendim eskiden evde yapiyodum zati ama zumba olmasini bilerek degil kendi kendime yapiyodum,bak görüyonuzmu dansimi calmislar birde adini zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koymuslar,vay firsatci hirsizlar vay
ayy hatırladım o kızı çok ağlamıstı manyagtı zaten o deliiii iç çamasırı gıy gel ıyıydı valla o kadının gıydıgı kıyafetı ben kocıse gıymem lannnnn
bugunku kadın bembeyaz acmıssssss goguslerıııı bı de bu kıyafetı herkes tasıyamaz dıyo yaaa allahım ıslah et ne dıyımmmm kesın bekardır buuu
gecen akşam taksımde bı kız bı erkek yuruyolar kız resmen kıcına kadar acmıs mını etek gıymıs eşim dıyokı sımdı buna erkekler laf atınca erkekler mı suclu dedım yavrumm kız da suc yok onun elını tutup gezdıren bılmem neyin succ
düzgün adam zaten yanında gezdirmez onu pehhh :)taksimde öyle bir tipi yanında dolaştıranın amacı zaten bellidir...bir iki kullanıp atacak onun işine namuslusu mu gelir allah aşkına...kızda suç ...namuslu olsaymış
düzgün adam zaten yanında gezdirmez onu pehhh :)
oske bu arada eşinde ensesine bir şepeşilleyi haketmiş laf aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?