kendini bu ay hamile sananlar buraya

olsunnn biz de iki tava yaparık biri senin biri benimmmmmm
bu zamba mıdır zumba mıdır ne zımbırtıysa o ne laaaaa:44::44:
hareketli spor :) youtube yaz tatlım çıkıo müziği hareketli .vede ona göre harketleri var kalori harcatıo :) hemde keyifli

SEN&BEN dondurma reklamından nefret ediyorum yaa oofff canım dondurma istiyorr

offf gecen gunn kuzenımın esı bızı kahvaltıya davet etmıstı tatlı nıyetıne kazandıbı aromalı dondurma yidikkkk anammmm süpperdiiii tam benım damak tadımmmmm
ya ne oldu bana boyle regl de değilim emmeeeee ne bı yeme hissiiiii
ne yaptınız gız bana çabbuk söyleyinnnnnnn

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ayolllllllllllll yeter yavvvvvvvvv nerden actim bu yemek konusunu

bogazima hakim olamadigim gibi klavyemede hakim olamadim veeeeeeeeeeeeeeeeee yemek konusunu ortaya attim,al bana al bana

çabuk su iç 2 büyük bardak mideni doldur...

hemen içiyomm bacım sız de bu arada bugun ne gıysemı acın çabbukkkkkk karının göğüslerı agzına gırecek ıyyyyyyyyyyy

bende yayın gitti ...adam ne güzel söylemişti birine sen bunu anca kocanın yanında giyersin...adam düşün modacı ya...kızlar mal gibi döksün etlerini ortaya...adamda sizden çok edep var...

bende yayın gitti ...adam ne güzel söylemişti birine sen bunu anca kocanın yanında giyersin...adam düşün modacı ya...kızlar mal gibi döksün etlerini ortaya...adamda sizden çok edep var...

ayy hatırladım o kızı çok ağlamıstı manyagtı zaten o deliiii iç çamasırı gıy gel ıyıydı valla o kadının gıydıgı kıyafetı ben kocıse gıymem lannnnn
bugunku kadın bembeyaz acmıssssss goguslerıııı bı de bu kıyafetı herkes tasıyamaz dıyo yaaa allahım ıslah et ne dıyımmmm kesın bekardır buuu
gecen akşam taksımde bı kız bı erkek yuruyolar kız resmen kıcına kadar acmıs mını etek gıymıs eşim dıyokı sımdı buna erkekler laf atınca erkekler mı suclu dedım yavrumm kız da suc yok onun elını tutup gezdıren bılmem neyin succ

Laaaaa ben bu zumbayi kendim eskiden evde yapiyodum zati ama zumba olmasini bilerek degil kendi kendime yapiyodum,bak görüyonuzmu dansimi calmislar birde adini zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koymuslar,vay firsatci hirsizlar vay

Laaaaa ben bu zumbayi kendim eskiden evde yapiyodum zati ama zumba olmasini bilerek degil kendi kendime yapiyodum,bak görüyonuzmu dansimi calmislar birde adini zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koymuslar,vay firsatci hirsizlar vay
hahahhahahaha ayıp etmişler bak şimdiii :)

taksimde öyle bir tipi yanında dolaştıranın amacı zaten bellidir...bir iki kullanıp atacak onun işine namuslusu mu gelir allah aşkına...kızda suç ...namuslu olsaymış

oske bu arada eşinde ensesine bir şepeşilleyi haketmiş laf aramızda

canımm ben de onun gıbı dusunuyorummm kızlar orasını burasını acarsa tecavuzde edılse acımıyorum ben bıraz erkek ruhluyum sanırsam namus onur benım için çok önemli onu yerlere seren de alsın cezasını heçççç de acımam ki o kızı ona ılk gösteren de benım
eşim işi dolayısıyla o kadar cok ınsan tanıyor o kaadr cok ınsanla muhattap oluyor kiii insandan bıkmış herifffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…