- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.601
canımm ben de onun gıbı dusunuyorummm kızlar orasını burasını acarsa tecavuzde edılse acımıyorum ben bıraz erkek ruhluyum sanırsam namus onur benım için çok önemli onu yerlere seren de alsın cezasını heçççç de acımam ki o kızı ona ılk gösteren de benım
eşim işi dolayısıyla o kadar cok ınsan tanıyor o kaadr cok ınsanla muhattap oluyor kiii insandan bıkmış herifffff
yaaaa kızlarrrr size bi şey sorayım şimdiii
kuzenımın haftaya nişanı varrrrr evde olacak ama yengemın anlattıgı kadarıyla sosyetık bır aıleymıs ben henuz tanısmadım
fuşya rengi bı elbıse aldımm altına ayakkabı ne gıysem karar veremıyorum
cok rahatıma duskunum ben converceden baska ayakkabı cok nadırdır gıydıgım topuklu gıysem mılletın uzerıne duserım ben yururken
babet mi gıysem dıyorum soyle sık bısı alacam sanırım evdekı sandaletlerım spor çunkuuuu ne yapsamm karar veremedım yardımcı olun bacınıza renk modelll ha bir de çantaaaa
sacımı da değişik ördürcem ama tamamını çünkü çok sıcak oldu artıkkk buralarrr salık saçla duramıyorummmm
yaaaa kızlarrrr size bi şey sorayım şimdiii
kuzenımın haftaya nişanı varrrrr evde olacak ama yengemın anlattıgı kadarıyla sosyetık bır aıleymıs ben henuz tanısmadım
fuşya rengi bı elbıse aldımm altına ayakkabı ne gıysem karar veremıyorum
cok rahatıma duskunum ben converceden baska ayakkabı cok nadırdır gıydıgım topuklu gıysem mılletın uzerıne duserım ben yururken
babet mi gıysem dıyorum soyle sık bısı alacam sanırım evdekı sandaletlerım spor çunkuuuu ne yapsamm karar veremedım yardımcı olun bacınıza renk modelll ha bir de çantaaaa
sacımı da değişik ördürcem ama tamamını çünkü çok sıcak oldu artıkkk buralarrr salık saçla duramıyorummmm
çok abiye değilse...ben olsam converselerimin ön tarafına taş alıp yapıştırırdım...yada yumurta topuk..hafif önü sivri bir ayakkabıda alabilirsin bence...ben anta olarak bu yüzüklü çantalara takığım bu aralar...
canım çok asırı abıye deil ama normal gunluk de gıymem ben yanıı ki giyenler varrrr şu bana hersey yakısırdaki kızlar gıyer valla alışverıse giderken
ya guzel taslı bı baet alacam cantayla takım yapacam yada topuklu rahat bıse alacam oda nasıl oluyosaaaa amannnnnn bu ne yaaaa kuzen buluyo karıyı ben tasalanıyorummm anasını satayımmmmm ben kendı nısanımda bıle aldıgım ayakkabıyı gıymemıs adamımmm
alacagım ayakkabı o gun gıyılıp kenara atılacagı için de cok paar vermek ıstemıyorummm yarın dısarı cıkcam bı bakayım bakalımmm kocıssss yırtacak benııı dun yazlıkları cıkardım anammmmm koyacak yer yokkk ne olacak benım bu alısverıs manyaklıgımmmm
canım çok asırı abıye deil ama normal gunluk de gıymem ben yanıı ki giyenler varrrr şu bana hersey yakısırdaki kızlar gıyer valla alışverıse giderken
ya guzel taslı bı baet alacam cantayla takım yapacam yada topuklu rahat bıse alacam oda nasıl oluyosaaaa amannnnnn bu ne yaaaa kuzen buluyo karıyı ben tasalanıyorummm anasını satayımmmmm ben kendı nısanımda bıle aldıgım ayakkabıyı gıymemıs adamımmm
alacagım ayakkabı o gun gıyılıp kenara atılacagı için de cok paar vermek ıstemıyorummm yarın dısarı cıkcam bı bakayım bakalımmm kocıssss yırtacak benııı dun yazlıkları cıkardım anammmmm koyacak yer yokkk ne olacak benım bu alısverıs manyaklıgımmmm
ben kaynanama gidiyorum...hepinizi öprüm kuşlar...
ben kaynanama gidiyorum...hepinizi öprüm kuşlar...
ben de optum kusummmm
dur resmı cekeyımmm sızeeee ama nasıl yukleyecemmm
hee ben yuklemeyı bılmıom hatta bılmedıgım ıcın oyle resımler yollayamıom(( kurcalamadım daha sıteyı usengeclıgım vardır bazen boyle
ben de bılmıyorum ki bacımmm hıc yuklemedımmm
o da ıyıı sen cahıl ben senden cahıl desene :))))))))))))))))o zaman bılen bı hatun gelınce sorarız ona :))
ole yapıcizz artıkkk ne ettın gızzz aldın mı soğan yaptın mı yimağını
ole yapıcizz artıkkk ne ettın gızzz aldın mı soğan yaptın mı yimağını
aldım tabı,,sadece kocam olsa patates kızartırım dolma da var zaten ama kayınpederde olunca gecısteremıon:)
aldım sogan sulu kofte yaptım ,,,bıber dolma var salata bıde cacık daha da bıse etmedım tatlı olarakda fırın sutlac,,
daha ne etcen gızımmmm lokantaya döndürmüşün eviii kayınpeder hep sizinlemi kuzum yaaaa
anammm tabı buyuklere yemek olacak onların tabırıyle bı kaç kap
hee bızımle ,,,,alısdım artık 2.5 yıl oldu geldıgınde 1.5 aylık evlıydım ama sorun degıl artık gercı basta da hıc bıse demedım esıme buyursun gelsın ıcerde oda var nasıl olsa dedım ,,,ya baska gıdecek yerı de yok tmm daıre var orda kıracı oturuo ,,karısı yok kızı yok,kaynım desen esınden bosandı ,,eee sonucta kayın pederde calısı ısten gelcek,,kıyafetler yıkancak ne bılım boyle seyler ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?