- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.621
ben trabzonluyum vede bizdeki adı kibarca söylemem gerekirse hayvan gübresidirde...görünce şaşırdım
Ben de Trabzonluyum ama böyle birşey duymadım yöresel size has birşey sanırım. Benim ismim k harfiyle başlıyor oğlumun ismi de emre oldu kemre :) :)
yuhh o kemre degıl kebre dogrusu :))))
Hamile kaldığını öğrenen bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Rabbim hepinizi sağsağlim bebişlerinize kavuştursun. Çok sevindim sizin adınıza... öpüyorum hepinizi............ :)
yaaaa kızlarrrr size bi şey sorayım şimdiii
kuzenımın haftaya nişanı varrrrr evde olacak ama yengemın anlattıgı kadarıyla sosyetık bır aıleymıs ben henuz tanısmadım
fuşya rengi bı elbıse aldımm altına ayakkabı ne gıysem karar veremıyorum
cok rahatıma duskunum ben converceden baska ayakkabı cok nadırdır gıydıgım topuklu gıysem mılletın uzerıne duserım ben yururken
babet mi gıysem dıyorum soyle sık bısı alacam sanırım evdekı sandaletlerım spor çunkuuuu ne yapsamm karar veremedım yardımcı olun bacınıza renk modelll ha bir de çantaaaa
sacımı da değişik ördürcem ama tamamını çünkü çok sıcak oldu artıkkk buralarrr salık saçla duramıyorummmm
günaydın kızlar sizlere bişi danısıcam dün hamileliğimi ögrendim cok sevindim ama biri kursagımda bıraktı kafam karıstı.gece uyuyamadım yemek yiyemedim.ben pek bir belirti yasamadım demiştim ya gebelikle alakalı dün duyanlardan biri tlfonda bana dedi ki belirti yasamayanlar arasında bebegın gelişimi durmus kalbi atmayan cok oluyo ondan belirti yasamayabişiyorlar dedi cok moralim bozuldu
günaydın kızlar sizlere bişi danısıcam dün hamileliğimi ögrendim cok sevindim ama biri kursagımda bıraktı kafam karıstı.gece uyuyamadım yemek yiyemedim.ben pek bir belirti yasamadım demiştim ya gebelikle alakalı dün duyanlardan biri tlfonda bana dedi ki belirti yasamayanlar arasında bebegın gelişimi durmus kalbi atmayan cok oluyo ondan belirti yasamayabişiyorlar dedi cok moralim bozuldu
e yuh ne insanlar var yaa gerçekten çok düşüncesizler. canım belirti yaşamadan hamile kalan nice insan var hangisinin çocuğunun gelişimi durmuş Allah aşkına. hamile kadınlara böyle şeyler söylenmesin. sende bu tür şeyleri takma hiç kafana. git doktorunla konuş o rahatlatsın seni
günaydın hamişler anne adayları :)kızlar yarın benim için büyük gün bebişimi görmeye gidicem ve inşallah görürüm onu şimdiden çok seviyorum :)
kız günaydın öyle geriiiii insanlardan uzak dur ne alakası var daha yeni bebeğin bazı belirtiler olur şuan kalbi bile yok yani ki kalbi durmuş olsun ne saçma.herkes belirti mi yaşıyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?