kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben trabzonluyum vede bizdeki adı kibarca söylemem gerekirse hayvan gübresidirde...görünce şaşırdım

Ben de Trabzonluyum ama böyle birşey duymadım yöresel size has birşey sanırım. Benim ismim k harfiyle başlıyor oğlumun ismi de emre oldu kemre :) :)

gece kuşu olarak geldim ama kimseciklerr kalmamış bugün benim için dua eden tüm arkadaslarıma tşk ederim Allah razı olsun hande duan yapıldı şeker

Slm kizlar naber? Bayadir giremedim. Yeni hamislerimiz varmi? Benimde bugün yumurtaliklarim agriyo ama neden bilmiyorum adetime daha 15 gün var

Slm kizlar naber? Bayadir giremedim. Yeni hamislerimiz varmi? Benimde bugün yumurtaliklarim agriyo ama neden bilmiyorum adetime daha 15 gün var

günaydın hamişler anne adayları :)kızlar yarın benim için büyük gün bebişimi görmeye gidicem ve inşallah görürüm onu şimdiden çok seviyorum :)

Hamile kaldığını öğrenen bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Rabbim hepinizi sağsağlim bebişlerinize kavuştursun. Çok sevindim sizin adınıza... öpüyorum hepinizi............ :)

Hamile kaldığını öğrenen bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Rabbim hepinizi sağsağlim bebişlerinize kavuştursun. Çok sevindim sizin adınıza... öpüyorum hepinizi............ :)

sağol canım benim darısı başına inşallah.kimse ümitsiz kalmasın bebiş için rabbim nasip ediyo ben 17 ay sonra kavuştum rabbim sağ salim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah.eminim buradaki herkes kavuşacak meleğine.her gün biri hamile olduğunu öğreniyo ve bu ümir verici

günaydın kızlar sizlere bişi danısıcam dün hamileliğimi ögrendim cok sevindim ama biri kursagımda bıraktı kafam karıstı.gece uyuyamadım yemek yiyemedim.ben pek bir belirti yasamadım demiştim ya gebelikle alakalı dün duyanlardan biri tlfonda bana dedi ki belirti yasamayanlar arasında bebegın gelişimi durmus kalbi atmayan cok oluyo ondan belirti yasamayabişiyorlar dedi cok moralim bozuldu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bacılar

fuşya rengin altına dore yada gri parlak ayakkabılar çok güzel duruyor şeker. hem şık hem zarif çok güzel ayakkabılar var. onlardan birini seçersin sen

kız günaydın öyle geriiiii insanlardan uzak dur ne alakası var daha yeni bebeğin bazı belirtiler olur şuan kalbi bile yok yani ki kalbi durmuş olsun ne saçma.herkes belirti mi yaşıyo sanki

e yuh ne insanlar var yaa gerçekten çok düşüncesizler. canım belirti yaşamadan hamile kalan nice insan var hangisinin çocuğunun gelişimi durmuş Allah aşkına. hamile kadınlara böyle şeyler söylenmesin. sende bu tür şeyleri takma hiç kafana. git doktorunla konuş o rahatlatsın seni

sabah sabah bana söylenmiş gibi sinirlendin ben onları gebertirim ya sadece kıskançlık yaptıkları başka birşey değil sanki anam beni belirtilerle doğurdu uyuz insanlar uzak dur kızım onlardan hayır gelmez kem gözlü salaklar aaaa asabımı bozdular ha

hıc canını sıkma sen daha yenı ögrenmıssın,belırtıler bundan sonra baslıyacak zaten..ilk ay genelde belırtı yasamayanlarda cogunlukta..dun kuzenıme sordum ona sadece herseyın kokusu tuhaf gelmıs baska belırtı olmamıs..yanı herkesınkı bır olmuyor..bulantılarda zaten hemen baslamıyormus hıııc kafanı bulandırma canım..o zaten henuz kan pıhtısı durumundadır

ARKADAŞLAR YASİN LİSTESİNDE OLUP DA TOPİKTE GÖREMEDİĞİMİZ ARKADAŞLARDAN GÖZÜNÜZE ÇARPANLARI SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ?
EĞER GELMEYECEKLERSE LİSTEDEN ÇIKARILACAKLARI BELİRLEYELİM.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mfm[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekbora[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mood
rüzgargülü
[/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD]Gamze[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
hnd_smt
gülgüzeli
[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kız günaydın öyle geriiiii insanlardan uzak dur ne alakası var daha yeni bebeğin bazı belirtiler olur şuan kalbi bile yok yani ki kalbi durmuş olsun ne saçma.herkes belirti mi yaşıyo sanki

bende öyle düsündüm aslında sizin gibi canım ama bu kişi kadın dogumcuda calısıyorrr ondan moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…