- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.641
günaydın tatlımbüyük gün bugün demek. sev onu annesi çok sev
hıc canını sıkma sen daha yenı ögrenmıssın,belırtıler bundan sonra baslıyacak zaten..ilk ay genelde belırtı yasamayanlarda cogunlukta..dun kuzenıme sordum ona sadece herseyın kokusu tuhaf gelmıs baska belırtı olmamıs..yanı herkesınkı bır olmuyor..bulantılarda zaten hemen baslamıyormus hıııc kafanı bulandırma canım..o zaten henuz kan pıhtısı durumundadır
e yuh ne insanlar var yaa gerçekten çok düşüncesizler. canım belirti yaşamadan hamile kalan nice insan var hangisinin çocuğunun gelişimi durmuş Allah aşkına. hamile kadınlara böyle şeyler söylenmesin. sende bu tür şeyleri takma hiç kafana. git doktorunla konuş o rahatlatsın seni
sagoluuuunnnnn kızlaaaarrrrr içimiiii rahatlattınızzzzz gercektennnnn
onun doğurttuklarından da hayır gelmezbende öyle düsündüm aslında sizin gibi canım ama bu kişi kadın dogumcuda calısıyorrr ondan moralim bozuldu
burda belki yüz yüze gelmemiş cok iyi tanımıyoruz birbirimizi ama inanın cogu zaman yakınlarımdan daha güzel sözler duyuyorum sizden hepinze cooooooooookkkkk tesekkkürrrr ediyorummmmmmmmm allah gönlünüzde kini versinnn insallahhhhhhh
onun doğurttuklarından da hayır gelmezkız boşver mantığına tükürem onun.hiç bi bok olamamış o moralini bozma öyle saçma şey mi olur yaw :) la millet 4 aylık hamile oluyo bi gidiyo doktora şoklarda o nasıl oluyo niye durmamış o çocuğun kalbi :)
kız güldürdün beni allah ta seni güldürsünnişte bende tecrübesizim ya ilk gebelğim kafamı bulandırdı bide akrabayızzz yani.olumsuz düsünse bile dememesi gerek belkide
aminn canım .çünkü aramızda art niyetli kimse yok olsa millet birbiri için yasin okur mu.allahım dualarımızı kabul etsin inşallah amin.
burda belki yüz yüze gelmemiş cok iyi tanımıyoruz birbirimizi ama inanın cogu zaman yakınlarımdan daha güzel sözler duyuyorum sizden hepinze cooooooooookkkkk tesekkkürrrr ediyorummmmmmmmm allah gönlünüzde kini versinnn insallahhhhhhh
çunku hepımız aynı sebepten burdayız ve bırbırımıze destek olmalıyız..hem dısarda tek kısının yorumundan etkılenırken burda bırsuru hemcınsımız var,sorunlara daha mantıklı cevaplar bulabılıyoruz böylece..kımse kımseyı kıskanmıyor,cekememezlıgı yok..dolayısıyla herkes samımı ve dogru sekılde yardımcı oluyor..bende burayı cok sevıyorum..her sırrımı paylaştıgım tek yer burası
o annesinin bitanesi olacak şimdiden çok değerli benim için yerken onun için yiyorum onun için uyuyorum :) allahım sizlerede nasip etsin amin.
ekleyelim tatlım bi hamilemiz daha var maşallahGunaydin, merys rica etsem beni de iki listeye de eklermisin??
bat: 17 haziran 2012
12 haziran kan tahlili yaptirdim Beta-HCG sonucu : 14.91 POZITIF
iki tane listemiz var canım biri yasin okuma listemiz. birbirimize yasin okuyoruz. diğeri de bat tarihine göre listemiz.heyecanla bat günlerini bekliyoruz.kızlar bide bu liste olayı ne?günlerdir kendi heyecanıma kapıldım anlayamadım bide benim özelden mesaj hakkım yok henüz
bizde seni seviyoruz millan nerelerdesin kaç gündür pek yoktunçunku hepımız aynı sebepten burdayız ve bırbırımıze destek olmalıyız..hem dısarda tek kısının yorumundan etkılenırken burda bırsuru hemcınsımız var,sorunlara daha mantıklı cevaplar bulabılıyoruz böylece..kımse kımseyı kıskanmıyor,cekememezlıgı yok..dolayısıyla herkes samımı ve dogru sekılde yardımcı oluyor..bende burayı cok sevıyorum..her sırrımı paylaştıgım tek yer burası
ne gelirse akrabadan gelir bende anladım bunu ve uzak duruyorum ana baba kardeş koca başka kimse yok :) benimde ilk hemileliğim heyecanlıyım da ama köt düşünceye yer yok :)
gunaydinlar olsun bacilarrrrrrrrrrr rabbim tum bacilarima hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahhhhh...biz geldik
gunaydın guzel anne ve bebişigunaydinlar olsun bacilarrrrrrrrrrr rabbim tum bacilarima hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahhhhh...biz geldik
kızlar bide bu liste olayı ne?günlerdir kendi heyecanıma kapıldım anlayamadım bide benim özelden mesaj hakkım yok henüz
günaydın tatlım bebişler nasılgunaydinlar olsun bacilarrrrrrrrrrr rabbim tum bacilarima hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahhhhh...biz geldik
oyy maşallah maşallah
ekleyelim tatlım bi hamilemiz daha var maşallah
iki tane listemiz var canım biri yasin okuma listemiz. birbirimize yasin okuyoruz. diğeri de bat tarihine göre listemiz.heyecanla bat günlerini bekliyoruz.
bizde seni seviyoruz millan nerelerdesin kaç gündür pek yoktun
işte buduriyi düşünelim iyi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?