kendini bu ay hamile sananlar buraya

sagolun gunaydinn kiz milanim nereleerdesin yaw ozledik seni yoksun ortalikta eri belli oluo valla birde bizim gebedas dimeh nerelerde ? bu arada bacim bbisin dem digeri aliniyo bebisler de hepimiz iyiyiz cok sukur kahvali ediyok babamiz siki tembihledi zaten etmese lavaboa boyumun olcusunu aliyom

ikizler var orada :) annesinin yavrucukları oyy sen şimdi 3 kişilik mi yemek yicen :)

kuzular dün attardan hamilelikte göbek çatlağı olmasın diye yağ karışımı sprey aldım çok ta değil 15 tl.sizde alın başlayın şimdiden ki göbek basen kalça kısmına sürün çatlak olmasın.

kız bende dımehı sorcaktım..salı gırdıgımde onu göremedım,gecmıse baktım yıne yoktu..bugun gırdım ılk dımeh yazmısmı dıye baktım yıne yok..allah allah noldu acaba? inşallah ınternetınde sorun vardır sadece..sumısalınıde merak edıyordum neysekı o dun gırmıs...anaaa herkes kaybolup kaybolup görunuyor neyse benım daha işim yok dısarıda oyuzden artık burdayım..
yemeyınce bulantı daha cok artıyor dımı..demek kılo almanın sırrı buymus bulandıkca yıyecen,bulandıkca yıyecen..
burda ne yazdın bacım 10 kez okudum sıfreyı cozemedım 'bu arada bacim bbisin dem digeri aliniyo bebisler de'

ayyy bana cok azim olcak gibi ama burda aktar nerde.... ama eczaneye falan orayim diyorum burdakiler guzelliklerine cok duskun mutlaka vardir krm losyon veya yagi doktoruma danisip kullanirim

bu arada doymuyolar aksama kada yiyom yimeten yoruluyom ama hala yetmiyo kizanlara

kiz ben tam yaziyo ama gonderiyom harfler yok bizim afacanlar harlerine yiyomus zaar

kız sen harbı ıkızlere mı hamılesın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl becerdın bunu,bı tasla ıkı kus

selam kızlar güzel anne ve anne adayları nasılsınız bakalım... kpss ye çok az kaldı ben bu ara onla meşgulüm.. benim için dua edin olur mu canlarım

ikizler var orada :) annesinin yavrucukları oyy sen şimdi 3 kişilik mi yemek yicen :)

abooooo muzmut ikize mi hamile

hey gidi hey mayısda tutturabilseydim muzmutla aynıydı benim de bat ım allah sağ salim kucağına almak nasip etsin bebişlerini muzmut..

tabii diğer hamile annişlerimise de

canııııımmmmm hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin, bosver sen onu, bazı insanlar var ki belirti yasamadan bebek doguruyorlar.bence durumun gayet normal sıkıntı yapma benim arkadasımnında oyle oldu suan 4 ayllık hamile kalbi de atıyor:))

kiz ben tam yaziyo ama gonderiyom harfler yok bizim afacanlar harlerine yiyomus zaar

bak sımdı anladım..kızım ben bılmıyordumkı bebıslerın orda oldugunu,anaaaaaaaaa bılsem öyle dermıydım..dıger bebıs alınmasın yerım onu beennnnnn

cok haklısın herkesin ortak paylasımları var ve tek bişey için burdayız yardımcı olmak birbirimizee bende evdeki yaptıgım testi ilk burda paylastımm annnemler bile bilmiyordu
elaagür soruyolar bazen neden kimseye söylemiycen hamile kalınca diye,,hatta senmi sormuştun hatırlamadım...işte böyle dengesiz akrabalar yüzünden..yakınlık dereceni bilmiyorum ama hamilelik belirtileri yoksa kalbi atmıyodur diyen arkadaşına söyle 7 8 belki 6.haftada falan atıyo kalp..senin daha yeni günün geçmişti diye biliyorum..4.haftada kalp olayı belli olmuyor...o akraban da muhteşem ultrason hissiyatlı kenafir gözlerini kendisine saklasın....ha ama şu var belirtilerin başlar kusarsın bulanırsın 8 9 haftalıksındr ama birden geçerse bunlar o zaman doktoruna gidersin ama benim belirtilerim bulantılrım 5.haftada başlamıştı bulantım yani...kimide hiç etkilenmiyor...ama böyle negatif insanlarla bişeyini paylaşma canım

kenafir lafına bittimmmm

elaa o akrabana sorsana bir..bende her adet öncesi mide bulantısı uyku hali geliyor..kendimi hamile sanıyorum...benim hakkımda ne düşünüyormuş ...uzaktan bir baksın bana

eczanelerde de oluyo kuzum malum en çok sana lazım olacak o göbiş çok büyür anası :)

biz gellddddddddiiiiiiiiiiikkkkkkkkk

neee sızmı geldınız..kızım sendemı coklu gebelık yasıyosun yoksa..laa 2-3 gun gırmedık sıteye herkes cıfter cıfter hamıle kalmıs gundem ne cabuk degısıyor,ben hala aynıyım..1 hafta gırmesem demek dogurcanız

ARKADAŞLAR MFM VE SONRASINDAKİ ARKADAŞLAR TOPİKTE AKTİF OLMADIKLARI İÇİN LİSTEDEN ÇIKARIYORUZ.DAHA SONRA LİSTEYE EKLENMEK İSTERLERSE SEVE SEVE EKLERİZ.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
hnd_smt
gülgüzeli
[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

elaa o akrabana sorsana bir..bende her adet öncesi mide bulantısı uyku hali geliyor..kendimi hamile sanıyorum...benim hakkımda ne düşünüyormuş ...uzaktan bir baksın bana

ben söyleyim sana uzaktan sana 3 vakte kadar bi gebelik görünüyo kız bu gidişle seni ben gebe bırakıcam gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…