- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.661
gunaydın guzel anne ve bebişi
o lıstenın ust kısmı yasın okuma lıstesı..bırbırımıze sırayla ogun kıme okuncaksa topluca yasın okuyoruz..hamıleyse kolay gebelık gecırsın..degılse tez zamanda yavrusu olsun dıye..ikinci liste ıse bat lıstesı..herkes adet olacagı tarıhı yazdırıyor..kımler hamıle cıkcak görcez
sagolun gunaydinn kiz milanim nereleerdesin yaw ozledik seni yoksun ortalikta eri belli oluo valla birde bizim gebedas dimeh nerelerde ?bu arada bacim bbisin dem digeri aliniyo bebisler de hepimiz iyiyiz cok sukur kahvali ediyok babamiz siki tembihledi zaten etmese lavaboa boyumun olcusunu aliyom
sagolun gunaydinn kiz milanim nereleerdesin yaw ozledik seni yoksun ortalikta eri belli oluo valla birde bizim gebedas dimeh nerelerde ?bu arada bacim bbisin dem digeri aliniyo bebisler de hepimiz iyiyiz cok sukur kahvali ediyok babamiz siki tembihledi zaten etmese lavaboa boyumun olcusunu aliyom
ikizler var orada :) annesinin yavrucukları oyy sen şimdi 3 kişilik mi yemek yicen :)
kuzular dün attardan hamilelikte göbek çatlağı olmasın diye yağ karışımı sprey aldım çok ta değil 15 tl.sizde alın başlayın şimdiden ki göbek basen kalça kısmına sürün çatlak olmasın.
kız bende dımehı sorcaktım..salı gırdıgımde onu göremedım,gecmıse baktım yıne yoktu..bugun gırdım ılk dımeh yazmısmı dıye baktım yıne yok..allah allah noldu acaba? inşallah ınternetınde sorun vardır sadece..sumısalınıde merak edıyordum neysekı o dun gırmıs...anaaa herkes kaybolup kaybolup görunuyorneyse benım daha işim yok dısarıda oyuzden artık burdayım..
yemeyınce bulantı daha cok artıyor dımı..demek kılo almanın sırrı buymusbulandıkca yıyecen,bulandıkca yıyecen..
burda ne yazdın bacım 10 kez okudum sıfreyı cozemedım 'bu arada bacim bbisin dem digeri aliniyo bebisler de'
ayyy bana cok azim olcak gibi ama burda aktar nerde.... ama eczaneye falan orayim diyorum burdakiler guzelliklerine cok duskun mutlaka vardir krm losyon veya yagi doktoruma danisip kullanirim
bu arada doymuyolar aksama kada yiyom yimeten yoruluyom ama hala yetmiyo kizanlara
ikizler var orada :) annesinin yavrucukları oyy sen şimdi 3 kişilik mi yemek yicen :)
günaydın kızlar sizlere bişi danısıcam dün hamileliğimi ögrendim cok sevindim ama biri kursagımda bıraktı kafam karıstı.gece uyuyamadım yemek yiyemedim.ben pek bir belirti yasamadım demiştim ya gebelikle alakalı dün duyanlardan biri tlfonda bana dedi ki belirti yasamayanlar arasında bebegın gelişimi durmus kalbi atmayan cok oluyo ondan belirti yasamayabişiyorlar dedi cok moralim bozuldu
kiz ben tam yaziyo ama gonderiyom harfler yok bizim afacanlar harlerine yiyomus zaar
elaagür soruyolar bazen neden kimseye söylemiycen hamile kalınca diye,,hatta senmi sormuştun hatırlamadım...işte böyle dengesiz akrabalar yüzünden..yakınlık dereceni bilmiyorum ama hamilelik belirtileri yoksa kalbi atmıyodur diyen arkadaşına söyle 7 8 belki 6.haftada falan atıyo kalp..senin daha yeni günün geçmişti diye biliyorum..4.haftada kalp olayı belli olmuyor...o akraban da muhteşem ultrason hissiyatlı kenafir gözlerini kendisine saklasın....ha ama şu var belirtilerin başlar kusarsın bulanırsın 8 9 haftalıksındr ama birden geçerse bunlar o zaman doktoruna gidersin ama benim belirtilerim bulantılrım 5.haftada başlamıştı bulantım yani...kimide hiç etkilenmiyor...ama böyle negatif insanlarla bişeyini paylaşma canımcok haklısın herkesin ortak paylasımları var ve tek bişey için burdayız yardımcı olmak birbirimizee bende evdeki yaptıgım testi ilk burda paylastımm annnemler bile bilmiyordu
elaagür soruyolar bazen neden kimseye söylemiycen hamile kalınca diye,,hatta senmi sormuştun hatırlamadım...işte böyle dengesiz akrabalar yüzünden..yakınlık dereceni bilmiyorum ama hamilelik belirtileri yoksa kalbi atmıyodur diyen arkadaşına söyle 7 8 belki 6.haftada falan atıyo kalp..senin daha yeni günün geçmişti diye biliyorum..4.haftada kalp olayı belli olmuyor...o akraban da muhteşem ultrason hissiyatlı kenafir gözlerini kendisine saklasın....ha ama şu var belirtilerin başlar kusarsın bulanırsın 8 9 haftalıksındr ama birden geçerse bunlar o zaman doktoruna gidersin ama benim belirtilerim bulantılrım 5.haftada başlamıştı bulantım yani...kimide hiç etkilenmiyor...ama böyle negatif insanlarla bişeyini paylaşma canım
eczanelerde de oluyo kuzum malum en çok sana lazım olacak o göbiş çok büyür anası :)ayyy bana cok azim olcak gibi ama burda aktar nerde.... ama eczaneye falan orayim diyorum burdakiler guzelliklerine cok duskun mutlaka vardir krm losyon veya yagi doktoruma danisip kullanirim
bu arada doymuyolar aksama kada yiyom yimeten yoruluyom ama hala yetmiyo kizanlara
neee sızmı geldınız..kızım sendemı coklu gebelık yasıyosun yoksa..laa 2-3 gun gırmedık sıteye herkes cıfter cıfter hamıle kalmısgundem ne cabuk degısıyor,ben hala aynıyım..1 hafta gırmesem demek dogurcanız
biz gellddddddddiiiiiiiiiiikkkkkkkkk
elaa o akrabana sorsana bir..bende her adet öncesi mide bulantısı uyku hali geliyor..kendimi hamile sanıyorum...benim hakkımda ne düşünüyormuş ...uzaktan bir baksın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?