kendini bu ay hamile sananlar buraya

uzay cagin da yasiyoz hesey isik hizinda bak simdi kac kisi ayni anda isinlandi sayfaya

kızlar kocamı uyandırmaya gıdıyorum,duş alıp gıdene kadar 1 saat gecer..11 bucukta burdayım

maşallah o kadar çok hamilemiz var ki anca listeden takip edebiliyorum Aman Rabbim artırsın

ye annesi yeee ama fazla abartma şimdiden son aylarda kilo alımı daha hızlanıyor kilo doğumu zorlaştırıyor canım dikkat et

kızlar ben kaynanatöre gidiyorum...yine yine yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne gelişmelerim var anlatsammmm varyaaa....

anlat angel anlat

bende diyom bu bebislerin biri kocamdan biri sizden galiba kizlar
ilahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

eczanelerde de oluyo kuzum malum en çok sana lazım olacak o göbiş çok büyür anası :)
kızlar ilk 2 3 ay vaseline nin cocoa butter kremi var o yeterli olabilir...sonrasında lierac kremini kullanırsın eczanede satılıyo ...ama illaki çatlak olursa hamilelik bitince lierac jel alırsanız o kesin geçiriyor diye okudum..sadece beyaz çatlaklara faydası yok..mor ve kırmızı yani yeni oluşan çatlakları geçiriyomuş...
bunları netten daha ucuza bulabilirsinz

kiz gercekten ihtiyac iki kati oluyomus yoksa ben normalde yemek yemeyi sevmem bile zaten canim hic bisey istemiyo zorla zorla yutuyorum ama simdi kalsiyum demir ve proteine cok ihtiyacimiz var zaten bi yarim saat yemiyim midem kaziniyo ve bulanti esliginde ogure ogure lavaboyu kucakliyom angel anlamadan gettii baciii gelsin anlatir

sağol canım unutursam yine sorarım sana :) badem yağıda iyiymiş benim aldığımda yağ karışımı aman dikkat etmek lazım hamilelikte sonra kalıcı oluyo

Kizlar yani bugun ecem5885'e mi yasin okumamiz gerekiyor. Belirli saatte mi okuyorsunuz?? Yoksa ben $imdi vaktim varken okuyayim mi??:44:

kızlarr yaa çatlayacağımm merktaan geçen aya göre 13 ü idi adet tarihim ama bn önceden hep 30 -32 arası olduğum için 16 sı baz alıyorum tarihimi ama hiç bir belirtim yokk yook yook sanki adet olmuyacağım bu ay. yinede bekliyorum 16sını bakalımm göğüslerim şiş ama acımıyor adet öncesinde başlayan karındaki baskı yokk. ayyy ayy hadi bnde gebe olayımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…