- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.681
neee sızmı geldınız..kızım sendemı coklu gebelık yasıyosun yoksa..laa 2-3 gun gırmedık sıteye herkes cıfter cıfter hamıle kalmısgundem ne cabuk degısıyor,ben hala aynıyım..1 hafta gırmesem demek dogurcanız
ben söyleyim sana uzaktan sana 3 vakte kadar bi gebelik görünüyokız bu gidişle seni ben gebe bırakıcam gör bak
duşa boş girmesin su ağlar kuzumkızlar kocamı uyandırmaya gıdıyorum,duş alıp gıdene kadar 1 saat gecer..11 bucukta burdayım
ben söyleyim sana uzaktan sana 3 vakte kadar bi gebelik görünüyokız bu gidişle seni ben gebe bırakıcam gör bak
ay inşallah inşallahsaol zuzuuuuuuuuuuumm pardon zuzularımmmmm
bende diyom bu bebislerin biri kocamdan biri sizden galiba kizlar
çıkmam ben burdanrica ederim şeker :) buraya giren hamile kalmadan çıkamaz hatta kalsa bile çıkamaz benim gibidaha bebişlere isim düşünücez yaaa :)
kızlar ben kaynanatöre gidiyorum...yine yine yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeene gelişmelerim var anlatsammmm varyaaa....
maşallah o kadar çok hamilemiz var ki anca listeden takip edebiliyorumneee sızmı geldınız..kızım sendemı coklu gebelık yasıyosun yoksa..laa 2-3 gun gırmedık sıteye herkes cıfter cıfter hamıle kalmısgundem ne cabuk degısıyor,ben hala aynıyım..1 hafta gırmesem demek dogurcanız
ye annesi yeee ama fazla abartma şimdidenayyy bana cok azim olcak gibi ama burda aktar nerde.... ama eczaneye falan orayim diyorum burdakiler guzelliklerine cok duskun mutlaka vardir krm losyon veya yagi doktoruma danisip kullanirim
bu arada doymuyolar aksama kada yiyom yimeten yoruluyom ama hala yetmiyo kizanlara
kızlar ben kaynanatöre gidiyorum...yine yine yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeene gelişmelerim var anlatsammmm varyaaa....
ilahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende diyom bu bebislerin biri kocamdan biri sizden galiba kizlar
kızlar ilk 2 3 ay vaseline nin cocoa butter kremi var o yeterli olabilir...sonrasında lierac kremini kullanırsın eczanede satılıyo ...ama illaki çatlak olursa hamilelik bitince lierac jel alırsanız o kesin geçiriyor diye okudum..sadece beyaz çatlaklara faydası yok..mor ve kırmızı yani yeni oluşan çatlakları geçiriyomuş...eczanelerde de oluyo kuzum malum en çok sana lazım olacak o göbiş çok büyür anası :)
maşallah o kadar çok hamilemiz var ki anca listeden takip edebiliyorumAman Rabbim artırsın
ye annesi yeee ama fazla abartma şimdidenson aylarda kilo alımı daha hızlanıyor kilo doğumu zorlaştırıyor canım dikkat et
anlat angel anlat
ilahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar ilk 2 3 ay vaseline nin cocoa butter kremi var o yeterli olabilir...sonrasında lierac kremini kullanırsın eczanede satılıyo ...ama illaki çatlak olursa hamilelik bitince lierac jel alırsanız o kesin geçiriyor diye okudum..sadece beyaz çatlaklara faydası yok..mor ve kırmızı yani yeni oluşan çatlakları geçiriyomuş...
bunları netten daha ucuza bulabilirsinz
teşekkürler dünürüm hepimizinki inşallah...ben hamile kalmaktan çok kalınca bidaha düşük yaşamaktan korkuyorum....rabbim yanımızda olsun ona emanetiz ne diyeyimecemcim yasinini okudum Rabbim kabul eylesin kucağını bebişle doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?