kendini bu ay hamile sananlar buraya

sağol canım unutursam yine sorarım sana :) badem yağıda iyiymiş benim aldığımda yağ karışımı aman dikkat etmek lazım hamilelikte sonra kalıcı oluyo
canım benim zaten birazcık çatlak patlaklarım olduğundan bakmştm bu konuya..şöyle söylym eğer çatlağa yatkınsan yağ havuzunda kalsanda o çatlaklar olacak..ama doğumdan sonra lierac jel kullanıp faydasını gören olmuş...hamilelikte kullanınca cilt emiyo ya bebişe zarar olmasın diye hamilelik sonrası diyorum ben...birde badem yağı tüylenme yapar diye korkuyorum ben..

ye annesileri yeee şifa olsun kuzucuklara
Kizlar yani bugun ecem5885'e mi yasin okumamiz gerekiyor. Belirli saatte mi okuyorsunuz?? Yoksa ben $imdi vaktim varken okuyayim mi??:44:
o gün içinde okumak yeterli canım. boş vaktin varken oku bence. belli bir saatimiz yok

anam hnd_sdt hadi bakalım inşallah bi hamiş daha geliyor ne zaman yapacaksın testi

teşekkürler dünürüm hepimizinki inşallah...ben hamile kalmaktan çok kalınca bidaha düşük yaşamaktan korkuyorum....rabbim yanımızda olsun ona emanetiz ne diyeyim
ne demek dünürüm lafı bilem olmaz Rabbim sağlıklı shhatli bebekler nasip etsin hepimize inşallah.ayrıca onlara uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ömürler versin

abooo korktum kız :) inşallah çatlak olmaz vazelinde iyidir aslında bi doktora sorarız artık :)

anam hnd_sdt hadi bakalım inşallah bi hamiş daha geliyor ne zaman yapacaksın testi

cnm valla yapmıyacağım test 16 sıda geçsin bakalımm. bu arada rüyamda serçe yavrusu gördüm eşime tutturuyordum ekmek verdittiriyordum. hayır olsun cnmm hafta sonu kırmızlar gelmezse hemen yapacağım testimi..

canım serçe yavrusu bebek demekmiş bende rüyamda görmüştüm ve 3 gün sonra testte hamile olduğumu ğrendim :) darısı başına yapsana test kuzum nasıl durcan 16sına kadar zaten normal adet tarihini geçmişsin

offffffffffffffff kızlar ya moralim yerlerde sabah bi uyandım kahverengili kırmızılı kan var 19unda adet olmam gerekiodu azöncede baktım birazdaha kan gelmiş hastalandımmı yoksa yerleşme kanaması olabilirmi yerleşme kanamasının çokluğu kişiden kişiye değişirmi uf yaaaa

günaydin hatunlarrrrrrrrrrrrr kimin ruhu daha hamile acaba
burda herkes hamile

hayırlı haberlerini bekliyourz inşallah

günaydın canımm bedeninm hamile olsada ruhumda da var yani hala :)

Dün annemle tel,de görüstük ve 6-7 ay önce evlenen kuzenim 4 aylik

dedim amaaaaaaaaaaaaaaan ne anlatiyon bana

dedim niye olmuyor benim bebegim diyor hayirlisini iste,daha dur hele hemen ümitsizlenme

sanki hic hamile kalmiyacagim,hayal gibi birsey gibi geliyor bana

moralini bozma canım yaa böyle bir hafta erken gelmesi normal mi yani daha önce oldu mu? hem dua edelim yerleşme kanaması olsun hemen koyverme kendini

ayyy kızzz bak yaa kanıma giriyorsunn yaa olmazzz yaa hyal kırıklığı yaşamıyacağım bu sefer bnanneee 16 sı geçsinn bnde 3 gün sonra yapacağım :) peki regln geçince mi yaptın testini.

Canim ya beklemekten baska caren yok desem diyeceksin cok faydali oldun beyazlim

canim bilemiyorum ki olabilirde tabi,siz ne kadardir bebek icin calisiyorsunuz?

bunu anlamak için 1-2 gün bekle canım eğer tam anlamıyla adet olmazsan bi test yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…