- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.721
Canim ya beklemekten baska caren yok desem diyeceksin cok faydali oldun beyazlim
canim bilemiyorum ki olabilirde tabi,siz ne kadardir bebek icin calisiyorsunuz?
ayyy kızzz bak yaa kanıma giriyorsunn yaa olmazzz yaa hyal kırıklığı yaşamıyacağım bu sefer bnanneee 16 sı geçsinn bnde 3 gün sonra yapacağım :) peki regln geçince mi yaptın testini.
bunu anlamak için 1-2 gün bekle canım eğer tam anlamıyla adet olmazsan bi test yaptırırsın
Dün annemle tel,de görüstük ve 6-7 ay önce evlenen kuzenim 4 aylik
dedim amaaaaaaaaaaaaaaan ne anlatiyon bana
dedim niye olmuyor benim bebegim diyor hayirlisini iste,daha dur hele hemen ümitsizlenme
sanki hic hamile kalmiyacagim,hayal gibi birsey gibi geliyor bana
yeniyiz aslında cnmda 2 aydır çalışıoruz ama insanın morali bozuluo
yeniyiz aslında cnmda 2 aydır çalışıoruz ama insanın morali bozuluo
hayaller bir gün gerçek olur canım seni anlayabiliyoum ama ümitsiz olma bu kadar. benim üstüme kuzenler de hamile kaldı hatta 2.ye kalan da ohoo ben senin üstüne 3 ü yaparım diyen de oldu rabbim doğru zamanda veriyo kuzum
varya kızıyorum size 2 ay olmuş deneyeli bu ne umutsuzluk burda 4 senedir bekleyende var toparla kendini.ben 17 ay bekledim kolaymı sanki takma kafana o kadar
yok canım normalde 9-10 gibi oluyorum geçen ay 4 ünde oldum doktor yumurtlama takibi yapıyoduya 2 si gibi olman lazım demişti ben 1 inde yaptım testi çok hafif silik çıkmıştı biliyon.
Dün annemle tel,de görüstük ve 6-7 ay önce evlenen kuzenim 4 aylik
dedim amaaaaaaaaaaaaaaan ne anlatiyon bana
dedim niye olmuyor benim bebegim diyor hayirlisini iste,daha dur hele hemen ümitsizlenme
sanki hic hamile kalmiyacagim,hayal gibi birsey gibi geliyor bana
varya kızıyorum size 2 ay olmuş deneyeli bu ne umutsuzluk burda 4 senedir bekleyende var toparla kendini.ben 17 ay bekledim kolaymı sanki takma kafana o kadar
oyy oyy moral motivasyon gitmiş yine hiç kıyamam.Allahtan ümidimizi kesmeyeceğiz canım dua edip ona yalvaracağız
bak annemlerin komşusu kadın 19 yıllık evli ikisi de 40lı yaşlarındalar.çocukları olmuyor. evliliklerinin ilk yılları tedavi falan görmüşler adamdaymış sıkıntı. bir defa tüp bebek yaptırıyorlar bebek tutmuyor. adamda inat ediyor bir daha davosa gelmem diyor
apartman gününde kadın pasta böreklerin kokusundan tiksiniyor midesi bulanıyor,diğer komşu kadınlar kız sen hamile olmayasın falan diyor gülüyor eğleniyorlar hep beraber. şu an o kadının 1.5 yaşında tosun gibi bi oğlu vartedaviyle bile gelmeyen bebek Allah isteyince ol deyince bak nasıl geldi.
demekki neymiş Allahtan ümidimizi kesmeyeceğiz her bebeğin bi kaderi var, ana rahmine düşme zamanı bile belli. bize düşen sabretmek değil mi canım
Kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum bak agresifim bak kompleksliyim
bak ben pisikopatimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kiz tamam anam tabiki insan istiyor hemen olsun ama heeeeeeeeeeeeeec sen takmamaya calis kafana
bak ben takiyormuyum.............:18::18::18:acaba bu ay oldumu acaba gelecek mi melegim......................
takmıcam ama yarınne yüzsüz şey bu kırmızı ya çok cnmı sıkıo yaa
duşa boş girmesin su ağlar kuzum
kızlarr yaa bir mutluyum bir mutsusuz aslında.. öyle birşeyki mutsuzluğa bile kendimi veremiyorum tam olarak nedensee hep mutlu olup gülesim var. bn gebeliğimden şüphelenip deli gibi mutlu olurken dün kayınpederimin geçirmiş olduğu akciğer ameliyatından sonra tümorün tekrar diğer ciğerde oluştuğunu öğrendimm rabbim sabır eylesin güç versin sizinle paylaşmak istedim. ama dediğim gibii öyle bir piskolojideim ki üzülemiorm içimde garip bi mutluluk var.. hayır olsunn!!!
Hayir ola canim
Allah kayinpederine acil sifalar versin
anam o karisik duygular bendede var
kızlarr yaa bir mutluyum bir mutsusuz aslında.. öyle birşeyki mutsuzluğa bile kendimi veremiyorum tam olarak nedensee hep mutlu olup gülesim var. bn gebeliğimden şüphelenip deli gibi mutlu olurken dün kayınpederimin geçirmiş olduğu akciğer ameliyatından sonra tümorün tekrar diğer ciğerde oluştuğunu öğrendimm rabbim sabır eylesin güç versin sizinle paylaşmak istedim. ama dediğim gibii öyle bir piskolojideim ki üzülemiorm içimde garip bi mutluluk var.. hayır olsunn!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?