kendini bu ay hamile sananlar buraya

ayyy kızzz bak yaa kanıma giriyorsunn yaa olmazzz yaa hyal kırıklığı yaşamıyacağım bu sefer bnanneee 16 sı geçsinn bnde 3 gün sonra yapacağım :) peki regln geçince mi yaptın testini.

yok canım normalde 9-10 gibi oluyorum geçen ay 4 ünde oldum doktor yumurtlama takibi yapıyoduya 2 si gibi olman lazım demişti ben 1 inde yaptım testi çok hafif silik çıkmıştı biliyon.

hayaller bir gün gerçek olur canım seni anlayabiliyoum ama ümitsiz olma bu kadar. benim üstüme kuzenler de hamile kaldı hatta 2.ye kalan da ohoo ben senin üstüne 3 ü yaparım diyen de oldu rabbim doğru zamanda veriyo kuzum

yeniyiz aslında cnmda 2 aydır çalışıoruz ama insanın morali bozuluo

Kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum bak agresifim bak kompleksliyim

bak ben pisikopatimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kiz tamam anam tabiki insan istiyor hemen olsun ama heeeeeeeeeeeeeec sen takmamaya calis kafana

bak ben takiyormuyum.............:18::18::18:acaba bu ay oldumu acaba gelecek mi melegim ......................

yok canım normalde 9-10 gibi oluyorum geçen ay 4 ünde oldum doktor yumurtlama takibi yapıyoduya 2 si gibi olman lazım demişti ben 1 inde yaptım testi çok hafif silik çıkmıştı biliyon.

biliom cnm bnmde geçen ay 20 - 21 olan adetim 16 sında geldi... bu ay tık yok gibii bekliyeceğim hafta sonunuu bn ne olur olmaz diorum.. ama diosun serçe gördüm 3 gün sonra öğrendim gebeyim dedin çk garip bir heyecan kapladı içimii

oyy oyy moral motivasyon gitmiş yine hiç kıyamam.Allahtan ümidimizi kesmeyeceğiz canım dua edip ona yalvaracağız

bak annemlerin komşusu kadın 19 yıllık evli ikisi de 40lı yaşlarındalar.çocukları olmuyor. evliliklerinin ilk yılları tedavi falan görmüşler adamdaymış sıkıntı. bir defa tüp bebek yaptırıyorlar bebek tutmuyor. adamda inat ediyor bir daha davosa gelmem diyor
apartman gününde kadın pasta böreklerin kokusundan tiksiniyor midesi bulanıyor,diğer komşu kadınlar kız sen hamile olmayasın falan diyor gülüyor eğleniyorlar hep beraber. şu an o kadının 1.5 yaşında tosun gibi bi oğlu var tedaviyle bile gelmeyen bebek Allah isteyince ol deyince bak nasıl geldi.

demekki neymiş Allahtan ümidimizi kesmeyeceğiz her bebeğin bi kaderi var, ana rahmine düşme zamanı bile belli. bize düşen sabretmek değil mi canım

varya kızıyorum size 2 ay olmuş deneyeli bu ne umutsuzluk burda 4 senedir bekleyende var toparla kendini.ben 17 ay bekledim kolaymı sanki takma kafana o kadar

napıyım cnm ya ilk gün bi böyle oluorum işte adetim geçsin die beklerken birden kırmızı görünce üzülüorum yarına bişiyim kalmaz

Cok sagolasin canim,evet öyle tabi,Allah isterse olur.....o yüzen zaten cocugu olupta öyle hava atanlara sinir oluyorum

ama hep seytanin vesvelesi yaaa

Allah bizi seytanin serrinden korusun.amin

takmıcam ama yarın ne yüzsüz şey bu kırmızı ya çok cnmı sıkıo yaa

ARKADAŞLAR MFM VE SONRASINDAKİ ARKADAŞLAR TOPİKTE AKTİF OLMADIKLARI İÇİN LİSTEDEN ÇIKARIYORUZ.DAHA SONRA LİSTEYE EKLENMEK İSTERLERSE SEVE SEVE EKLERİZ.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
hnd_smt
gülgüzeli
[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlarr yaa bir mutluyum bir mutsusuz aslında.. öyle birşeyki mutsuzluğa bile kendimi veremiyorum tam olarak nedensee hep mutlu olup gülesim var. bn gebeliğimden şüphelenip deli gibi mutlu olurken dün kayınpederimin geçirmiş olduğu akciğer ameliyatından sonra tümorün tekrar diğer ciğerde oluştuğunu öğrendimm rabbim sabır eylesin güç versin sizinle paylaşmak istedim. ama dediğim gibii öyle bir piskolojideim ki üzülemiorm içimde garip bi mutluluk var.. hayır olsunn!!!

Hayir ola canim

Allah kayinpederine acil sifalar versin

anam o karisik duygular bendede var

çok geçmiş olsun hnd Allah acil şifalar versin kayınpederine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…