kendini bu ay hamile sananlar buraya

rabbim hepimize sağlık versin.. sağlık olmadım mı hiç bir şey olmuyor.. rabbim gebelere ve gebe kalmaya çalışan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kimseye onların acısını üzüntsünü yaşatmasınn AMİNNN

hayırlısı olsun canım hem senın ıcın hem kayınpederın ıcın..hayat bu bı gülüp bi aglıyoruz,hersey kötu gıtsede ıcımızdekı umut olmadan yasanmıyor..çok gecmıs olsun,allahım acıl sıfalar versın kayınpederıne..sende ınsallah bu ayın hamılelerı arasında olursun

selamm kızlarr ben geldim regliye son 2 gün kaldı cok tırsıyorum :18:inşallahh olur Rabbim vermiştir..yoksa bana hastane yolu gözüküyor aşılama için

Kızlar benim bugün bat tarihim gerçi daha önce kanda baktırdım gebelik ama bişi çıkmadı sabahtan beri de gelen birşey yok :) hadi bakalım diyorum :)

Son düzenleme:

inaşşallh cnm sonuçta herşey rabbimden.. umarım rabbim nasip eder bnada. inşallhhh teşekkür ederim herkese..

selamm kızlarr ben geldim regliye son 2 gün kaldı cok tırsıyorum :18:inşallahh olur Rabbim vermiştir..yoksa bana hastane yolu gözüküyor aşılama için

hosgeldıııııın..anaaaaaaaaa benımde 3 gun kalmıs,ben bır hafta vardır dıye tınlamıyordum..ama bı yandanda adet sancısı gelıyor dunden berı,henuz cok erken ama:S noluuur gelmesiiiiiiin kımsenın adetiiiiii

kuzum yaaa

aglama lütfen üzüleme,bak az önce bende yine ümitsizlendim,ama beklemek zorundayiz be canim,

annem diyor ki dün sabirli ol hayirlisi olsun sonucta bir can o , hayirlisi ne zamansa o zaman gelir.

ayyyyyyyyy ne güzelde söyledi yaaaaa

leeeeeeeeeeen hamıleler nere gıttı,onlarada adet sancısı gelmısmıydı onu sorcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18:

heh mımoza sende adet sancısı olmusmuydu,hamıle kaldıgın ılk ay? benım 4 gun onceden adet sancım basladı yaaa:S

aaaaaa kızlar bugün bizim yıldönümümüz 3 yıl oldu evleneli kociş kutlamasa unutmuşum yaa..batı takip ediyorum onu etmiyorum bak bak iyice bebekle kafayı yedigimi gösteriyor sanırım bu durum

heh mımoza sende adet sancısı olmusmuydu,hamıle kaldıgın ılk ay? benım 4 gun onceden adet sancım basladı yaaa:S

oldu kuzum normalde hiç olmazdı bende ona şaşmıştım zaten.adet döneminde daha sık oluyo karın ağrısı ve batmalar kasılmalar.bir hafta öyle sürdü sonra batma şeklinde devam etti :) oluyo yani

millan, gulguzeli34, vs. madem adetinize o kadar az bir zaman var, neden kan tahlili yaptirmiyorsunuz??:44: Ben 5/6 gun kala yaptim kan tahlilini.

bnde çk merk ediorum bu konuyu adete yakın nasıldılar nasıl hissediyorlardı kendilerini..

ben bıtek francescanın böyle oldugunu bılıyorum..sureklı adet sancısı gelıyormus,cebınde pedle dolanıyormus hep oldum olacam dıye..ama doktoru ona demıs a sancı cocugun yerlesme sancısıymıs meger..dıger hamılelerede boyle adet sancısı vuruyormuydu acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

millan, gulguzeli34, vs. madem adetinize o kadar az bir zaman var, neden kan tahlili yaptirmiyorsunuz??:44: Ben 5/6 gun kala yaptim kan tahlilini.

co basit canım her ay oldugu gibi bu ayda hüsrana ugramaktan korkuyoruz ben bu ay gebelik testi bile almadım o kadar tırsıyorum yani:18:

aaaaaa kızlar bugün bizim yıldönümümüz 3 yıl oldu evleneli kociş kutlamasa unutmuşum yaa..batı takip ediyorum onu etmiyorum bak bak iyice bebekle kafayı yedigimi gösteriyor sanırım bu durum

bende kendı dogum gunumu unutmustum buyuzden..dogum gunum oldugunun farkında bıle degıldım o artık benım yumurtlama gunum olmustu

Ya anam benimde bu sogan ve incir kürünü yapali,ama dahada incir küründen beri böyle yumurtlama akintisi geldikten sonra adete kadar cekilmeler oluyor kasiklarda ve yumurtaliklarda:26:

neler oluyor bizeeeeeeeeeeeeeeee yine neler oluyor gülüm neler oluyor bana sana nelerrrrrrrrr oluyorrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…