- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.741
kızlarr yaa bir mutluyum bir mutsusuz aslında.. öyle birşeyki mutsuzluğa bile kendimi veremiyorum tam olarak nedensee hep mutlu olup gülesim var. bn gebeliğimden şüphelenip deli gibi mutlu olurken dün kayınpederimin geçirmiş olduğu akciğer ameliyatından sonra tümorün tekrar diğer ciğerde oluştuğunu öğrendimm rabbim sabır eylesin güç versin sizinle paylaşmak istedim. ama dediğim gibii öyle bir piskolojideim ki üzülemiorm içimde garip bi mutluluk var.. hayır olsunn!!!
hayırlısı olsun canım hem senın ıcın hem kayınpederın ıcın..hayat bu bı gülüp bi aglıyoruz,hersey kötu gıtsede ıcımızdekı umut olmadan yasanmıyor..çok gecmıs olsun,allahım acıl sıfalar versın kayınpederıne..sende ınsallah bu ayın hamılelerı arasında olursun
selamm kızlarr ben geldimregliye son 2 gün kaldı cok tırsıyorum :18:inşallahh olur Rabbim vermiştir..yoksa bana hastane yolu gözüküyor aşılama için
selamm kızlarr ben geldimregliye son 2 gün kaldı cok tırsıyorum :18:inşallahh olur Rabbim vermiştir..yoksa bana hastane yolu gözüküyor aşılama için
Canim sen peki bu 17 ay icinde hic hamile kalabildin mi?
leeeeeeeeeeen hamıleler nere gıttı,onlarada adet sancısı gelmısmıydı onu sorcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18:
şimdi kaldım işte :)
heh mımoza sende adet sancısı olmusmuydu,hamıle kaldıgın ılk ay? benım 4 gun onceden adet sancım basladı yaaa:S
bnde çk merk ediorum bu konuyu adete yakın nasıldılar nasıl hissediyorlardı kendilerini..
millan, gulguzeli34, vs. madem adetinize o kadar az bir zaman var, neden kan tahlili yaptirmiyorsunuz??:44: Ben 5/6 gun kala yaptim kan tahlilini.
aaaaaa kızlar bugün bizim yıldönümümüz 3 yıl oldu evlenelikociş kutlamasa unutmuşum yaa..batı takip ediyorum onu etmiyorum bak bak iyice bebekle kafayı yedigimi gösteriyor sanırım bu durum
heh mımoza sende adet sancısı olmusmuydu,hamıle kaldıgın ılk ay? benım 4 gun onceden adet sancım basladı yaaa:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?