kendini bu ay hamile sananlar buraya

bnmde aksine çk çk ufk bazen gaz sncısı gibi oluor ama adet olacakmışım gibi belirtim yok.

millan, gulguzeli34, vs. madem adetinize o kadar az bir zaman var, neden kan tahlili yaptirmiyorsunuz??:44: Ben 5/6 gun kala yaptim kan tahlilini.

yok canım ben öyle seylere hıc bulaşmam zaten masallah hıc adetımde gecıkmede olmaz..ben hıc ıdrar testı bıle yapmadım..gecıkmeden yapıp umutlarımı kaybedemem bu kadar erken

bende kendı dogum gunumu unutmustum buyuzden..dogum gunum oldugunun farkında bıle degıldım o artık benım yumurtlama gunum olmustu

aynen deli gibi yatıp kalkıp bebek hayalleri kurmaktan gece ble saatlerce düşünmekten akşamdan kalmış gibi hissediyorum kendimi kafam davul gibi

bnmde aksine çk çk ufk bazen gaz sncısı gibi oluor ama adet olacakmışım gibi belirtim yok.

benım bugun yok ama dun gece dakka bası tuvalete gıttım kontrole,bu kadar erken olması cok canımı sıktı..kesın adet olcam yaaaa:S allahtan bugun yok o sancı

ben bu ay ıkıncı kez sogan kurune basladım 10 gun yapmam gerekıyordu ama 3.gunu ben hamıleyım dıye bı hıs gectı ıcımden ve sogan kürünü bıraktım o an
bıde bu sogan kuru bana kılo aldıracak yaaa..ac karna ıcılmesı gerekıyor ya..onu ıcıyorum yarım saat zor beklıyorum ıyıce mıdemde yalnız kalsın dıye..sonra yemeklere saldırıyorum..bak bıraktım saldırma huyumda gectı ama sen bırakma,sogan kürü ıyıdır,bıdahakı ay aynen devam etcem bende

benım bugun yok ama dun gece dakka bası tuvalete gıttım kontrole,bu kadar erken olması cok canımı sıktı..kesın adet olcam yaaaa:S allahtan bugun yok o sancı

valla cnm öncedende dediğim gibi geçen aya ( nedense 1 hfta önce oldum. ) göre 1 gün geçen reglim genel olrak 30 -32 devam reglime göre bekliyorum 16sını akla kara hafta sonu belli olacak rabbimin izni ile inşallhh.. ama bu ay inşallh hayal kırıklığı yaşamayız kıslarr inşallh kim bnm gbe olduğumu hissediosa yazsın sizden güç alayım kızlar.

belirtilerin öyle bence vardır birşey de olmazsa üzülme olurmu

valla bana kalsa kesın hamıleyım bu ayaha bak dememle kasıgıma sancı gırmeye basladı artık dugmeye basıp kasık sancımı baslatıyorum

Canim ben 2-3 ay önce yapmistim sogan kürünü ama sadece 4-5 gün is gücten dolayi saatlerini tutamiyordum

ben yemeğe çıkar kızlar sonra görüşürük inşallah hadi kalın sağlıcakla

bide fazla kaynatmayın gelince okumaktan yoruluyorum

kızlar dun yasın okuyamamamıstım..sımdı hande ve hatıceye okumaya gıdıyorum,gelırım yarım saate

kızlar benimde sag tarafımda kasıkta batma var sürekli ..belime de bugün agrı girdi.. akıntı var.. gögüslerde bişey yok.. başımda dönüyo..kasıkta batma bu kadar cok olmazdı bende o yüzden şüpheleniyorum bu aydan diger aylardan şüphelendigimden daha fazla

o batmalar umut vaadediyo takibe devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…