- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.761
oldu kuzum normalde hiç olmazdı bende ona şaşmıştım zaten.adet döneminde daha sık oluyo karın ağrısı ve batmalar kasılmalar.bir hafta öyle sürdü sonra batma şeklinde devam etti :) oluyo yani
ben bıtek francescanın böyle oldugunu bılıyorum..sureklı adet sancısı gelıyormus,cebınde pedle dolanıyormus hep oldum olacam dıye..ama doktoru ona demıs a sancı cocugun yerlesme sancısıymıs meger..dıger hamılelerede boyle adet sancısı vuruyormuydu acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
millan, gulguzeli34, vs. madem adetinize o kadar az bir zaman var, neden kan tahlili yaptirmiyorsunuz??:44: Ben 5/6 gun kala yaptim kan tahlilini.
bende kendı dogum gunumu unutmustum buyuzden..dogum gunum oldugunun farkında bıle degıldım o artık benım yumurtlama gunum olmustu
bnmde aksine çk çk ufk bazen gaz sncısı gibi oluor ama adet olacakmışım gibi belirtim yok.
benım bugun yok ama dun gece dakka bası tuvalete gıttım kontrole,bu kadar erken olması cok canımı sıktı..kesın adet olcam yaaaa:S allahtan bugun yok o sancı
Ya anam benimde bu sogan ve incir kürünü yapali,ama dahada incir küründen beri böyle yumurtlama akintisi geldikten sonra adete kadar cekilmeler oluyor kasiklarda ve yumurtaliklarda:26:
neler oluyor bizeeeeeeeeeeeeeeee yine neler oluyor gülüm neler oluyor bana sana nelerrrrrrrrr oluyorrrrrrrrrrrrr
benım bugun yok ama dun gece dakka bası tuvalete gıttım kontrole,bu kadar erken olması cok canımı sıktı..kesın adet olcam yaaaa:S allahtan bugun yok o sancı
inşallahh regli olmazsında güzel haberler verirsin milancım bizlere
valla cnm öncedende dediğim gibi geçen aya ( nedense 1 hfta önce oldum. ) göre 1 gün geçen reglim genel olrak 30 -32 devam reglime göre bekliyorum 16sını akla kara hafta sonu belli olacak rabbimin izni ile inşallhh.. ama bu ay inşallh hayal kırıklığı yaşamayız kıslarr inşallh kim bnm gbe olduğumu hissediosa yazsın sizden güç alayım kızlar.
valla cnm öncedende dediğim gibi geçen aya ( nedense 1 hfta önce oldum. ) göre 1 gün geçen reglim genel olrak 30 -32 devam reglime göre bekliyorum 16sını akla kara hafta sonu belli olacak rabbimin izni ile inşallhh.. ama bu ay inşallh hayal kırıklığı yaşamayız kıslarr inşallh kim bnm gbe olduğumu hissediosa yazsın sizden güç alayım kızlar.
millan, gulguzeli34, vs. madem adetinize o kadar az bir zaman var, neden kan tahlili yaptirmiyorsunuz??:44: Ben 5/6 gun kala yaptim kan tahlilini.
valla bana kalsa kesın hamıleyım bu ayaha bak dememle kasıgıma sancı gırmeye basladı artık dugmeye basıp kasık sancımı baslatıyorum
ben bu ay ıkıncı kez sogan kurune basladım 10 gun yapmam gerekıyordu ama 3.gunu ben hamıleyım dıye bı hıs gectı ıcımden ve sogan kürünü bıraktım o an
bıde bu sogan kuru bana kılo aldıracak yaaa..ac karna ıcılmesı gerekıyor ya..onu ıcıyorum yarım saat zor beklıyorum ıyıce mıdemde yalnız kalsın dıye..sonra yemeklere saldırıyorum..bak bıraktım saldırma huyumda gectıama sen bırakma,sogan kürü ıyıdır,bıdahakı ay aynen devam etcem bende
tamammmmbelirtilerin öyle bence vardır birşey de olmazsa üzülme olurmu
tamammmm
kızlar benimde sag tarafımda kasıkta batma var sürekli ..belime de bugün agrı girdi.. akıntı var.. gögüslerde bişey yok.. başımda dönüyo..kasıkta batma bu kadar cok olmazdı bende o yüzden şüpheleniyorum bu aydan diger aylardan şüphelendigimden daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?