kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Ginaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

var mi yokmu diye düsünmekten:76:

kızlar bazılarınız sormuş adete yakın hamileykende sancı oluyomuydu diye...dimehe de yazmıştım..benimki ucunda duruyodu sanki bi hoplasam zıplasam çıkıcaktı o derece..aynı adet krampları devamdı...ayrıca adet günüm geçince göğsüm acıdı..ya ama belirtilere takılmayın kırmızı gelmesin yeter...
birde bugün benim doğum günüm..
ama çokta öenmli gelmiyor bana..duamda bugün..ama ben doğum günüm falan değilde bugün eşimin mahkemesi vardı işiyle alakalı ona takılıyorum..ben bu ay bebek konusundada rahattım çünkü bi kaç ay sonrasıda olur okulum için iyide olur..ama aklımdaki bu mahkemydi..dün tansiyonum düşmüş bayılcaktm nerdeyse..eşimde stresli bana belli etmek istemesede ani çıkışları oluyo normalde öyle olmadığını ve bu mahkeme stresi olduğundan pek bişey diyemiyorum...hayırlısı olsun hakkımızda,,yüreğim ağzımda bekliyorum,,dua edin olurmu kızlar....çok ihtiyacım var,,bugünkü stresim bitsin kaç aydır uğraşıyoruz,çok üzüldük,,çok yıprandık

Cnm konu ne bilmiyorum ama sıkıntı için Fetih suresini ve inşirah suresini oku bol bol..RAbbim sıkıntılarınızı biliyor ferahlık verir inş..Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ..Bi de eşin mahkemeye gittimi bilmiyoruum ya EVVel çeksin girene kadar ..bi işi hayırla başlatıp hayırla bitirir inş..Ayrıca iki rekat nafile namaz kılıp dua et güzel bi abdestle...

İşte bebek bebek diye koşturuyoz ama bi yandan herkesin ayrı sıkıntıları var ..RAbbim muvaffak eylesin..

Bu arada doğum gününde kutlu olsun cnm..Kalan ömrün geçen ömründen hayırLı geçsin inş..

inşllah herşey yolunda gider canım gerçekten çok üzücü fazla yıpratmayın birbirinizi bunlar geçer de kalp kırınlığı kalır.

Kıslar bu sıcakta klavye bile kullanılmio ellerim ter içinde yaaa ..Elhamdülillah bu ne sıcak Yarabbi üstüm yapış yapış oldu..

Acaba oruçluyken duş alınır mı yaa :18: bi su dökünüp çıksam ... Şu ayşegüL hocam olaydı iyiydi : )

Kıslar bu sıcakta ekşın da olmaz hee iğğğ yapış yapışş

kışında soğuk oluo sık banyo yapmaya üşenioz nolcak bizim bu halimiz

Kıslar bu sıcakta ekşın da olmaz hee iğğğ yapış yapışş

kışında soğuk oluo sık banyo yapmaya üşenioz nolcak bizim bu halimiz

eslem aynen yaaa..kışın banyo yapmak zor,yazın sıcakta o iş zor..ama benım kocam sıcakta yapmayı sevdıgı ıcın tam onun havası artık,ben perışan oldum:S

orucluyken dus alınır..su yutma yeter

ecem dogum gunun kutlu olsun canım benım..inşallah bu yaşın ugurlu gelır sana..
bu arada yasınler okunmustur kıızlar

Aslında kişisel temizlik yapmam lazım adetime 3 gün kaldı önceden hallediyim şunları diyom ama yok anam bu sıcakta onlarda olmaz

Aslında kişisel temizlik yapmam lazım adetime 3 gün kaldı önceden hallediyim şunları diyom ama yok anam bu sıcakta onlarda olmaz

bu sıcakta onlardan kurtulmakta sorun..ama kurtulmazsan onlar daha cok terletır:)))) eslem bana bı cevap ver yaaaa..senın her bu sıcakta su olur bu olmaz yorumuna bıse yazıyoz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…