- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.781
o batmalar umut vaadediyotakibe devam
ayy inşallahh mimozacım bebişimdendir o batmalar
kızlar dun yasın okuyamamamıstım..sımdı hande ve hatıceye okumaya gıdıyorum,gelırım yarım saate
kızlar bazılarınız sormuş adete yakın hamileykende sancı oluyomuydu diye...dimehe de yazmıştım..benimki ucunda duruyodu sanki bi hoplasam zıplasam çıkıcaktı o derece..aynı adet krampları devamdı...ayrıca adet günüm geçince göğsüm acıdı..ya ama belirtilere takılmayın kırmızı gelmesin yeter...
birde bugün benim doğum günüm..
ama çokta öenmli gelmiyor bana..duamda bugün..ama ben doğum günüm falan değilde bugün eşimin mahkemesi vardı işiyle alakalı ona takılıyorum..ben bu ay bebek konusundada rahattım çünkü bi kaç ay sonrasıda olur okulum için iyide olur..ama aklımdaki bu mahkemydi..dün tansiyonum düşmüş bayılcaktm nerdeyse..eşimde stresli bana belli etmek istemesede ani çıkışları oluyo normalde öyle olmadığını ve bu mahkeme stresi olduğundan pek bişey diyemiyorum...hayırlısı olsun hakkımızda,,yüreğim ağzımda bekliyorum,,dua edin olurmu kızlar....çok ihtiyacım var,,bugünkü stresim bitsin kaç aydır uğraşıyoruz,çok üzüldük,,çok yıprandık
kızlar bazılarınız sormuş adete yakın hamileykende sancı oluyomuydu diye...dimehe de yazmıştım..benimki ucunda duruyodu sanki bi hoplasam zıplasam çıkıcaktı o derece..aynı adet krampları devamdı...ayrıca adet günüm geçince göğsüm acıdı..ya ama belirtilere takılmayın kırmızı gelmesin yeter...
birde bugün benim doğum günüm..
ama çokta öenmli gelmiyor bana..duamda bugün..ama ben doğum günüm falan değilde bugün eşimin mahkemesi vardı işiyle alakalı ona takılıyorum..ben bu ay bebek konusundada rahattım çünkü bi kaç ay sonrasıda olur okulum için iyide olur..ama aklımdaki bu mahkemydi..dün tansiyonum düşmüş bayılcaktm nerdeyse..eşimde stresli bana belli etmek istemesede ani çıkışları oluyo normalde öyle olmadığını ve bu mahkeme stresi olduğundan pek bişey diyemiyorum...hayırlısı olsun hakkımızda,,yüreğim ağzımda bekliyorum,,dua edin olurmu kızlar....çok ihtiyacım var,,bugünkü stresim bitsin kaç aydır uğraşıyoruz,çok üzüldük,,çok yıprandık
bu üzülmemiş halin mi belki hamilesin ne üzüyon bebişi kıss :) dur daha kırmızı kart yiyene kadar umut var
aynn cnm kırmızı kart yememek için dua ediorummm
kızlar bu yasin okuma listesinden bende istiyorum özelden msj hakkım yokkkkk
Kıslar bu sıcakta ekşın da olmaz hee iğğğ yapış yapışş
kışında soğuk oluo sık banyo yapmaya üşenioz nolcak bizim bu halimiz
Meryem geLince yazar seni ..
Kıslar bu sıcakta ekşın da olmaz hee iğğğ yapış yapışş
kışında soğuk oluo sık banyo yapmaya üşenioz nolcak bizim bu halimiz
Aslında kişisel temizlik yapmam lazım adetime 3 gün kaldı önceden hallediyim şunları diyom ama yok anam bu sıcakta onlarda olmaz
bize hiç sorun değil canım her türlü yaparız ekşını :)
Aslında kişisel temizlik yapmam lazım adetime 3 gün kaldı önceden hallediyim şunları diyom ama yok anam bu sıcakta onlarda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?