- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.801
Kıslar bu sıcakta ekşın da olmaz hee iğğğ yapış yapışş
kışında soğuk oluo sık banyo yapmaya üşenioz nolcak bizim bu halimiz
Cnm bu kadar kendini bağlamasaydın ne zaman bat ? oLursan çok üzülürsün sonra..
Vodafone Kırmızı selim gibi olduk anasını satayım yaaa
bu sıcakta onlardan kurtulmakta sorun..ama kurtulmazsan onlar daha cok terletır:)))) eslem bana bı cevap ver yaaaa..senın her bu sıcakta su olur bu olmaz yorumuna bıse yazıyoz burda
Kıs seni hamilelikte durduramadı dimi sapıkk hatunn seniii
Aslında kişisel temizlik yapmam lazım adetime 3 gün kaldı önceden hallediyim şunları diyom ama yok anam bu sıcakta onlarda olmaz
cnm geçen ayı baz alırsam 1 gün geçti üzerinden ama hiç düzensiz değildir reglim 30 - 32 dir. bn o yüzden 16 sı dorum batım ama hiç belirtim yok bilior musun.. nys bekliom 16sını yani..
tatlım benimde belirtim yoktu haada yok dün kan tahlili yaptırdım haaamiiileyimmm
sıcakta tahriş oluyo canım ağda falan zor :) hem oruçlu değilmisin kıl tüy düşünüyon :)
kışın sıcak tutuoda yazın terletir dime
noldu yavru derdin ne söyle gündaşına bakimm belirtin mi var yoksa kıs
aynen canım çok sıkıntılı bir durum Allah'tan benim evim serin oluyor. Hala yorgan örtüyoruz siz anlayın artık nasıl serin olduğunu :) kışın sıcak yazın soğuk bizim ev :)
ne zmn yptrdın tahlilini reglin gecikince mi??
bıde hep merak etmısımdır bu survıvora katılan kızlar (ünlü olmayanlar) bugune kadar kım katıldıysa..bunların hepsımı lazerlı epılasyonla bu kıllardan tamamen kurtulmuslarda orda aylarca kılsız duruyolar..bız olsak ormana dönerız hemde ınadına 1 haftada
Ewt yaa bende o konuyu merak etmiştim birine sorulmuştu hatta magazinde izlemiştim ..İşte kıl tüy sorunlarınızı nasıl hallediceksiniz dieye de..Kadın ay orda açlıktan aklıma gelen en son şey o olacak diye kıvırmıştı..ya onu hade lazer falan hallederler de ..bunların hiç mi tuvaleti gelmio özellikle büyük tuvaletleri nasıl mıçıyorlar kısuyurken hiç mi gaz kaçırmiolar iğğ rezillik
gundaşım bı sıkıntım yok cok sukur..ama ben senın yazdıklarına cevap verıyom sen benı hıc sallamıyoooon
önce evde test yaptım reglime 2 gün kala silik cızgi cıktı sonra reglm 2 gün gectkten sonra dün kan tahlili yaptırdım hamileyim
hee cevrelerı hep poktur onlarınpopolarınıda sılemezler dötlerınde hep bıkını,bunlar adette görmuyordur kesın ben 2 gun sacımı yıkamıyım çöp karıstıran adamlara benzıyorum onlar aylarca sampuan görmeyen kafayla son derece cool görunuyorlar..
bizim dava temmuza ertelenmiş hayırlısı bakalımhee cevrelerı hep poktur onlarınpopolarınıda sılemezler dötlerınde hep bıkını,bunlar adette görmuyordur kesın ben 2 gun sacımı yıkamıyım çöp karıstıran adamlara benzıyorum onlar aylarca sampuan görmeyen kafayla son derece cool görunuyorlar..
mahşallh ne güzell hımm o zmn bn hafta sonu kırmızılar gelmez ise alayım heemn bir test alayım.
kokuolardır lan bunlarher yeri bok götürüodur ayrı taharet de almiodur bunlarr iğğ
kıs sorma bende 3 gün saçımı yıkamasam başliom kaşınmaya bitli gibi
bunlarda oyüzden saçlarını hep yapıştırıp topluolardı heralde..ama yinede mümkün değil yaa yalan dolan hepsii yoksa pis kokularından yan yana yatamazlardı onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?