kendini bu ay hamile sananlar buraya

Kıslar bu sıcakta ekşın da olmaz hee iğğğ yapış yapışş

kışında soğuk oluo sık banyo yapmaya üşenioz nolcak bizim bu halimiz

aynen canım çok sıkıntılı bir durum Allah'tan benim evim serin oluyor. Hala yorgan örtüyoruz siz anlayın artık nasıl serin olduğunu :) kışın sıcak yazın soğuk bizim ev :)

Cnm bu kadar kendini bağlamasaydın ne zaman bat ? oLursan çok üzülürsün sonra..

Vodafone Kırmızı selim gibi olduk anasını satayım yaaa

cnm geçen ayı baz alırsam 1 gün geçti üzerinden ama hiç düzensiz değildir reglim 30 - 32 dir. bn o yüzden 16 sı dorum batım ama hiç belirtim yok bilior musun.. nys bekliom 16sını yani..

bu sıcakta onlardan kurtulmakta sorun..ama kurtulmazsan onlar daha cok terletır:)))) eslem bana bı cevap ver yaaaa..senın her bu sıcakta su olur bu olmaz yorumuna bıse yazıyoz burda

kışın sıcak tutuoda yazın terletir dime

noldu yavru derdin ne söyle gündaşına bakimm belirtin mi var yoksa kıs

Aslında kişisel temizlik yapmam lazım adetime 3 gün kaldı önceden hallediyim şunları diyom ama yok anam bu sıcakta onlarda olmaz

bıde hep merak etmısımdır bu survıvora katılan kızlar (ünlü olmayanlar) bugune kadar kım katıldıysa..bunların hepsımı lazerlı epılasyonla bu kıllardan tamamen kurtulmuslarda orda aylarca kılsız duruyolar..bız olsak ormana dönerız hemde ınadına 1 haftada

kışın sıcak tutuoda yazın terletir dime

noldu yavru derdin ne söyle gündaşına bakimm belirtin mi var yoksa kıs

gundaşım bı sıkıntım yok cok sukur..ama ben senın yazdıklarına cevap verıyom sen benı hıc sallamıyoooon

aynen canım çok sıkıntılı bir durum Allah'tan benim evim serin oluyor. Hala yorgan örtüyoruz siz anlayın artık nasıl serin olduğunu :) kışın sıcak yazın soğuk bizim ev :)

kız bız hala yorgan ustunde battanıyeyle yatıyoz..ben 1 hafta onceye kadar coraplı yatıyordum

Ewt yaa bende o konuyu merak etmiştim birine sorulmuştu hatta magazinde izlemiştim ..İşte kıl tüy sorunlarınızı nasıl hallediceksiniz dieye de..Kadın ay orda açlıktan aklıma gelen en son şey o olacak diye kıvırmıştı..ya onu hade lazer falan hallederler de ..bunların hiç mi tuvaleti gelmio özellikle büyük tuvaletleri nasıl mıçıyorlar kıs uyurken hiç mi gaz kaçırmiolar iğğ rezillik

hee cevrelerı hep poktur onların popolarınıda sılemezlerdötlerınde hep bıkını,bunlar adette görmuyordur kesın ben 2 gun sacımı yıkamıyım çöp karıstıran adamlara benzıyorum onlar aylarca sampuan görmeyen kafayla son derece cool görunuyorlar..

gundaşım bı sıkıntım yok cok sukur..ama ben senın yazdıklarına cevap verıyom sen benı hıc sallamıyoooon

oyyy gündaşların en hası en bitanesi en tatlısı ben sana nasıl cvp vermem gııı : )

en hassas olduğum noktadır ben genelde herkese cvp vermeye çalışırım yavru gözden kaçmıştır

kokuolardır lan bunlar her yeri bok götürüodur ayrı taharet de almiodur bunlarr iğğ

kıs sorma bende 3 gün saçımı yıkamasam başliom kaşınmaya bitli gibi

bunlarda oyüzden saçlarını hep yapıştırıp topluolardı heralde..ama yinede mümkün değil yaa yalan dolan hepsii yoksa pis kokularından yan yana yatamazlardı onlar

bizim dava temmuza ertelenmiş hayırlısı bakalım
canım onlar el kadar elbiseler giydikleri için lazer falan yaptırıolardır..popo silme konusunda ise yapraklara sildiklerini duymuştum

Bilinçli koymadım kemre'yi. Memnunum da. Sonuçta o anlamı için koymadım. Oğlumun ismi emre, benim ismim de k harfiyle başlıyor oldu kemre... Neyse ne ya, bazı kelimeler, bazı dillerde veya bazı yörelerde değişik anlamlara gelebilir. Önemli olan senin koyma amacındır...Sonuçta bazı bildiğimiz isimler bazı dillerde veya bazı yörelerde çok da hoş olmayan şeylere karşılık gelebiliyor. Örn; Oğuz kelimesini çocuklarımıza koyarak ama oğuz'un güzel anlamı olduğu kadar (Mübarek, saf ve iyi yaratılışlı) kötü anlamı da var (Anlayışı kıt, bön). Sen hangi anlamla bakmak istiyorsan öyle bakarsın. Turkey (türkiye) ingilizce de Hindi anlamına geliyor...Yani bu örnekler çoğaltılabilir.... :)

Adet sancılarıyla ilgili olarak da. Ben 2. çocuğumu bekliyorum. Hamilelik boyunca adet olmazsın ama her ay adet günü geldiğinde o sancı çekilir. Yaşamış biri olarak söylüyorum :)

Bu arada yarın regl günüm inşallah olmam. DUA EDİN KIZLAR.

Son düzenleme:

kızım eskıden kılo verırdı survıvora katılan ama sımdı hepsı aynı..bunlara el altından yemekte verıyorlardır,ünlüler katılınca yarısmanın kuralıda degısmıstır kesın:Sgercı bana survıvor ızlemek yasak,kocam acuna gıcık olmaya basladı ızletmıyor onun programlarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…