kendini bu ay hamile sananlar buraya

hahahabe her bahar hamiş kalırııım .......
evet malesef bebegimiz sorunsuz olmuyo eşimdede bendede sorun yok ama psikolojık gebelıklerden gerçege fırsat kalmıyo işte malesef 2 yıldır

hahahabe her bahar hamiş kalırııım .......
evet malesef bebegimiz sorunsuz olmuyo eşimdede bendede sorun yok ama psikolojık gebelıklerden gerçege fırsat kalmıyo işte malesef 2 yıldır

ama o kadar kafaya takmasana sureklı hamılemıyım degılmıyım dıye beynını kurcalarsan zaten kalamazsın ,bı dıkkat et cocuk sahıbı olmak ıstemeyenler oluyo cunku cok ısteyınce olurmus sozu yalan bence,yada her durumda olmuyo,,,akısına bırak rahat ol herseyden once emın ol bır sorununuz da yok ıse kalırsın,doktora falan gorunmedın mı pekı ? beklı ıltıhap kıst tarzı bırseydde olabılır

canım bizimkiler tutucak mı acaba eşin diyosa ardır bişeyler

selam kızlar ne guzel neselı bır baslık buu:)ben de ben de varım hamıle hısseden kendını.yaklasık ıkı aydır hıssedıyordum:)ama yok olmadı,bu ay da hıssedıyorum bakalım ıns bu ay bos cıkmaz.benım prolaktının yuksek cıktı ben de ılac kullanıyorum bu ay bakalım hayırlısı.allah hepımıze nasıp eder ıns bu guzel duyguyu amıın:)

kızlar meraba yine ben yaa benim belirtilerim arttı en son sat başlangıç tarihi geçen ayın 19 u....aşırı mide bulantım var ara sıra baş dönmeside oluyor...mesela dün ilişki sonrasında hemen kasıklarıma bi ağrı saplandı 10 dakika sürdü geçti...akıntımda yoğun buaralar sizce hamile oabilirmiyim test yapsam daha çok erken değilmi? buarada göğüslerimde bi hassasiyet falan yok buda bi yanıltma payı olabilir diyorum sizdeki belirtiler nasıl canlarım

Son düzenleme:
Hamileyim guzelim ama hala soktayim esim de oyle. Bir de degerimi tel.de aldim. Kac oldugunu bilemiyorum.

Kasiklarimda sanci var. Hic ayakta durmami istemiyor bu durumum hep dinlenicem. Sali gunu doktora gidicem canim. Boyle iste..

basindan beri konuyu takip ediyorum pek fazla yazismalara katilmasamda senin adina cok sevindim asllah saglikla kucagina amayi nasip etsin insallah darisi bize artik dua et bizim icin

basindan beri konuyu takip ediyorum pek fazla yazismalara katilmasamda senin adina cok sevindim asllah saglikla kucagina amayi nasip etsin insallah darisi bize artik dua et bizim icin

Canim, sagol. Ultrasonda gorene dek kabullenemicem galiba.

Tez vakitte kismet etsin allahim tum isteyenlere insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…