- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #1.101
dalga geçiyorum kendimle ya..çakma anneler günü anneler gününden bir gün sonra eheueheu...
bak ıyıydı bu :)))
ya su esra erolda kı halıme kımle evlencek cok merak edıyorum
evde kalsın o
ben her ay hamıle sanıyorum
psikolojık gebe bilem kalıyorum
hahahabe her bahar hamiş kalırııım.......
evet malesef bebegimiz sorunsuz olmuyo eşimdede bendede sorun yok ama psikolojık gebelıklerden gerçege fırsat kalmıyo işte malesef 2 yıldır
hahahabe her bahar hamiş kalırııım.......
evet malesef bebegimiz sorunsuz olmuyo eşimdede bendede sorun yok ama psikolojık gebelıklerden gerçege fırsat kalmıyo işte malesef 2 yıldır
ben herkese yorum yapıorum ama bana yapan yokya kızlar gelmedi benim adet tetstlerdede kaç saaat sora silik çıkıyo oda inceceik bi çizgi napçam ben
in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
çin takvimi böyle bişey canım çinliler tarafından yüzyıllardır süre gelen bişimiş Allah biliyor tabiki ama %99 doğruluk oranı olduğu söyleniyor ben çoğu kişi üzerinde hatta annem bana ne zaman hamile kalmış öğrendim yaşta önemli ve doğru çıkmıştı herkes nasip kısmet tabi herşey
valla eşim ilk kez bu ay bu kadar söyledi normalde söylemez bakalım inşallah benimledir meleğim
Kizlaar, durun bakiim yazismalara bi :)
tatlım sen naptın yaa...kan sonuları ne oldu
Hamileyim guzelim ama hala soktayim esim de oyle. Bir de degerimi tel.de aldim. Kac oldugunu bilemiyorum.
Kasiklarimda sanci var. Hic ayakta durmami istemiyor bu durumum hep dinlenicem. Sali gunu doktora gidicem canim. Boyle iste..
moralim sıfıra indi...eşimle bozuştuk....
basindan beri konuyu takip ediyorum pek fazla yazismalara katilmasamda senin adina cok sevindim asllah saglikla kucagina amayi nasip etsin insallah darisi bize artik dua et bizim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?