- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.821
kızlar dun yasın okuyamamamıstım..sımdı hande ve hatıceye okumaya gıdıyorum,gelırım yarım saate
kızlar bazılarınız sormuş adete yakın hamileykende sancı oluyomuydu diye...dimehe de yazmıştım..benimki ucunda duruyodu sanki bi hoplasam zıplasam çıkıcaktı o derece..aynı adet krampları devamdı...ayrıca adet günüm geçince göğsüm acıdı..ya ama belirtilere takılmayın kırmızı gelmesin yeter...
birde bugün benim doğum günüm..
ama çokta öenmli gelmiyor bana..duamda bugün..ama ben doğum günüm falan değilde bugün eşimin mahkemesi vardı işiyle alakalı ona takılıyorum..ben bu ay bebek konusundada rahattım çünkü bi kaç ay sonrasıda olur okulum için iyide olur..ama aklımdaki bu mahkemydi..dün tansiyonum düşmüş bayılcaktm nerdeyse..eşimde stresli bana belli etmek istemesede ani çıkışları oluyo normalde öyle olmadığını ve bu mahkeme stresi olduğundan pek bişey diyemiyorum...hayırlısı olsun hakkımızda,,yüreğim ağzımda bekliyorum,,dua edin olurmu kızlar....çok ihtiyacım var,,bugünkü stresim bitsin kaç aydır uğraşıyoruz,çok üzüldük,,çok yıprandık
Kıslar bu sıcakta klavye bile kullanılmio ellerim ter içinde yaaa ..Elhamdülillah bu ne sıcak Yarabbi üstüm yapış yapış oldu..
Acaba oruçluyken duş alınır mı yaa :18: bi su dökünüp çıksam ... Şu ayşegüL hocam olaydı iyiydi : )
ekliyorum canım senidekızlar bu yasin okuma listesinden bende istiyorum özelden msj hakkım yokkkkk
bu arada dimeh nerde kaç gündür yok ortalarda hayır olsun bakalım :44:
kızım eskıden kılo verırdı survıvora katılan ama sımdı hepsı aynı..bunlara el altından yemekte verıyorlardır,ünlüler katılınca yarısmanın kuralıda degısmıstır kesın:Sgercı bana survıvor ızlemek yasak,kocam acuna gıcık olmaya basladı ızletmıyor onun programlarını..
regline az kaldıysa şimdi bile yapabilirsin ben meraktan erken yaptım.iyi kide yapmısım.bendede belirti yoktu ama içimden bir ses test yap dedi
bende her gırmemde onu soruyorum pazartesıden berı hıc gırmedı..enson cumartesı burdaydı,bısey olmamıstır ınsallah
Bilinçli koymadım kemre'yi. Memnunum da. Sonuçta o anlamı için koymadım. Oğlumun ismi emre, benim ismim de k harfiyle başlıyor oldu kemre... Neyse ne ya, bazı kelimeler, bazı dillerde veya bazı yörelerde değişik anlamlara gelebilir. Önemli olan senin koyma amacındır...Sonuçta bazı bildiğimiz isimler bazı dillerde veya bazı yörelerde çok da hoş olmayan şeylere karşılık gelebiliyor. Örn; Oğuz kelimesini çocuklarımıza koyarak ama oğuz'un güzel anlamı olduğu kadar (Mübarek, saf ve iyi yaratılışlı) kötü anlamı da var (Anlayışı kıt, bön). Sen hangi anlamla bakmak istiyorsan öyle bakarsın. Turkey (türkiye) ingilizce de Hindi anlamına geliyor...Yani bu örnekler çoğaltılabilir.... :)
Adet sancılarıyla ilgili olarak da. Ben 2. çocuğumu bekliyorum. Hamilelik boyunca adet olmazsın ama her ay adet günü geldiğinde o sancı çekilir. Yaşamış biri olarak söylüyorum :)
Bu arada yarın regl günüm inşallah olmam. DUA EDİN KIZLAR.
bende her gırmemde onu soruyorum pazartesıden berı hıc gırmedı..enson cumartesı burdaydı,bısey olmamıstır ınsallah
heralde kızım adamlar manyak mı para dertlerimi var niye okadar sıkıntıya girsinler rüşvet aliolardır elbet : )
valla acun bnmde gözümden düştü karısını aldatıp iyi efendi aile babası çizgisinden çıkınca ..
survivor zaten eşim geldiği saatlerde başliodu dolayısıyla ikimiz oturup izleyemioduk çünkü ne ben ona izlettiririm o çıplak boklu karıları ne o bana izlettirir üçgen vücut tarzanları
Allah kabul etsin millancım
Rabbim yar ve yardımcınız olsun ecemcim,eşin mahkemede 21 defa ya vedud çeksin. ben çok faydasını gördüm Allahumme ya vedud ağzını bağla dilini tut duası olarak bulmuştum
ayrıca doğumgünün kutlu olsun bundan sonraki doğumgününü kucağında bebikinle kutla inşallah. Rabbbim eşinle boy boy çocuklarınla sevdiklerinle daha nice doğumgünleri görmeni nasip eylesin canım.
duş alınır eslemcim yutma yeter
ekliyorum canım senide
reglim geçen aya göre 1 gün geçti ama bn yinede hafta sonunu bekliyorum.
kızım tvde hangı kanalı acsan guzel karılar var..benımkı futbol hastası oldugu ıcın hep macları acar,orda bıle kameramanın gözune kestırdıgı tırubundekı guzel kızları habure ekranda göruruz..benımkıde yalandan iç çeke çeke bı hal olur:))))hem zaten artık tv acmana bıle gerek yok,yenı nesıl bı acayıp dehset guzellıkte..ne edecüüüüüüükk bılmem..
tabi gecikmesini beklemek daha mantıklı ama insan dayanamıyo
tabi gecikmesini beklemek daha mantıklı ama insan dayanamıyo
Muzmut yine nickini koydu oraya gitti : ) hu huuu
valla elımın altında test olsa hemen dayanamaz yapardım..ama ıyıkıde böyle seylerı almaya utanan bırıyım..yoksa bende her umutlandıgımda kendımı eczanede bulurdum..kızlar gulmeyın ama ben marketten ped bıle alamamkocama derım o alır ıyıkıde utanıyorum mecburen beklıyorum gunumun gecmesını..gunum gecerse hayatımda ılk kez eczaneye gıdıp o testı almayı dusunuyorum..cunku suprız yapmam lazım..o an sevıncten nasıl alacagımı dusunmem sanırım..ne mutasıp bı kızım ben yaaaaaaaaaaaaaaa
bende aynen öyleyim hep eşim alır pedlerimi onu bırak sütyen bile alamam ben kıs anneme diom hala al die
ben bi kere gebelik testi alcaktm ilk ama nasıl utaniom sanki sanatçıyımda gizli bişiy yapiom güneş gözlüğü falan takıp kamuflaj yapmıştım kendime
bende aynen öyleyim hep eşim alır pedlerimi onu bırak sütyen bile alamam ben kıs anneme diom hala al die
ben bi kere gebelik testi alcaktm ilk ama nasıl utaniom sanki sanatçıyımda gizli bişiy yapiom güneş gözlüğü falan takıp kamuflaj yapmıştım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?