kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızlar dun yasın okuyamamamıstım..sımdı hande ve hatıceye okumaya gıdıyorum,gelırım yarım saate

Allah kabul etsin millancım

Rabbim yar ve yardımcınız olsun ecemcim,eşin mahkemede 21 defa ya vedud çeksin. ben çok faydasını gördüm Allahumme ya vedud ağzını bağla dilini tut duası olarak bulmuştum

ayrıca doğumgünün kutlu olsun bundan sonraki doğumgününü kucağında bebikinle kutla inşallah. Rabbbim eşinle boy boy çocuklarınla sevdiklerinle daha nice doğumgünleri görmeni nasip eylesin canım.

duş alınır eslemcim yutma yeter

kızlar bu yasin okuma listesinden bende istiyorum özelden msj hakkım yokkkkk
ekliyorum canım senide

heralde kızım adamlar manyak mı para dertlerimi var niye okadar sıkıntıya girsinler rüşvet aliolardır elbet : )

valla acun bnmde gözümden düştü karısını aldatıp iyi efendi aile babası çizgisinden çıkınca ..

survivor zaten eşim geldiği saatlerde başliodu dolayısıyla ikimiz oturup izleyemioduk çünkü ne ben ona izlettiririm o çıplak boklu karıları ne o bana izlettirir üçgen vücut tarzanları

canım boşver artık kemreyi falan. güzel olmuş nickin takma artık. ilk hamileliğinde de belirtilerin aynı mıydı? test yaptın mı adetin yarınsa çıkardı testte

ARKADAŞLAR MFM VE SONRASINDAKİ ARKADAŞLAR TOPİKTE AKTİF OLMADIKLARI İÇİN LİSTEDEN ÇIKARIYORUZ.DAHA SONRA LİSTEYE EKLENMEK İSTERLERSE SEVE SEVE EKLERİZ.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
owner
hnd_smt
gülgüzeli
[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızım tvde hangı kanalı acsan guzel karılar var..benımkı futbol hastası oldugu ıcın hep macları acar,orda bıle kameramanın gözune kestırdıgı tırubundekı guzel kızları habure ekranda göruruz..benımkıde yalandan iç çeke çeke bı hal olur:))))hem zaten artık tv acmana bıle gerek yok,yenı nesıl bı acayıp dehset guzellıkte..ne edecüüüüüüükk bılmem..

sagol canım allah razı olsun:26::26:

Kıs sorma hormonlumudur nedir bunlar hepside yapılı oluo bakiosun yaşı yok ama vücut maşallah..

Zaten tv yi kaldırmış bulunuyoruz ohh be izledikçe boş vakit fuzuli günah ne gerek var..

ben aramam zaten eşimde ders çalışıo yasaaah oyüzden çok iyi oldu böyle ..

valla şekerim dışarısı içinde yapıcak bişiy yok adamın içinde varsa..

formumuzu korucaz şekerim

tabi gecikmesini beklemek daha mantıklı ama insan dayanamıyo

valla elımın altında test olsa hemen dayanamaz yapardım..ama ıyıkıde böyle seylerı almaya utanan bırıyım..yoksa bende her umutlandıgımda kendımı eczanede bulurdum..kızlar gulmeyın ama ben marketten ped bıle alamam kocama derım o alır ıyıkıde utanıyorum mecburen beklıyorum gunumun gecmesını..gunum gecerse hayatımda ılk kez eczaneye gıdıp o testı almayı dusunuyorum..cunku suprız yapmam lazım..o an sevıncten nasıl alacagımı dusunmem sanırım..ne mutasıp bı kızım ben yaaaaaaaaaaaaaaa

bende aynen öyleyim hep eşim alır pedlerimi onu bırak sütyen bile alamam ben kıs anneme diom hala al die

ben bi kere gebelik testi alcaktm ilk ama nasıl utaniom sanki sanatçıyımda gizli bişiy yapiom güneş gözlüğü falan takıp kamuflaj yapmıştım kendime

Neyse ben Millan ve Meryemin demesi üzerine duş aliyorum sonra Hatice hanımın yasinini okuyup gelirim inş..

iyice yapış yapış oldum ellerim terledi ...bu sıcakta da adet hiç çekilmez hee

ahahahhahahahah hey allahım yaaa sankı eczacıda hep bızı dusunuyordu..gun boyu kac kısı alıyordur
bazen ped alırken bende esımın yanında oluyorum ama yınede ona aldırıyorum,sankı o kullanıyor
sutyen ve donlarıda kardesım veya annem yanımdayken alırım..hayatta kurcalamam uzaktan uzaktan bıyıkaltı anlatmaya calısırım hangısını alacagını

bende ilk aldığımda çekinmiştim ama şimdi bi gidip 2 3 tane alıyorum...ayrıca iç çamaşırı reyonuna gider alırım dantelli falan şeyler..bi ara utanıyodum ama geçti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…