- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.841
bnde daynamıorum ama hyal kırıklığıda istemiorum kıslarr bni anladığınızı biliorummm geç olsun güç olmasın misalii hyalde olsa ne bileyimm işte kısmet allhn izni ile.
Neyse ben Millan ve Meryemin demesi üzerine duş aliyorum sonra Hatice hanımın yasinini okuyup gelirim inş..
iyice yapış yapış oldum ellerim terledi ...bu sıcakta da adet hiç çekilmez hee
valla elımın altında test olsa hemen dayanamaz yapardım..ama ıyıkıde böyle seylerı almaya utanan bırıyım..yoksa bende her umutlandıgımda kendımı eczanede bulurdum..kızlar gulmeyın ama ben marketten ped bıle alamamkocama derım o alır ıyıkıde utanıyorum mecburen beklıyorum gunumun gecmesını..gunum gecerse hayatımda ılk kez eczaneye gıdıp o testı almayı dusunuyorum..cunku suprız yapmam lazım..o an sevıncten nasıl alacagımı dusunmem sanırım..ne mutasıp bı kızım ben yaaaaaaaaaaaaaaa
ben ped sütyen falan alıyorum ama testide benim esim almıstı ben almadım ama oda alırken zorlanmıs eczaneye girip sadece test demiş baskada bi laf etmeden cıkmıs
bende aynen öyleyim hep eşim alır pedlerimi onu bırak sütyen bile alamam ben kıs anneme diom hala al die
ben bi kere gebelik testi alcaktm ilk ama nasıl utaniom sanki sanatçıyımda gizli bişiy yapiom güneş gözlüğü falan takıp kamuflaj yapmıştım kendime
ecem doktorun yasini okundu allah kabul etsin duasi yapildikizlar kendimi hic ii hissetmiyom sadece kahvalti yaptim simdiye bulantidan olmem lazimdi aa tik yok ve basim fena donuyo ne yapsam ki...birde adet sancisinina benzer tuhaf bi sancim var....
ecem doktorun yasini okundu allah kabul etsin duasi yapildikizlar kendimi hic ii hissetmiyom sadece kahvalti yaptim simdiye bulantidan olmem lazimdi aa tik yok ve basim fena donuyo ne yapsam ki...birde adet sancisinina benzer tuhaf bi sancim var....
ooff benım kocam bayılır öyle ıslere hıc utanması yoktur..göstere göstere alır..oda utansa ne ederdım bılmem..
saol canım dua için..ecem doktorun yasini okundu allah kabul etsin duasi yapildikizlar kendimi hic ii hissetmiyom sadece kahvalti yaptim simdiye bulantidan olmem lazimdi aa tik yok ve basim fena donuyo ne yapsam ki...birde adet sancisinina benzer tuhaf bi sancim var....
saol canım dua için..
birde senin kontrolün ne zaman?? eğer için rahat etmeyecekse hemen bir randevu al
heyo heyoooooo ben geldimmmmm
amanda aman hasbalarıma bak sen millan da eslem de alamazmıs ped sütyen yerim ulen sizin utangaclıgınızı sil tak yaparken utanmıyonuz ama
valla ben heççç de utanmammmmm hepsini de almıslıgım varrrrr
eczanedekilerle bı ara kanka olacaktımmm
sali gunuydu konrolum bi daha ki 26sinda iki hafada bir adet gunumude 10 gun var birden kesildi bulantimadet sancisi gibi bir sanci vr ve bas donmesi ama altta kanama falan yok biraz aha bekliyim diyorum doktor demistiikizler cok riskli cok dikkatli olma lazim cunku tek yumurta ikizleri ve birisi digerinden cok kucuk hayirlisi bakalim beklicem biraz zaten genelde suekliuzanir haldeym birazdolanaym varsa bulanti eni hemen yoklar...
hoşgeldın kız bugun sana msj atmadım cunku gun boyu burdayım,elbet duser buralara dedım
kızım siltak yapa yapa utanman gecıyor..ama hıc hayatımda don almıslıgım yok,nasıl aliiiiim
donsuz kalsam yıne almam/alamam
kız bacımmm gecmısss olsunn dikkat et kendıne
senın ıkızlerın mı olacak ben nıye bu konuya fransız kalmısım kiiii:26::26:
ayyyy tuba büyüküstünü gördüm tv deee onun da ikizleri vqr ya bırı babasında bırı annesın de oyyyyy yuzduruyolardı denızde ne şkerlerdi yaa bızımkıne dıyorum ki ohh bunların kaç tane yardımcısı vardır zorluk cekmezler dusunsenıze benım ıkızım oluyorr ana desen memlekette kaynana desen bakmasa daha iyiiiii anammmmm ne olurum bennnn ama olsunnn yaaa bebişlerimm olsunnn ben onlarıııı yerim gızzzzz
ayyy senin donunabı ara oraya geldıgımde hatırlatt sana alıstırma yaptırayımm mecideyedekiii doncularda
ayyy senin donunabı ara oraya geldıgımde hatırlatt sana alıstırma yaptırayımm mecideyedekiii doncularda
kız bacımmm gecmısss olsunn dikkat et kendıne
senın ıkızlerın mı olacak ben nıye bu konuya fransız kalmısım kiiii:26::26:
ayyyy tuba büyüküstünü gördüm tv deee onun da ikizleri vqr ya bırı babasında bırı annesın de oyyyyy yuzduruyolardı denızde ne şkerlerdi yaa bızımkıne dıyorum ki ohh bunların kaç tane yardımcısı vardır zorluk cekmezler dusunsenıze benım ıkızım oluyorr ana desen memlekette kaynana desen bakmasa daha iyiiiii anammmmm ne olurum bennnn ama olsunnn yaaa bebişlerimm olsunnn ben onlarıııı yerim gızzzzz
slmmmmmm utu molası verdım :)))
konuya dalma dalayım :)))
don sutyen ped erkekden alamam ,,hatunsa alırım ama oyle yok surası soyle olsun burası boyle olsun dıyemem ustu kapalı anlatırım ne ıstıosam :))
ama en sevdııgım boyle boyner ykm ye falan gıdıp orda ayrı stand oldugu ıcın kı elemanlarda kadın oldugu ıcın gıdıp rahatca dolasabılıom orda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?