kendini bu ay hamile sananlar buraya

Neyse ben Millan ve Meryemin demesi üzerine duş aliyorum sonra Hatice hanımın yasinini okuyup gelirim inş..

iyice yapış yapış oldum ellerim terledi ...bu sıcakta da adet hiç çekilmez hee

hee beyan ettıgın ıyı oldu,gunahsa benım degıl onların gunahıdır dıyosun yaniiiii gıt yıkan tamam..koktun ıyıce

ecem doktorun yasini okundu allah kabul etsin duasi yapildi kizlar kendimi hic ii hissetmiyom sadece kahvalti yaptim simdiye bulantidan olmem lazimdi aa tik yok ve basim fena donuyo ne yapsam ki...birde adet sancisinina benzer tuhaf bi sancim var....

Son düzenleme:

ben ped sütyen falan alıyorum ama testide benim esim almıstı ben almadım ama oda alırken zorlanmıs eczaneye girip sadece test demiş baskada bi laf etmeden cıkmıs

ben ped sütyen falan alıyorum ama testide benim esim almıstı ben almadım ama oda alırken zorlanmıs eczaneye girip sadece test demiş baskada bi laf etmeden cıkmıs

ooff benım kocam bayılır öyle ıslere hıc utanması yoktur..göstere göstere alır..oda utansa ne ederdım bılmem..

git yıkan canım aman su yutma haa :) vebal kabul etmem yutma sakın

ecem doktorun yasini okundu allah kabul etsin duasi yapildi kizlar kendimi hic ii hissetmiyom sadece kahvalti yaptim simdiye bulantidan olmem lazimdi aa tik yok ve basim fena donuyo ne yapsam ki...birde adet sancisinina benzer tuhaf bi sancim var....

uzan dinlen muzmutcum yok kötüysen bi hastaneye git serum falan takarlar toparlarsın

muzmutum oluyormus öyle seyler..hamıleykende arada adet sancısı gıbı bı sancı yoklarmıs,ozellıkle normalde bugun adet olma gununse olurmus..bulantıda sureklı olcak degıl ya canım 1-2 gun kesılmesı normalmıs sumısalı oyle demıstı..gunlerce bulantın olmazsa doktora gıtcekmıssın..sıcak falanmı carptı acaba kız senı..serınde dur haa

saol canım dua için..
birde senin kontrolün ne zaman?? eğer için rahat etmeyecekse hemen bir randevu al

heyo heyoooooo ben geldimmmmm
amanda aman hasbalarıma bak sen millan da eslem de alamazmıs ped sütyen yerim ulen sizin utangaclıgınızı sil tak yaparken utanmıyonuz ama
valla ben heççç de utanmammmmm hepsini de almıslıgım varrrrr
eczanedekilerle bı ara kanka olacaktımmm

saol canım dua için..
birde senin kontrolün ne zaman?? eğer için rahat etmeyecekse hemen bir randevu al

sali gunuydu konrolum bi daha ki 26sinda iki hafada bir adet gunumude 10 gun var birden kesildi bulantimadet sancisi gibi bir sanci vr ve bas donmesi ama altta kanama falan yok biraz aha bekliyim diyorum doktor demistiikizler cok riskli cok dikkatli olma lazim cunku tek yumurta ikizleri ve birisi digerinden cok kucuk hayirlisi bakalim beklicem biraz zaten genelde suekliuzanir haldeym birazdolanaym varsa bulanti eni hemen yoklar...

hoşgeldın kız bugun sana msj atmadım cunku gun boyu burdayım,elbet duser buralara dedım
kızım siltak yapa yapa utanman gecıyor..ama hıc hayatımda don almıslıgım yok,nasıl aliiiiim
donsuz kalsam yıne almam/alamam

kız bacımmm gecmısss olsunn dikkat et kendıne
senın ıkızlerın mı olacak ben nıye bu konuya fransız kalmısım kiiii:26::26:
ayyyy tuba büyüküstünü gördüm tv deee onun da ikizleri vqr ya bırı babasında bırı annesın de oyyyyy yuzduruyolardı denızde ne şkerlerdi yaa bızımkıne dıyorum ki ohh bunların kaç tane yardımcısı vardır zorluk cekmezler dusunsenıze benım ıkızım oluyorr ana desen memlekette kaynana desen bakmasa daha iyiiiii anammmmm ne olurum bennnn ama olsunnn yaaa bebişlerimm olsunnn ben onlarıııı yerim gızzzzz

ayyy senin donuna bı ara oraya geldıgımde hatırlatt sana alıstırma yaptırayımm mecideyedekiii doncularda

sende bırını sırtına takarsın bırını kucagına öyle yuzersın yapcak bıse yokyok ama öyle bogulur cocuklar olmaz

ayyy senin donuna bı ara oraya geldıgımde hatırlatt sana alıstırma yaptırayımm mecideyedekiii doncularda

slmmmmmm utu molası verdım :)))

konuya dalma dalayım :)))

don sutyen ped erkekden alamam ,,hatunsa alırım ama oyle yok surası soyle olsun burası boyle olsun dıyemem ustu kapalı anlatırım ne ıstıosam :))
ama en sevdııgım boyle boyner ykm ye falan gıdıp orda ayrı stand oldugu ıcın kı elemanlarda kadın oldugu ıcın gıdıp rahatca dolasabılıom orda :))

kızım ora tam felaket yaaa..herkes göruyor senın hangı donu gıyecegını..kımseye aaa bu kız don gıyıyormus dedırtmem

bende onu düşündüm birde doğum yapalı 5 ay olmuş hatun manken gibi maşalllah :26: ben doğum yapsam 40 sene toparlayamam kendimi

slmmmmmm utu molası verdım :)))

konuya dalma dalayım :)))

don sutyen ped erkekden alamam ,,hatunsa alırım ama oyle yok surası soyle olsun burası boyle olsun dıyemem ustu kapalı anlatırım ne ıstıosam :))
ama en sevdııgım boyle boyner ykm ye falan gıdıp orda ayrı stand oldugu ıcın kı elemanlarda kadın oldugu ıcın gıdıp rahatca dolasabılıom orda :))

laan baslatma utune,bı dun gırmıssın zaten..bende dıyordum bu sumısalı kesın halı sırkelerken camdan ucmustur
oyle buyuk magazalarda almak kolay ozaman kendı donumu kendım secebılıyorum..hele burda bı samsuncarsı magazası var oske bılır..hersey serbest elemanlar hıc basını beklemez..kendı ayakkabını bıle kutulardan kendın bulup alırsın o derece..orda artık magaza görevlısı kıvamına gelıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…