kendini bu ay hamile sananlar buraya

kızım ora tam felaket yaaa..herkes göruyor senın hangı donu gıyecegını..kımseye aaa bu kız don gıyıyormus dedırtmem

hahahahahaaaa doğru bacımmmm ben istanbul gibim yerdeee amannn diyom bı daha benı nerde görecekkkk kız oraya gelınce kasılıyo ınsan haklısınnn burda kım kımı tanıyo ne gıyersen gıy cık sımdı oraya gelınce çoğu ınsan coktandır görmeyınce süzüyo söyle baştan aşağııı
hımmmmm düşündüm ve sana hak verdim bacımmm sen donlarını kocana aldırmaya devam etttt

bu arada sırtıma ne takacam laaaaa herif ne güne duruyo diğerini de o yüzdürecekk tabikideeeee yok öyle yağmaaaaa sadece silip takmayla bitmıyo bu işler

ay bacımmm ütü deme bana dün akşam yaptım bi tarafımdan aktı terrrr karsımdada vantilator çalışmasına rağmennn kii sonuççç ütünün 1/5 i bilem bitmedi ühühühühüh

gız bacımm çok pahalı orası yaaaaa markayı alıp üstüne kar koyup bıde satıyolarrrrr sinirlerrrrrrrr

ay bacımmm ütü deme bana dün akşam yaptım bi tarafımdan aktı terrrr karsımdada vantilator çalışmasına rağmennn kii sonuççç ütünün 1/5 i bilem bitmedi ühühühühüh

bende dun aksam alnımın terıye karısık sarma sardım..inşallah cok tuzlu olmamıstır

yokk beee cumadan berı dogru durust bıse etmıom cumartesı gıtcez memlekete ya saldım herseyı gırdım moda :)))))
yaa utu yapmam lazım yaz olunca malum kocamda bende bı kıyafetı bıkere gıyıoz halıyle camasırda cok cıkıo :))))
ya geldım aslında ama herkesde vardı bı mıskınlık :))))
sen ne ettın yokdun

gız bacımm çok pahalı orası yaaaaa markayı alıp üstüne kar koyup bıde satıyolarrrrr sinirlerrrrrrrr

hee cok pahalı ama bızım gıbı kredı kartlarına takıp,kartsız kalanların tek çözumu ordan almak,mecbur kalınca

gebeliğime cooookk sevindim ama bu sefer antidepresan ilacımı gebelikten ötürü kestigim için kendimi pek iyi hissetmiorum kızlar çarpıntım varr:18::18::18::18::18::18::18:

bende dun aksam alnımın terıye karısık sarma sardım..inşallah cok tuzlu olmamıstır

ohhh misssssss ne lezzetlı olmustur sımdıııı
ben de ıkı gundur mısır ekmegıen sardım buz gıbı yoğurtlaa bununla zayıflayıp diyetisyenlikte yeni bir çığır açacammm
samsunnn çok sıcak oldumu bacımmm aneyler gelecek pzt kadın burayı görünce fenalaşmasınn

zaten evı verdım ceryana baska turlu yapılmııo sansımada serın buraa sıcak olmasına ragmen esıo :))
havlular bıttı,,gomleklerın yarısı bıttı,,eteklerım var bıde kocamın pantalonları ,,,,

pazar kocam evdeydı gıremedım..
pazartesı sunnet vardı gıremedım..(ayrıca tarkan burdaydı)
salı gırdım ama kımseler yoktu..
carsamba kuzenımın bebısını görmeye gıttım..
ve artık burdayım..

ıkı gundur asırı sıcak..duzlestrıcımı cantamda tasıyorum dakka bası bozuluyor sacım anla yaniii..bıde yapış yapış olduk hep yaa asırı nem var..bu hafta heryerde 12 derece artmıs sıcaklık..kavrulcakmısız bu yaz..

ben de pantolon kapri etek badi tişört elbiseee ne alırsın canım bunların arasındannn
ulannn evlilikte tek bıktıgım şey ütüüüüüüüüü
ama alışverıs yapmayı da sevıyom ne olcak benım halim böyleee
bugün güya çıkıp ayakkabı bakacaktımm sizi görünce kalkamadımm yawww

hee desene baya yogun gecmıs,
dımehı merak ettım ınsallah bıseyı yoktur,sancım var dıodu sonrada gelmedı daha ,,,,,
tarkan tarkan dıe bagıraydın :)))))

yandıkkk deseneeee bacım bu sıcaktaaa düzleştırıcıyle ne işin varrrrr topla gitsinnnnnn ohooooooo ben salmısım kendimi kimse bişey demiiiiiiiii

kızım bu sıcakta cıkma zaten,aksam ustu cıkarsın..valla beyın tramvası gecırtır bu hava,olmadı kalpten göturur..en kötu ıhtımalle isilik,pişik veya kurdeşen dökersin

hee desene baya yogun gecmıs,
dımehı merak ettım ınsallah bıseyı yoktur,sancım var dıodu sonrada gelmedı daha ,,,,,
tarkan tarkan dıe bagıraydın :)))))

evett yaaaa facede gördümm kardeşimm samsundaki herkes mi gitmiş bu konsere anlıyamadımmm
emre aydında gelmıssss ben severım o herıfıııı keske ben de olaydım ordaaaaaa püffffffff

antıdeprasan neden kullanıon yasın ne bacım daha ,,neler yasadın oyle

25 yas canm.aslında önemli bişi yasamadım ama ailecek genetik yatkınlık var bizde.depresyon gecirmiştim bundan ötürü kullanıyordum ama suan ilacı kestigimden ötürü pek iyi deglm carpıntı yasıyorum zaten cok heyecanlı panik bi yapım var

yandıkkk deseneeee bacım bu sıcaktaaa düzleştırıcıyle ne işin varrrrr topla gitsinnnnnn ohooooooo ben salmısım kendimi kimse bişey demiiiiiiiii

kızım bende de takıntı var..suan bronz degılım ya boynumu falan acamıyorum sankı hep bembeyaz duruyorum..hernekadar bugday tenlı olsamda:S
dısarda salıyorum evde topluyoz tabeee..aslında masa daha ıyı oluyor..terlesemde bozulmuyor ama dun salaklık yapıp duz yapmıstım fişi prizde kaldık öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…