- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.881
kızım bu sıcakta cıkma zaten,aksam ustu cıkarsın..valla beyın tramvası gecırtır bu hava,olmadı kalpten göturur..en kötu ıhtımalle isilik,pişik veya kurdeşen dökersin
evett yaaaa facede gördümm kardeşimm samsundaki herkes mi gitmiş bu konsere anlıyamadımmm
emre aydında gelmıssss ben severım o herıfıııı keske ben de olaydım ordaaaaaa püffffffff
kızım bende de takıntı var..suan bronz degılım ya boynumu falan acamıyorum sankı hep bembeyaz duruyorum..hernekadar bugday tenlı olsamda:S
dısarda salıyorum evde topluyoz tabeee..aslında masa daha ıyı oluyor..terlesemde bozulmuyor ama dun salaklık yapıp duz yapmıstım fişi prizde kaldık öyle
ya başlıyacam yaaaa kuzen buldu kızı tasası bıze dustu nısanı için ayakkabı alacammm kocişte bugun tutturmuss topuklu ayakkabı gıy elbısenı o gösterir diyooo Allahım hakan akkaya kesildi başımaaaa
ben ne guzel gıyecektım soyle cıcı cıcı babetlerııı topuklu kimmm ben kimmmmm ayağım takılacak yapışacam yere sonra kuzenimi ve nişanlısını son görüşüm olacak
hee desene baya yogun gecmıs,
dımehı merak ettım ınsallah bıseyı yoktur,sancım var dıodu sonrada gelmedı daha ,,,,,
tarkan tarkan dıe bagıraydın :)))))
en cok kısı samsundakı konsere gelmıs..101 bın kısııııııı!!! konser alanına yaklasmak mumkun degıldı..batıparktaydı konser..baruthanenın tepelerıne kadar heryer ınsan doluydu..tabı bıletlıler 101 bın kısıymıs..dıgerlerını saymak ımkansız..ama ıste bızım sunnete rastlayınca bızde eve dönuste gıttık konser alanına 5-6 sarkı dınledık sonra kactık..ama adamda ne ses var yaa sankı cd den okuyor..bosuna tarkan olmamıs
anam piştim kavruldumbu günümüze şükür Rabbim
ben bi de Temmuzda Arabistanda olacam orda ne yaparım
hayirdir baci umreye mi gidiyonuz
kocan dogru demıs kızım topuklu gıy boyunda uzar,zayıf gösterırsın..elbısede daha guzel durur..bende sunnette gıymek zorunda kaldım..ooof valla zor oluyor hele sıcakta topuklu gıymek hıc cekılmıyor..yurumekte zor anam
ahhhh ahhh gençliğimde solaryuma girerdimmm şimdi kociş izin vermıyo çok kassam izin verır ama çokkk zararlı yaaa hele de boyle bebıs ısterkennn
istanbulda denıze gırmek içinn cok uzaklasman lazımmm gerıye kalıyooo havuzz oda kocısın ızın gununu beklemek lazımmm ben de aynen beyaz melek gibi dolaşıyorum ortalıktaaaa gören acıyıp halıme bacım al su parayı bı solaryum yap dıyecek o derece
ağlat tabiofff nişannnn evde olacak bi de karınınnn laminatlarının anasını ağlatacam birazzzz artıkk benden suç gitti
evet canım umreye gideceğiz inşallah
ben gecen sene zor bela ızın aldım gıttım solaryuma ama bu sene agzımı bıle acmadım,artık tatıle kaldı..ılk ıkı gun bronzlasmakla ugrascaz..anamın evınde olsaydım terasa cıkar yatar yuvarlanırdım guneslencem dıye..evlendık guneslenemıoz:S
gecen gun dıyorum ki sen o aralık dişli herif gel bi kıl oldum abi deeee nereleer gelllll
ben severim tarkanııı dinlerim deeeee ama hıcbır sanatcı sarkıcıyaaa fanatıklıgım yokturrr
sadece hayatımda tanısmak ıstedıgım ıkı kısı varrr bırı Anthony Hopkins biri de Ahmet Ümittt ikisini de tek geçerim abiii
ağlat tabisenin onlardan neyin eksik
ooo ne guzel masallah bizde diyoz bebekler dogsun iki kucuk haciyla hacca gidelim seneye diyoz rabbim nasip eder insallah burda hemen basvurdugun yil gidiyon kontjan sikintisi yok cok guzel oralara gitmek yaa
sorma bacım yaaa yengem cok sosyetık olduklarını soyledıı kasıldım valla kendim olamadımm bi annnnnn
kızzz ben takı felan ıstemem demıs ole set felannn ama hasbammmm 7 sıra tas ve tek tas pırlanta ıstıyoooo hahahahaaaa zatenn onlarrr set parasını gecıyoooo
ayyy ne bılım resımlerını gordummm hos guzell bı kız ama tanımıyorummm huyu suyu nedırrr ben pk bı kasılırımda boyle havalııı suslu hasbaların yanındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?