- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #11.901
kız aynen kocamda öyle dıyor..kıl oldum abı zamanı bunlar tarkanın konserıne gıtmıs abı kardes,bızımkıler tarkana sırtını dönüp ellerınde tetrıs oynamıslar hep...sımdı övunuyor,tarkan ayagıma kadar geldı ama ben tarkana sırtımı dönmus adamım dıye
eyyy gidinin tarkanı heyyyyy kıl oldum kasetını almıstık ablamlaaaaa ama o kasetın slowları sağlamdırrr hala dinlerimmmmm ama tarkannnnnn dıye yırtınanlara anlam veremıyorum abıııı o da senın gıbı benım gıbı etten tırnaktannn ıq sumu yuksek bu herıfın yokk ustun yeteneklerı mı var yokkkk nıye bu kadar cıkarıyoruz ki tepemızeee anlamıyorummmm
kızım nısan harala gurele oluyor,o kalabalıkta yıne tanıyamazsın onu zatenanca göz göze gelır durursun kasıntılıgını baska gune sakla
sorma bacım yaaa yengem cok sosyetık olduklarını soyledıı kasıldım valla kendim olamadımm bi annnnnn
kızzz ben takı felan ıstemem demıs ole set felannn ama hasbammmm 7 sıra tas ve tek tas pırlanta ıstıyoooo hahahahaaaa zatenn onlarrr set parasını gecıyoooo
ayyy ne bılım resımlerını gordummm hos guzell bı kız ama tanımıyorummm huyu suyu nedırrr ben pk bı kasılırımda boyle havalııı suslu hasbaların yanındaaa
aman hiç bahsetme ordaki aileler de bi garip bacım yaa bi dur sus demiyorlar. çocuklar paspasa oturunca anlıyor ki bu evin kuralları vartrt 1 de süper dadıyı izleyinca insan korkuyo çocuktan anacım duvara tırmanıyolar
Allah razı olsun canımcım Rabbim en kısa zamanda size de gitmeyi nasip eylesin. küçük hacılara ihram da giydirin kızelimn ne gelirse bacim ayipsin
anammm bacımm evde olacakkk nişannnn dısarda olsaaaa amannnnn derrrr giyerim convercelerimi elbısenın altınaaa masanın altında görünmezzzz
bızım kuzennnn manyaggggg hep marka yerlerde calıstı eee halıyle buldugu kızlarda tabakamın üstüne çıkıyorrrr
ayy bı eskı kız arkadası vardııı kızın resılerdekı göz kalemıne bayıldım bı gun sordum ayy ne guzell kalemın markası ne dedımmm şimdi hatırlamıyorumm markasını ama 5 sene once 44lıra felandıııı
sankı kalem açıldıkcaaa kendını yenılıyoooo bu ne lannnnnnnn
ben gidince listeyi kim takip edecek kızlar kim almak ister :44:
o ne laaaa..anaa param olsada vermem..kıcı kırık bı kaleme..sankı benı dunya guzelı yapcak..yok yaa bunlar parayı cok kolay kazanıyorlar herhalde..ben evlendım artık daha bı fıyatlara dıkkat eder oldum..artık alacagım sey 2-3lıra daha fazla olsa bıle almamaya calısıyorum..evlenınce ınsan sınekten yag cıkarmaya calısıyormus bunu anladım
ben gidince listeyi kim takip edecek kızlar kim almak ister :44:
canım en son 29 haziranda girerim buraya haftasonu gideceğiz inşallah. o zamana kadar takip ederim de sonrasında birinin sahip çıkması lazım. yasin listesi uzamazsa biter ben gidene kadarsen nezaman gıdıyordun merys? sen gıdene kadar kımlerın yasını kalıyor? bat lıstesı onemlı degıl zaten..bıkac gun sonra batlarda bıtcek
aynen bacımm aynennnnn
ya bir de kendını asmanın alemı nekiii valla pazardanda alır gıyınırımmm markadandaaa ki bırde ınsann cabuk sıkılıyorr zaten öbür sene gıymek ıstemıyor kiii ayakkabıda markayııı severımmm bir deonemlı zaten ayak saglıgııııı
kocıse ama genelde marka alırımmm onların bızler gıbı pek alternatıfı yokkk az gıysın öz giysinnn temiz giysinnn herifimmmmmm oyyy yesin onuuuu öskesiiiiii
bakalım benım kuzennn evlenınce ne olacakkkk çok merak edıyorumm dayımların durumu çok ıyı degılll yanı ne gerekıyosaa onu yapacaklarrr ee kuzenın desenn kenarda bes kurusu yok anca yesın içsin gezsın alsınnnn
nısanımda bı ayakkabıya 350 tl verdırmıstımmm sımdı dusunuyorumda ne manyakmısım yaaa ne gerek vardııı gercı ben kayınvalıdeme hırslıydım hıc bıseye elını surmuyoduuuu hepsııı bızımkınden cıktı yıne
canım en son 29 haziranda girerim buraya haftasonu gideceğiz inşallah. o zamana kadar takip ederim de sonrasında birinin sahip çıkması lazım. yasin listesi uzamazsa biter ben gidene kadar
canım listeyi farenin sol tuşuyla mavi yapıp seç sonra cevap yaz kısmına yapıştır liste bozulmadan geliyor. başka birşeyi yok yanimerys cevap yazmıstım ama goruntulenmedı..yıne yazıııım
sen ne zaman gıdıyon? sen gıdene kadar zaten kac kısının yasını kalıyorkı?
vede bat lıstesı önemlı degıl,ay sonu yenılencek o zaten..herkesın artık baska bı batı olcak..
ben tutmak ısterım ama o işlerden hıc anlamıyorum:S o semayı nasıl cıkardınız onu bıle bılmıyorum yanı
bence listede degisiklige gerek yo zaten tatile falanda gidcekler var hava sicak olunca ugrayanda az olur zaten listeyi tamamlyalim yeter ne dersiniz aekadaslar
yasını daha fazla uzatmayız zaten herkes bıyerlere gıdecek kımse kalmıcakkı yasınler okunmaya devam etsın..dönunce yenı bı lısteyle devam ederız..sen eklenmek ısteyenlerıde daha ekleme..dıger lısteye eklerız de
tamamdır canım. o zaman listemizin son tarihi 23 haziran. elaugura okuyp bitiririz sonra da Ramazan da yeni bi liste yaparızyapmak isteyen olursa yani kendimi nasıl kaptrmışsam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?