kendini bu ay hamile sananlar buraya

eyyy gidinin tarkanı heyyyyy kıl oldum kasetını almıstık ablamlaaaaa ama o kasetın slowları sağlamdırrr hala dinlerimmmmm ama tarkannnnnn dıye yırtınanlara anlam veremıyorum abıııı o da senın gıbı benım gıbı etten tırnaktannn ıq sumu yuksek bu herıfın yokk ustun yeteneklerı mı var yokkkk nıye bu kadar cıkarıyoruz ki tepemızeee anlamıyorummmm

ama zaten o eskısı kadar tarkaaaan dıye cıldıranlar yok..onlar evlendı barklandı herhalde artık..yenı buyuyenlerde tarkanı pek tanımıyor,eskısı kadar album yapmadıkları ıcın..bıde artık hergun yenı bırı cıkıyor,hangı bırıne bagıracankı,hepsı sıradan oldu..eskıden bu kadar cok kısı yoktu oyuzden tarkan önemlı bırıydı ozamanlar

kızım nısan harala gurele oluyor,o kalabalıkta yıne tanıyamazsın onu zaten anca göz göze gelır durursun kasıntılıgını baska gune sakla

anammm bacımm evde olacakkk nişannnn dısarda olsaaaa amannnnn derrrr giyerim convercelerimi elbısenın altınaaa masanın altında görünmezzzz
bızım kuzennnn manyaggggg hep marka yerlerde calıstı eee halıyle buldugu kızlarda tabakamın üstüne çıkıyorrrr
ayy bı eskı kız arkadası vardııı kızın resılerdekı göz kalemıne bayıldım bı gun sordum ayy ne guzell kalemın markası ne dedımmm şimdi hatırlamıyorumm markasını ama 5 sene once 44lıra felandıııı
sankı kalem açıldıkcaaa kendını yenılıyoooo bu ne lannnnnnnn

kasma kendini canım yaa gider bakarsın zaten o gün oyle bi kargaşa oluyo ki kim kimle nerde nasıl anlamıyo bile insan sonrasında bir yerde buluşur konuşur anlarsın kız kasıntı mı neci mi :))

trt 1 de süper dadıyı izleyinca insan korkuyo çocuktan anacım duvara tırmanıyolar
aman hiç bahsetme ordaki aileler de bi garip bacım yaa bi dur sus demiyorlar. çocuklar paspasa oturunca anlıyor ki bu evin kuralları var

elimn ne gelirse bacim ayipsin
Allah razı olsun canımcım Rabbim en kısa zamanda size de gitmeyi nasip eylesin. küçük hacılara ihram da giydirin kız ben bayılıyorum ihramlı bebeklere
içimden senin iki oğlun olacak diye geçiyo muzmut Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin

o ne laaaa..anaa param olsada vermem..kıcı kırık bı kaleme..sankı benı dunya guzelı yapcak..yok yaa bunlar parayı cok kolay kazanıyorlar herhalde..ben evlendım artık daha bı fıyatlara dıkkat eder oldum..artık alacagım sey 2-3lıra daha fazla olsa bıle almamaya calısıyorum..evlenınce ınsan sınekten yag cıkarmaya calısıyormus bunu anladım

aynen bacımm aynennnnn
ya bir de kendını asmanın alemı nekiii valla pazardanda alır gıyınırımmm markadandaaa ki bırde ınsann cabuk sıkılıyorr zaten öbür sene gıymek ıstemıyor kiii ayakkabıda markayııı severımmm bir deonemlı zaten ayak saglıgııııı
kocıse ama genelde marka alırımmm onların bızler gıbı pek alternatıfı yokkk az gıysın öz giysinnn temiz giysinnn herifimmmmmm oyyy yesin onuuuu öskesiiiiii
bakalım benım kuzennn evlenınce ne olacakkkk çok merak edıyorumm dayımların durumu çok ıyı degılll yanı ne gerekıyosaa onu yapacaklarrr ee kuzenın desenn kenarda bes kurusu yok anca yesın içsin gezsın alsınnnn
nısanımda bı ayakkabıya 350 tl verdırmıstımmm sımdı dusunuyorumda ne manyakmısım yaaa ne gerek vardııı gercı ben kayınvalıdeme hırslıydım hıc bıseye elını surmuyoduuuu hepsııı bızımkınden cıktı yıne

ben gidince listeyi kim takip edecek kızlar kim almak ister :44:

merys cevap yazmıstım ama goruntulenmedı..yıne yazıııım
sen ne zaman gıdıyon? sen gıdene kadar zaten kac kısının yasını kalıyorkı?
vede bat lıstesı önemlı degıl,ay sonu yenılencek o zaten..herkesın artık baska bı batı olcak..
ben tutmak ısterım ama o işlerden hıc anlamıyorum:S o semayı nasıl cıkardınız onu bıle bılmıyorum yanı

sen nezaman gıdıyordun merys? sen gıdene kadar kımlerın yasını kalıyor? bat lıstesı onemlı degıl zaten..bıkac gun sonra batlarda bıtcek
canım en son 29 haziranda girerim buraya haftasonu gideceğiz inşallah. o zamana kadar takip ederim de sonrasında birinin sahip çıkması lazım. yasin listesi uzamazsa biter ben gidene kadar

bence listede degisiklige gerek yo zaten tatile falanda gidcekler var hava sicak olunca ugrayanda az olur zaten listeyi tamamlyalim yeter ne dersiniz aekadaslar

evlılıgın nasıl bısey oldugunu anlayınca belkı kuzenın bıraz afallar ama umarım anlasmazlık cıkmaz..evlıyken para yetmıyor hıcbıseye..bızım kırada dukkanımız var artı eşim calısıyor ama gelen para geldıgı gıbı gıdıyor
bende aynen gıysıye cok para vermem hatta pazardan veya ucuz yerlerden alıp gıymek daha cok hosuma gıder,ucuza alırım daha cok cesıt alırım..zaten dedıgın gıbı aynı seyı sureklı gıyemıyorsun,sıkılıyorsun eee nıye ona okadar para verımkı? carsıda 350 400 lıraya lv canta var..ama aynısından rus pazarında 50 lıraya var..ee ben nıye gıdım okadar para verımkı ona..sıkılınca gıder 50 lıraya baska bı canta daha alırım

canım en son 29 haziranda girerim buraya haftasonu gideceğiz inşallah. o zamana kadar takip ederim de sonrasında birinin sahip çıkması lazım. yasin listesi uzamazsa biter ben gidene kadar

yasını daha fazla uzatmayız zaten herkes bıyerlere gıdecek kımse kalmıcakkı yasınler okunmaya devam etsın..dönunce yenı bı lısteyle devam ederız..sen eklenmek ısteyenlerıde daha ekleme..dıger lısteye eklerız de

canım listeyi farenin sol tuşuyla mavi yapıp seç sonra cevap yaz kısmına yapıştır liste bozulmadan geliyor. başka birşeyi yok yani

bence listede degisiklige gerek yo zaten tatile falanda gidcekler var hava sicak olunca ugrayanda az olur zaten listeyi tamamlyalim yeter ne dersiniz aekadaslar

evet canım haklısın.liste 23 hazirana kadar dolu en çok 29una kadar dolduralım sonrasında tatile giden gider devam ederiz yine.

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]

[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_outer_border, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]OKUNACAK TARİH[/TD]
[TD]İSMİ(VERMEK İSTEYENLER)[/TD]
[TD]DURUMU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]francesca[/TD]
[TD]31 Mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miyopi[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sideratolies[/TD]
[TD]2 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dimeh[/TD]
[TD]3 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]4 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]angel87[/TD]
[TD]5 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]6 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys[/TD]
[TD]7 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sumisali[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimozagerbera[/TD]
[TD]9 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynoaysegulum[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulguzeli34[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnd_sdt[/TD]
[TD]13 Haziran[/TD]
[TD]Hande[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecem5885[/TD]
[TD]14 Haziran[/TD]
[TD]Hatice[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yoncamel[/TD]
[TD]15 Haziran[/TD]
[TD]Meltem[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazlım[/TD]
[TD]16 Haziran[/TD]
[TD]Nurçin[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oske55[/TD]
[TD]1 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eary1[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[TD]Ayşegül[/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]20 Haziran[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muzmut[/TD]
[TD]21 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilacım[/TD]
[TD]22 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaugur[/TD]
[TD]23 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]24 Haziran
25 Haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bat listesi-listeye eklenmek isteyenler özelden mesjla göndersinler lütfen
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yoncamel
[/TD]
[TD]
hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgargülü[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepilke
sago_lera
goçmenkuslar
owner
hnd_smt
gülgüzeli
[/TD]
[TD]hamile
14 Haziran
14 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
16 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millan[/TD]
[TD]17 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem
esilacım
ecem5885
[/TD]
[TD]17 Haziran
hamile
19 Haziran
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylül2807[/TD]
[TD]19 Haziran[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merys
lilyum_87
beyazlim
oske55
angel_87
[/TD]
[TD]19 Haziran
19 Haziran
20-22 Haziran
1 Temmuz
8-9 Temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yağmuryk[/TD]
[TD]12-15 Temmuz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

tamamdır canım. o zaman listemizin son tarihi 23 haziran. elaugura okuyp bitiririz sonra da Ramazan da yeni bi liste yaparız yapmak isteyen olursa yani kendimi nasıl kaptrmışsam artık

tamamdır canım. o zaman listemizin son tarihi 23 haziran. elaugura okuyp bitiririz sonra da Ramazan da yeni bi liste yaparız yapmak isteyen olursa yani kendimi nasıl kaptrmışsam artık

yaparız yaaaww dogurana kadar devam

kızlar eğer kırmızılar gelmezse ve hamileysem 16 haziran evlilik yıl dönümümüz. eşime güzel bir hediye olur.

wala bugün beni deli dürttü az daha kan vemeye gidecektim varsa önceden ögrenim bugün de sürpriz yaparım diye askitoma ama olumsuz sonuç çıkarsa bu anlamlı günü aglamalarımla mahvederim diye son anda vazgectimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…